Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz Mezga Aladár #21012 üzenetére
Mint írtam, próbáld meg workgroup-ra vagy home-ra állítani, úgy rémlik volt egy ilyen bug a popi2xx-es sorozattal. Vmi firmware para volt.
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #21019 üzenetére
Mondjuk a kettőnek nem kellene össze függésben állnia, bár nem ismerem a popi menüjét lehet ott van valami beállítási gubanc.
Add el, és használj htpc-t -
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #21017 üzenetére
Jobban értenek a hálózathoz mint mi
De ha van hdd akkor megy minden rendben, ha nincs benne akkor meg nem?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #21015 üzenetére
Hálózatos topicban lehet többet tudnának neked segíteni.
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #21012 üzenetére
Ezek ennyit tudnak
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #21010 üzenetére
Ha eléred az elméleti sebesség felét akkor is megemelem a kalapom(egyébként meg 300 ), nálam a N-es router és a N-es latop között max 3 Megabyte amit eltudok érni.
A többi eszköz kap netet és eléred őket?
Esetleg hálózatos topicban kérdezz erre rá, én switchet nem konfigoltam még be.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #21005 üzenetére
Nem lesz gyorsabb otthon neked, mint a kábeles.
Minek a switch?[ Szerkesztve ]
-
Warter
addikt
válasz Mezga Aladár #21005 üzenetére
Próbáltad a csoportot workgroups-ra vagy home-ra állítani, ha jól rémlik valamelyiket nem szerette és ilyen furcsa dolgokat csinált tőle.
-
Warter
addikt
válasz Mezga Aladár #20992 üzenetére
Mi értelme lenne egy ilyen tesztnek? A wifi működése ezer dologtól függ, közte a környező eszközök, a távolság, maga a környezet, mint falak és egyéb dolgok.
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #20887 üzenetére
Ez azért nem teljesen jó kérdés, mert nálad lehet teljesen más érték lenne mint nálam. Mondjuk nálam semmilyen nincs, mert nem rendelkezem popival. De befolyásolja a falak, a közelben lévő többi wifi és a távolság is. Ha filmezni szeretnél több mint valószínű elég lesz, de nem biztos, letöltésnek meg feltöltésnek megint elég lesz.
Mondjuk ha sima 54es az adatper és nem Nes mert úgy olvasom a router N-es akkor felejtős a hd filmek nézése azon keresztül.[ Szerkesztve ]
-
Viktor81
senior tag
válasz Mezga Aladár #20932 üzenetére
Igerem, befejeztem, mert szerintem elvezi, es meg ha latna is a kulonbseget, akkor sem ismerne el.
Bar meg mindig nem arulta el milyen TV-je van, amirol mi prolik csak almodunk, de legszivesebben szetvernem a fejen...
Meg vegul is karacsony is van..... -
Viktor81
senior tag
válasz Mezga Aladár #20921 üzenetére
Boldogok a lelki szegenyek...
Nehezen veszi be a gyomrom, amikor jon egy "nagytudasu" es elmondja, hogy az a bizonyitek a plazma ellen, hogy a MM-ban 3 plazmara 42 LCD jut. Nem szolnek egy szot sem, ha nem hirdetne ezt a sok suletlenseget. -
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #20716 üzenetére
Mert Te eredetire írtál
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #20686 üzenetére
BD menüt az összes kezem közé kerülő lejátszón elsőként kapcsolom ki. Csak lassítja a lejátszást, olyan türelmetlen vagyok, hogy idegrohamot kapok mire átbóklászom rajta Csak kényszerből használom, az ismert okok miatt, mikor a film megköveteli. Az asztali BD lejátszókkal is ugyanez a bajom, HDD-re másolás híve vagyok. Persze tudom, jó érzés megfogni, berakni a lemezt, megvan a szertartás jellegű szerepe, de meghagynám a hétvégékre
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Mezga Aladár #20401 üzenetére
Szerintem nem trollkodás, csupán offtopik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nagyúr
válasz Mezga Aladár #20401 üzenetére
Hát, az érveid nem vettek le a lábamról.
-
nagyúr
válasz Mezga Aladár #20397 üzenetére
Bocsáss meg, de ez butaság. Olvasd végig az előzményeket.
Az trollkodás, ha leírom a médialejátszóm hátrányait és hiányosságait? Ez ugyanúgy hozzátartozik a képhez, mint ahogy a plazma topicban meg simán beszélünk, mondjuk az én pana ST50-em bosszantóságairól is. Sőt, fejtegetések is vannak, hogy miben jobb az LCD mint a plazma (nem sokban, de ez mindegy). Akkor az is trollkodás? Szerintem ilyenekről is lehet, sőt kell beszélni, vagy itt csak szépet és jót lehet mondani a médialejátszókról, mint az ötvenes években Rákosi elvtársról?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mezga Aladár #20389 üzenetére
"Egyébként az XBMC sem tökéletes DV-avi-val"
Ezért kell MPC-HC-t használni.
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #20389 üzenetére
Pedig kipontoztam amit írtam volna
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #19805 üzenetére
Ezt gondolom bármely sigma csipes lejátszó tudja, nagyon nem nyúlhatsz mellé.
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #19803 üzenetére
Jó reggelt :-)
Láttaam itt ph-n Skydigital Venice V13-at. Anno ajánlott lejátszó volt, jó képességekkel megáldva.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #19803 üzenetére
Megállt a210-es?
-
Dorian
félisten
-
dani3l
őstag
válasz Mezga Aladár #19501 üzenetére
Digitalis (HDMI) kimenetre gondoltam, nem analogra. Vagy ott nincs valasztas, mindenkeppen az erösitö vegzi a dekodolast?
-
Gulyopapa
addikt
válasz Mezga Aladár #19450 üzenetére
Köszi
Picit kaotikus nekem hogy hogy kell ezeket alkalmazni -
Patice
Topikgazda
válasz Mezga Aladár #19144 üzenetére
Ugye milyen furcsa, hogy mégis azt teszik rá a legtöbb termékre....
(Tudtam, hogy az optikai a drágább. )
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #18990 üzenetére
Az összes BD lemezedet te csináltad magadnak?
És egyik sem indul el?
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #18988 üzenetére
Ez biztos, hogy BD lemez lenne?
.GENERAL iNFORMATiON
RUNTiME.......: 110 min
SiZE..........: ~13.3 GB
ViDEO.CODEC...: x264
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: ~16.1 mbit
RESOLUTiON....: 1920x800
AUDiO.1.......: English AC3 5.1 - 640 kbps
SUBTiTLES.....: English, English Forced
CHAPTERS......: Yes
SOURCE........: Kill Bill: Vol. 1 2003 1080p Blu-Ray AVC LPCM 5.1
iMDB.RATiNG...: 8.2/10 from 378,875 users
iMDB.LiNK.....: http://www.imdb.com/title/tt0266697/
.POST iNFORMATiON
ENCODER.......: CtrlHD (BoNo)
RELEASE DATE..: 11/01/2012
.x264 iNFORMATiON
x264 [info]: frame I:1037 Avg QP:15.65 size:221577
x264 [info]: frame P:33051 Avg QP:16.80 size:125840
x264 [info]: frame B:125200 Avg QP:18.30 size: 74443Ez ez lenne?
Megtennéd, hogy felcsatolod az isot és csinálsz egy képet a tartalmáról?
[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
válasz Mezga Aladár #18986 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy nem kell Cuda gyorsitás, mert nem kódoltatom újra a videostreamet, hanem 1:1-ben emelem át CSAK a videot, az angol és magyar hangot, és a magyar és angol feliratot egy MKVba, majd normálisan meg lehet cimkézni a streameket, hogy az lejátszók mutassák a menükben, hogy "Hungarian DD5.1" meg Subtitle: Hungarian.
Szóval a demuxoláshoz, majd a mergeléshez az új konténerben nem kell semmilyen extra utasitáskészlet. Nyers vinyó meg CPU sebesség kell, de az rohadt sok.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #18982 üzenetére
Pedig én a 11 edent használtam hd hang pluginokkal és vitte minden gond nélkül
-
Peak
addikt
válasz Mezga Aladár #18982 üzenetére
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #18970 üzenetére
Érdekes nekem a 11. eden kezeli az isokat.
-
madgie
titán
válasz Mezga Aladár #18866 üzenetére
"Ki mit ajánl"
Csipetnyi troll mode: az A210 gyári kábelét
-
Oldfighter
senior tag
válasz Mezga Aladár #18771 üzenetére
Júliusi volt fent, most felraktam az augusztusit, de abban csak a hálózati hibák kijavítása szerepelt.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
kevepapa
aktív tag
válasz Mezga Aladár #18752 üzenetére
Mi történt?
-
tlala
addikt
válasz Mezga Aladár #18714 üzenetére
Nincs.
Csak van, aki később ébred. -
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #18430 üzenetére
Nos csak a meglevő adatokat helyeztem át
Azért 3,5TB-ot nem annyira egyszerű leszedni pár nap alatt: -
törölt tag
válasz Mezga Aladár #18416 üzenetére
Jóvanna, 1-2 évet túloztam
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #18167 üzenetére
Pedig van,én màr làttam. De ne kérdezd melyik volt. blu-ray.com oldalon esetleg keress rà.
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #18163 üzenetére
Megfelelő lejátszó kell hozzá ami tudja ezt, gondolom a media lejátszók ezt nem tudják. Vagy lehet, én soha nem próbáltam ki a Dunemmel, de lehet a használatijában volt ilyen. Nem emlékszem pontosan.
-
madgie
titán
válasz Mezga Aladár #18162 üzenetére
Nem sok Néha kivágnám az ablakon, de alapvetően azért szeretem (amúgy sem találtam még bugmentes cuccot)
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #18158 üzenetére
Gondolom a google-t nehéz használni
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #18120 üzenetére
Látom nagyon rá vagy állva erre a kérdésre
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #18073 üzenetére
Nekem csak akkor dob el néhány kockát, amíg beállítja a frissítést. Ha vacak a release, akkor tényleg röcög rendesen, de BD iso-val egész tisztességesen megy. Nekem egy-két röccenés belefér, de tény, hogy egyrészt kicsit öregecske már az ION, most én is inkább AMD felé mennék.
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #18063 üzenetére
Nekem az ION 23.975-978 között ugrál, de a képen nem veszem észre.
Ed és Cekk Ha tudnátok, hányszor lettem finoman szólva lehurrogva a HTPC miatt... Érdekes, hogy egyesek TV-je sohasem ghostol, a lejátszóján pedig sohasem fogott ki semmilyen bakafántos videó...
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #18066 üzenetére
Nem Én akkor kaptam agybaj,. amikor a 23.976os anyagot 24Hzen akarta lejátszani
Mert XBMC nem is tudja a menüt Külső lejátszó kell a menü fétised van , bár láttam már olyan verziót ami tudta a nem isoban lévőknél.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #18064 üzenetére
De én AMDről beszélek, ott nem lagol. Próbáld ki. Nvidat nem nagyon ajánlgatják. Trinity és Llano tuti, hogy jó lesz
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #17838 üzenetére
Akkor nem szóltam.
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #17821 üzenetére
Biztos, hogy kell az A400-nak fél év mire használható állapotba kerül, ha pedig hasonló SDK bug lesz benne, mint a 867x-ben, akkor 1 év is kevés lesz.
(#17825) aleister
Ezért is döntöttem az olcsó Egreat mellett, mert az 23.976 kivételével mindent tud.
Azt ugye tudod, hogy a HD filmek kb 95 százaléka 23,976Hz-es?
Ezt egyébként fullra nem értem.hogy ha a Mede8er MED1000X3D esetén meg tudták oldani a 23.976fps-t az RT1886 chipseten
Még nem oldották meg, a napokban kezdtek el dolgozni rajta, bevontak néhány embert a tesztelésbe. Elvileg a Micca oldotta meg az EP600 gen2 és EP950 lejátszóknál, egyelőre csak 2D-ben.
Egyébként a fenti alapján a MED1000X3D-nél elméletileg nincs olyan rákfenéje, ami miatt kompromisszumot kéne kötnie az embernek
A 1186-osokkal sem fenékig tejfel az élet, sorolhatnék pár hibát, de nem akarok senkit elijeszteni, elég a túlspilázott 24p kérdés Persze ugyanezt megtehetném Sigma oldalról is, nem véletlenül mondogatom, hogy a magasabb igényeket már nem tudják kielégíteni a médialejátszók, legyen az Dune vagy Egreat ésatöbbi.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #17821 üzenetére
Most ne őket szidd, inkább magadat, hogy megvetted
Nem beszólni akarok, de ha tudod, hogy ilyen betegségei vannak, miért vetted meg? -
törölt tag
válasz Mezga Aladár #17817 üzenetére
Persze, de nem véletlenül írtam, hogy a jelenleg kaphatók között. Sajna 210-et már csak használtan, talán C-sorozatból még elkapható 1-2 db.
-
aleister
veterán
válasz Mezga Aladár #17782 üzenetére
Annyira nem. Most számoltam, hogy 6-7000 forintért meg tudom venni az Egreat R6s-t. Szerintem nem gondolkozom tovább a dolgon.
Ha meg nagyon zavaró a 23.976fps-es reccenés, felkonvertálom 24-re.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Toobee
veterán
válasz Mezga Aladár #17782 üzenetére
Szerintem itt már túljutott mindenki ezen. Majd a teljesítménye eldönti, hogy remegünk-e érte, vagy felejtős kategória lesz.
-
Toobee
veterán
válasz Mezga Aladár #17674 üzenetére
Rendelje ebayen keresztül.
-
robi-k
őstag
válasz Mezga Aladár #17662 üzenetére
Tudtommal nem. Korábban - 2011-ben - lehetett "ráberhelni a C200 FW-jét az A-200/210-re, de ez azzal járt, hogy a SATA nem működött ezután, csak az USB.
-
Dorian
félisten
válasz Mezga Aladár #17498 üzenetére
Nem tüskén állnak, hanem gumírozott lábakon.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Szatura
aktív tag
válasz Mezga Aladár #17334 üzenetére
OTT A PONT
myiHome Media Server alkalmazással működik fagyás nélkül
-
Szatura
aktív tag
válasz Mezga Aladár #17334 üzenetére
Popi frissítve, Samba van beállítva, és jól gondolod se ftp se nfs nem próbáltam, igazából nem is igazán tudom mi az.
Keresem ezt a MyHome alkalmazást... -
Hoffer
őstag
válasz Mezga Aladár #17270 üzenetére
mi ez pontosan mert nem találok róla semmit!
Esetleg egy DVD felvevő nem felelne meg a célnak? -
Toobee
veterán
válasz Mezga Aladár #17161 üzenetére
Ertem en. Egy sztereo DTS, vagy DD magod van, semmi HD.
-
Toobee
veterán
válasz Mezga Aladár #17157 üzenetére
Koax meg mindig nem tud HD hangot. Csak a core-t hallod, barmit allithatsz, a fejed tetejere allhatsz, akkor se lesz HD hangod.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Mezga Aladár #17128 üzenetére
Üdv Szaktársak.
Megoldódott a hd hang problémám, A popi, bd lite üzemmódban nem hajlandó a hd hangokat kiadni magából, csak ha teljes menüvel indítom a lejátszás. Gondolom valami licence f@szság.
-
Ed Parker
nagyúr
Hu, ezt nem tudom, nekem mind átmenőre volt állítva.
-
Toobee
veterán
Ne is várj HD hangokat, nem képes megszólaltatni a rendszered. A magot tudod kinyerni belőle, amit már lehet, hogy kezel a DM is. A True-HD-t nem hiszem, hogy fogja, mert az 24/192 (ha jól emlékszem), a HD MA 24/96. Ha tudja a Popi, akkor kevertess le mindent erre, meg sztereóra. Illetve, ha koax kábelt dugsz bele, akkor alapjáraton nem fog semmilyen HD hang kimenni, tök mindegy, hogy milyen erősítőt/dac-ot kötsz utána. Egyszerűen "nem fér ki".
-
TCr
veterán
Mi az, hogy nem szól a HD?
A HD-nak eleve nem szabad szólnia, hiszen nem tudja értelmezni a tévéd / erősítőd.
Hogyan állítottad be a Popcorn-t?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #17125 üzenetére
A popin be tudod állítani hogy lekeverje a HD hangokat.
-
Toobee
veterán
válasz Mezga Aladár #17123 üzenetére
Tökéletesen. Illetve a d/a konvertered se tudja a HD hangokat kezelni, csak akkor, ha van rajta HDMI bemenet.
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
válasz Mezga Aladár #17118 üzenetére
Dolby TrueHD Audio English 1504 kbps 5.1 / 48 kHz / 1504 kbps / 16-bit (AC3 Embedded: 5.1 / 48 kHz / 640 kbps / DN -4dB)
Dolby TrueHD Audio Hungarian 1585 kbps 5.1 / 48 kHz / 1585 kbps / 16-bit (AC3 Embedded: 5.1 / 48 kHz / 640 kbps / DN -4dB)Ezt most nem értem.... egyelőre csak tv-n nézted?
Sztereó erősítőtől várod, hogy kiírja a HD hangot?
Vagy WTF... nem értem?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
cekkk
veterán
Koaxon nem fog menni.
Meg a tévéd nem is fogja kiadni a HD hangokat.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Koax nem tudja a HD hangok sávszélességét.
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #17114 üzenetére
Milyen erősítőd van?
-
Toobee
veterán
válasz Mezga Aladár #17114 üzenetére
Ha kicsit konkretizálnád, akkor lehet, hogy válaszolni is tudna valaki. Cím, rlser neve, média infó stb.
-
erdoke
titán
válasz Mezga Aladár #17010 üzenetére
Ezzel jó, három zöld téglalap a fehérek körül ill. között.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Mezga Aladár #17004 üzenetére
Nem látok rá értelmes magyarázatot. Helyileg pont ott van a keret a jobb szélen, ahol a balon. A vonalak vastagsága is stimmel, csak a szín nem. A három zöld is fehér.
A legjobb aláírás a héten
-
No.01
őstag
válasz Mezga Aladár #16967 üzenetére
Kep maszatolas nincs DTS-el nem szivtam igaz nekem jelenleg egy soundbar-m van egy melynyomoval, de eddig semmilyen problemam nem volt!
Ed Parker:
Nem hiszem csak ugye az a Nov 1 sem tuti meg itt kulfoldon sem es hat addig mit es min nezzek? Jelenleg Laptoppal kotottem ossze, de ez sok szempontbol gaz. Taviranyito nekem nagyon need ill a kepminoseggel sem vagyok megelegedve, de ezt lehet csak bemeselem.
Tovabba ha nagyon oszinte akarok lenni akkor kicsit felek a kezdeti A400 vasarlastol. Mikor az A300-at vettem azert volt sw gondok remelem most nem igy lesz... -
No.01
őstag
válasz Mezga Aladár #16965 üzenetére
Nem errol szo sincs! Maximalisan elegedett voltam vele. 2 olyan dolog volt ami baromira idegesitett: a wifi stickje hasznalhatatlan volt (nem tudtam kabellel osszekotni) ill ha bekapcsolt a "kijelzovedo" akkor 50% eselye volt annak, h kikapcsol.
Minden mas hibatlan volt csak ugye az ember egyre jobbra es jobbra torekszik. Megkerdeztem egy baratomat aki azt mondta tegnap, ha eladom akkor mar ma atveszi. Jott is erte 180EUR... nem volt ez rossz uzlet szerintem. Foleg, h en megjelenes utan vettem akciban 229-ert.
Igy most vagy varok vagy beszerzek v.mi "szart" ideiglenesnek
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #16638 üzenetére
Van még egy wd tv-m vész esetére
-
Jim-X
őstag
válasz Mezga Aladár #16210 üzenetére
Úgy tudtam, csak a saját (ext3) fájlrendszerére formázott belső HDD-re lehet a beépített torrentklienssel letölteni... Rosszul tudom?
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Mezga Aladár #16205 üzenetére
Csak utána el lehet felejteni a torrentezést...
Mármint a Popival
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
kirkri
addikt
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #16115 üzenetére
Én több merevlemezzel is próbàltam,de 1,5Mbps ami stabil nálam.
Meg amúgy is ráérek. -
BBéci
legenda
válasz Mezga Aladár #15921 üzenetére
Az egy bő 3 éves modell, nem lehetetlen, hogy az újabbak kevésbé melegszenek és az sem mindegy, milyen házban van.
Amikor haverom WD MyBook-jára másoltam hasonló mennyiséget, nem ment 42 fok fölé. Csodálkoztam is rendesen.(#15923) Warter
Úgy több találatot ad a Google?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #15921 üzenetére
Nem elég egyszer?
Jó, de te sem minden nap másol 750 giga adatot, sejtésem szerint , vagy ha igen, olyan net kell nekem is
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #15916 üzenetére
Otthoni körülmények között nem fogsz egész nap másolni meg töredezettség mentesítést csinálni szerintem
-
Jim-X
őstag
válasz Mezga Aladár #15567 üzenetére
Tudom, közben már megvan minden kérdésemre a válasz!
(#15565) gulyasa : Igen ezt csinálja a popi kliense is. Csak lusta voltam kivárni, de már ellenőrizgeti a torrenteket!
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Mesito
csendes tag
válasz Mezga Aladár #15343 üzenetére
Ha csak ezzel csinálná......de pl.egy 1GB-os pendrive-al is ez a gond.
-
Mesito
csendes tag
válasz Mezga Aladár #15339 üzenetére
Természetesen,hiszen egybe van építve.
[link] -
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #15339 üzenetére
Ez sajnos vásárláskor nem derült ki.
Van egy zalman házam,az pl teljesen jó. -
Mesito
csendes tag
válasz Mezga Aladár #15336 üzenetére
A player índításakor bekapcsol.Lehet hallani.
De mondom,a vinyó más cuccal /TV,számítógép,Bluray lejátszó/ tökéletesen müködik.Közben próbálkoztam,egy sima mezei pendrive-al is ezt csinálja.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #15336 üzenetére
Egyébként ez igaz,nekem is van olyan házam,ami van hogy nem pörgeti fel a merevlemezt,aztán gépben meg semmi baja a merevlemeznek.
Ja és chieftec ház,még csak nem is vacak. -
madgie
titán
válasz Mezga Aladár #15325 üzenetére
Jaja, még anno KTTech fórumtárs írta, hogy 2.5" vinyóval más a gyerek fekvése
-
madgie
titán
válasz Mezga Aladár #15286 üzenetére
Dehogy rakom, hónapok óta kiraktam egy külső rack-be a vinyót
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #15286 üzenetére
Ebben egyetértünk, de én ennyit nem költők rá, inkább cél eszközt vettem.
-
Jim-X
őstag
válasz Mezga Aladár #15209 üzenetére
(#15205) Warter : Egyről beszélünk? Mert nekem eddig minden filmhez, amit rádobtam megtalálta, de ehhez az egyhez nem... Pedig átneveztem sima Drive-ra és úgysem talált semmit... vétéef
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Mezga Aladár #15192 üzenetére
Én meg megnyomom azt a kis piros gombot a pana távjának a tetején és fullra lesötétíti...
A játék az nem játék!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mezga Aladár #15192 üzenetére
Nekem az olive ilyen,szépen lapozható az egész könyvtár.
Borítók, albumok stb.[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
válasz Mezga Aladár #15013 üzenetére
Ilyen bug nekem csak az első 1-2 napban volt, de FW frissítés nélkül megszűnt.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Multibit
nagyúr
válasz Mezga Aladár #14864 üzenetére
A Dune Smart B1 is 2 óra 7 másodpercig játszotta a videódat. Szerintem minden kadenciahelyes megjelenítésre képes játékos így teszi.
Számítógépen MPC-HC programmal néztem én is. A programba ágyazott mediainfo egyszerűen rossz értéket mutat. Inkább javaslom a CTRL+j használatát lejátszás közben! Na, ekkor érdekes dolgot lehet látni.
Egy hozzáértő HTPC-tulajdonos elárulhatná, hogyan lehet rávenni egy PC-s lejátszót, hogy egyenletes fps-sel jelenítse meg a videót! Milyen videokártya beállítás kell hozzá? Melyik program tudja ezt? Az MPC-HC-t rá lehet venni erre? -
gulyasa
őstag
válasz Mezga Aladár #14864 üzenetére
Azt hiába nézed. A MediaInfo 2 óra 00 percnek jelzi, a másodperceket ott már nem írja ki (nem tudja...?). De mint láthatod a sima "Tulajdonságok"-nál ír rá 02:00:07-et és a lejátszó ablakban a csúszkán is 02:00:07-et ír.
Kérdés: A "te készítetted" mit jelent? Vágtad?
(Csak azért kérdezem, mert annak idején az AVI-kat sem lehetett pontos időtartamra vágni, hiába jelöltél ki egy időszakaszt, csak a legközelebbi keyframe-nél vágta a VirtualDub vagy a NanDub.)[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz Mezga Aladár #14857 üzenetére
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest