Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsilver
aktív tag
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tsilver
aktív tag
válasz gabrielarky #73539 üzenetére
Nvidia ShielD Pro 2019, firestick 4K max ha a stream fontos, ha nem akkor mint korábban írták Ugoos am6b plus, Dune meg ezek felejtősek ma már.A Synology-t nem értem az háttér lesz arra tökéletes.
-
tsilver
aktív tag
-
tsilver
aktív tag
válasz SunMount3r #73390 üzenetére
a DTS HD átkonvertálva az nem DTS HD, , Dolby meg DTS az két külön szabvány, vagyis szerintem nem tudja a DTS HD hangokat natívan
-
tsilver
aktív tag
Ha a TV Tudja az összes Streaming-et HDR10+-t, erősítő felé a Dolbyt akkor van értelme egy külső sticknek például?
A Shiled nem tud HDR+ a Stickek meg nem tudnak DTS HD, stb.
Egyéb hálózati lejátszó van CE/KODI-valAudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tsilver
aktív tag
Ha valaki mostanság rendelne nemzetközi verzióban egy FS 4K max-ot, betársulnék ha lehet, mert sajnos nincs német ismerősöm a 30 feletti összeget meg sokallanám
-
tsilver
aktív tag
van olyan Kodi "alapú" lévő lejátszó ami tudja a HD (Atmost, dts-x) hangokat és a dolby visiont és Netflixet UHD-ban is egyszerre?
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
a szép megoldás az lenne, ha akár csinálnál vagy vennél egy kis dobozkát (conrad vagy hasonló helyen) amivel fizikailag , kapcsolóval tudnád a bemenetet választani.
másik opció esetleg, ha a médialejátszás feladatát rábízod a PC-re. Arra felrakod a Kodit veszel hozzá 3-5000ft-ért eegy távvezérlőt és kész. így amédialejátsó nem is kell már.
-
tsilver
aktív tag
válasz SunMount3r #50307 üzenetére
hello nekem a gyári original K1 plus van
lejátszókény jo, de nincs HD hang
Tuner, vesz fel HDD.re, van egyszerű EPG, nem is olyan rossz minőségű a kép , de nagyon egyszerű a kezelőfelülete, nem hasonlítható össze egy enigma dedikált műholdvevővel . ha ez nem szükséglet akkor működik.
nem is nagyon melegszik az enyém .[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
válasz blakey #49722 üzenetére
Hogy bonyolítsam a dolgot
sima Q5 samba satelite receiver könyvtárai wrapper-el tökéletesen megy.NFSvagy Samba Workgroup, idáig ment de kb. 1-2 hete nem hajlandó lejátszani semmit, csak fekete képernyő a kis emblémával.
Jelszóval van Syno felcsatlakozva.AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tsilver
aktív tag
válasz BB9360 #48535 üzenetére
hát ugye stereo erősítővel csak 2 csatornád lesz, ezt Pi + DAC-al tudod megoldani. Az analóg kimenete a Pi nek állítólag nem túl fényes, ezért kell valamilyen DAC -25000ft-tól indulnak-, én még nem próbáltamaz analógot soha.
Ha van AV akkor HDMI-on lesz stereo és digitál surround is de csak 5.1-ben (ha ennyi hangfalad van, ha csak 2 akkor persze 2 lesz abból isA lényeg, hogy a Pi nem tud HD hangokat, de azért lehet e nélkül élni
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
válasz BB9360 #48518 üzenetére
Jól látod az árakat, ha nem fontos a HD hang akor a Pi +pl. Openelec jó választás, ha kicsit visszaolvasol akkor látod, hogy ha alapban csak KODI-t akarsz futtatni akkor az csak egy SD -re való másols a többit meg programba grafikus felületen kell majd beállítani, de a Kodinál is ugyanezt kell majd csinálni
-
tsilver
aktív tag
egy gond kilőve
http://pcforum.hu/hirek/17974/beszunteti-a-3d-s-tv-k-gyartasat-a-samsung-es-az-lg-is
-
tsilver
aktív tag
válasz djnice #46975 üzenetére
Q5-ön nálam a gyári lejátszó OK, szép folyamatos éles, a Kodiban szétesik. Hog milyen freki azt nem tudom a TV mindíg 50-t ír a gyáriban nem lehet szerinten infót kiszedni a Kodiban meg nem tudom hol kellene látni.
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
válasz szasanyi #46946 üzenetére
közben most olvastam, a Futekonál, hogy már mindegyik nyitott fw (Kanadai is) kiveve ha kinában veszed az tégla lesz ha fel karod rakni a Futeko fw-t, de mivel az ára majdnem ugyanaz itt van rá gari nem kell rá csomót várni nem kérdés hogy hol veszed
-
tsilver
aktív tag
válasz szasanyi #46943 üzenetére
mint már többször megbeszéltük, nemcsak a hazai gari miatt hanem azért mert amit az aliexpresen vagy pl. kanadában vásárolsz az nem EU-s verzió lesz hanem kínai. Egyenlőre a 220V a jó választás ha Q5-t akarsz, ha Q10-t akkor a Futeko. Nincs más alternatíva ha nem akarsz mókolni rajta sokat.
Nekem is innen van, tök jól megy, most frissítetem a 3.0.3 as verzióra gond nélkül.ja és korábba volt kéréds a magyar nyelv.
A Kodi és az android magyar a Gyári beállítás és lejátszó angol[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
Q5-höz új firmware van
FIRMWARE HMD-3.0.3 FUTEKO-EN (30-DEC RELEASE)
OTA nem megy csak kézi installal lehet felrakni
-
tsilver
aktív tag
válasz aleister #46714 üzenetére
nekem volt szerencsém Xtreamer termékhez, soha többet,
szörnyű support, simán kiveszik a kérdésedet vagy hozzászólásodat a fórumból ha nem tetszik nekik. amit a termékre írnak a fele sem igaz, szóval NE!!! gondolkodj benne.AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tsilver
aktív tag
válasz szasanyi #46691 üzenetére
na mégegyszer,
Q5 gyári fw -van rajta és frissithető újabbal ha kijön a jövőben.
vagy KODI-t használsz, megy rendesen minden kivéve SACD és HD hangok
vagy a gyári lejátszóját használod akár Kodiból akár önállóan, itt van HD hang is és a képjavító is itt működik.
és is a belinkelt helyről rrendeltem, minden rendben voltAudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tsilver
aktív tag
válasz szasanyi #46684 üzenetére
biztos a sok beigli az oka, de lassulni
kép:
a Realteken az látszik, hogy + kontúr vana tetőn és a kalapon, míg a másikon nincs.
VXP
http://popcornhour.hu/?oldal=hirek&id=75Q5= Himedia Q5 mediaplyer
alternatíva
http://www.aliexpress.com/item/BFS-4KM-Al-Metal-Quad-Core-Android-4-4-TV-Set-Top-Box-XBMC-KODI-H/32344952524.htmlde ugye ezzel kell egy kicsit dolgozni
sajnos mindenkinek meg kell hozni a döntést mi mennyit ér meg neki és lehet hogy a válasz nem lesz jó a végén valahol kompromisszumot kell hozni.
-
tsilver
aktív tag
valaki tudna segíteni, hogy a Q5 mediaplayerében NFS-en (NAS) keresztül látott/lejátszott filmeket hogyan lehet törölni (nem külső programmal.-Kodi TC-)
-
tsilver
aktív tag
ott a pont rossz helyen kerestem. Bár én NFS-l használom de ezt is megtalálta.
Csak egy kérdés maradt. ha ezen beállításoknak megfelelően (hálózati útvonal) csinálom meg az adatbázis felépítést-borító, stb.) , akkor majd ha egyszer váltok másik lejátszóra és az "közvetlenül" éri el a NAS-t akkor kezdhetem az adatbáziséptést előről vagy valahogy át lehet majd konfigolnia backupot?
-
-
tsilver
aktív tag
Na megérkezett magyar forrásból a Kínai hardveres valóba angol fw-es HM Q5
Első benyomások,
nagyon gyorsan és egyszerűen be lehetett állítani.
Egyenlőre minden megy Kép, HD hang, stb. a leírásoknak megfelelően
mondjuk a távvezérlő az Kínai még jó hogy a krix-krax-on kívül pictogrammok is vannak, de így gyorsan jól kezelhető
fém ház nem melegszik
LCD kikapcsolható!!!!
meglepődtem: elem nem volt benne viszont HDMi és eSata kábel igen. pl a Wonder-ben semmi nem volt és drágább volt.Automount-t hogyan lehet unintallálni?
(R6 nekem is van jó kis gép az azért az árért)AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok