Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
VANESSZA1 #23392 üzenetére
Megnéztem. Érdekes, olyan nagy tragédiát nem látok.
Utólag nem/sem vagyok okos. Valószínűleg bug, vagy az eredeti ddns szolgáltatód nyűgje lehetett.
A ""ddns: eth0 not find WAN IP or link internet, go retry.(10)" logbejegyzésre rákeresve, írnak arról, hogy az IPv6-ot ki kell kapcsolni, de nem hinném, hogy be volt kapcsolva, vagy ha igen, akkor nem hinném, hogy azóta kikapcsoltad -
bcl
senior tag
válasz
VANESSZA1 #23387 üzenetére
A legutolsó kérdést nem egészen értem, hiszen ha nem működik, akkor nem működik.
HA arra gondolsz, hogy hol lehetne kicsit részletesebben utána nézni, a logok között meg lehet találni, hogy mi a gond (HA írja, illetve ha benne vagy annyira a témában, hogy tudod értelmezni. De ide is bemásolhatod, vagy a pastebin-re, és belinkeled, és megnézzük)Ha Asus DDNS-t használsz, akkor lehet vele gond, nekem hetekig nem ment a tavasszal-nyár elején, végül váltottam, és azóta rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Dell Insipiron 15 7570
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest