- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
A rengeteg segítség és paraméter miatt, szerintem ez azért problémás lenne. Gondold csak el, hogy a dinamikus pályatapadás, az állítható pályahőmérséklet, illetve a folyamtosan változó gumimodell miatt elvele nem összehasonlíthatók egymással a köridők érdemben... aztán ehhez jön még a gumi típus, ABS, TC, váltó, stability help, stb...
Ghost car meg delta time amúgy van, saját magadhoz tudod nézni magadat.
-
knbs
senior tag
Mindket megoldas nalam is jatszott, de megnezve a teszteket es a videokat a GT sokkal masszivabb stabilabb. Ahogy Akela is irta joval olcsobb is.
Ami nalam meg sokat nyomott a latban, hogy a GT-t kesobb barmikor meg lehet toldani egy fix szekkel, ha teszem azt kesobb meg is akad neki tobb hely.akela91 Nalad miert nyert ez a kormany? Irtad, hogy jo nagy es hogy halk, esetleg mas, ami mondjuk a TH vagy Logi ellen szolt?
Ha oszzeraktad dobsz fel par kepet rola? Johet privibe is, ugy is jo!
-
akela91
addikt
Nem igazán lenne mobilisabb, mert a szék az ígyis-úgyis itt van, ráadásul sokkal gagyibbnak tűnik nekem ez a playseat. GT Omega masszív, stabil, és több irányba dönthető - testre szabható, ráadásul sokkal olcsóbban...
Egyébként a lentebb linkelt szettem minden darabja úton van.
-
szacsee
nagyúr
Anno hasonlóval szemezgettem, de láttam akció közben és engem nem győzött meg.
Lehet amikor játszol nem veszed észre, de yt videónál láttam párszor, hogy a kormánytartó beremeg.
Anno próbáltam én is csinálni cockpitet igaz nem a legesztétikusabb még, de erre futotta.
Kerekeken gurul, összecsukva 1m x 0,7m és elég masszív. Poi régi cockpitjéről koppintottam a kormánytartót, amit még módosítani szeretnék és akkor marad úgy.
Itt egy telós elég rossz minőségű kép, de nagyjából ki lehet venni mindent.
Középen a kormánytartó nem zavar a vezetésnél?On is legyen... Silverstone setje van valakinek Gr A -hoz?
Előre is kösz! -
KaraDani
addikt
Nem lehet már kupont venni, most találtam meg a hirdetést már archiválva van.
(#486) Joshi : Szerintem egyik gyártó sem fog DFGT-nél jobb 900 fokos kormányt csinálni 50ft környékén. Maguk alatt vágnák a fát. Loginak nem érdeke, ott a DFGT- így annyiért árulják amennyiért akarják szinte. Esetleg a ha a thrustmaster előáll valami értelems dologgal... De szerintem ez van sajnos, és meg kell szokni, hogy mennyi az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged