- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
- Starfield
- Xbox Series X|S
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #48095 üzenetére
Az AC Wifi azért kritikus feature, ha valaki nem tudja bekábelezni a lakását.
Én pl. sokáig gondolkodtam az ATV4-en, mert ma kb. az az egyetlen megfizethető kategóriájú lejátszó, ami támogatja az AC wifi-t.
Végül a kadencia problémák miatt lemondtam róla és egy med600x3d-t vettem egy ac wifi bridge-el amire a lejátszó lan-on csatlakozik, igy a rendszer most:
nas->lan->router(asus ac56u)->wifi->ac wifi bridge->lan->med600x3d
Ezzel a konfiggal a bd50 iso-k röccenés nélkül mennek a nasról, mig n-es wifin folyamatosan akadoztak.
Ha tehát a lejátszó eleve rendelkezik ac wifivel, akkor a bridge kihagyható a sorból, ami min. 25-30 ezer forintos spórolást jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- Yettel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok