-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi-k
őstag
válasz Mezga Aladár #49091 üzenetére
Mennék én, csak kicsit messze van tőlem Amúgy volt nálam a kockával, jó kis készülék, az biztos
Amúgy most épp a frontok továbbfejlesztésén dolgozom: tegnap elhoztam az új TL dobozokat a Sonido frontok új mélyfrekis részéhez:
De nem tudom, mikor lesz időm összerakni az új hangfalt (pedig már nagyon "viszket a kezem" hogy megtapasztaljam, hogy fog szólni az SCW300 (30 cm) mély párban a mostani SFR175-sel (17,5cm). Természetesen hangváltóval vannak összehangolva, nem is olyan rossz alkatrészekből (Mundorf Evo Oil kondik, Jantzen Superior ellenállások, légmagos tekercsek stb.).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- VoIP telefonálás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Router gondok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok