Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz rappit4 #20989 üzenetére
Üdítő volt ismételten olvasni még egy szubjektív tesztet (főleg azoknak mint én, akik egy ilyen beszerzésén gondolkoznak). Ezúton is köszi a választ a Jukeboxal kapcsolatban.
A 23,976 FPS ha jól tudom, akkor jelenleg még 23,98 (kerekítés), de ezen már dolgoznak. Így a 42 mp körüli ugrás eltolódik (hagy ne számoljam ki hova), de még nem 100%-os a lejátszó.
Wifi kérdése. Ha jól számoltam, akkor a a wifi nélküli + wifi adapter árban megegyezik a wifis változattal. A különbség az, hogy a külön vásárolható wifi adapter az usb-re csatlakozik és a vevőt a kábel miatt lehet pozicionálni, míg a wifist nem, mert annak a hátulján van fixen az antenna. Szubjektíve el lehet dönteni, hogy milyen antennával szeretné használni az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok