Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcus77
csendes tag
Nem tudom kik és miért panaszkodnak az A-300-ra.
Lehet, hogy a konkurencia bérencei
Nekem lassan egy hónapja megvan és semmi rosszat nem tudok elmondani róla.
Vettem bele egy 1,5 terrás Samu vinyót, torrent mén rajta kb. 2 hete megállás és fagyás nélkül.
Volt, hogy 5-6 BD50 jött lefelé, meg vagy két teljes sorozat egyszerre és közben simán néztük a Transformers BD50 verzióját, röccenés nélkül.
Igazság szerint még nem sikerült a neten olyan anyagot találnom, ami megakasztotta volna.
Ha bárki kérdezné, így egy hónap után - és az utóbbi két hétben volt nyúzva bőven - én ma is ezt venném"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ZIDOO médialejátszók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest