Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
-
törölt tag
Köszönöm a tippeket, sikerült átmentenem az állásomat, adoksi könyvtárat húztam vissza és úgy tûnik okés...
-
törölt tag
válasz
Csapoati #5193 üzenetére
leginkább azért mert annyira lóf@x a 10 euro ezért a DLC-rt, hogy érthetetlen felemlegetni az EA 50%-t, ezt írják a legtöbben, leginkább mindenki azon van kiakadva hogy ez így lopás, meg hogy nagyon olcsó.
..
személy szerint én azt nem tudtam meg hogy most az a baj hogy nekünk EA tulajoknak nem lett még ennél is olcsóbb, vagy az hogy a nem EA tulajoknak nem lett drágább. Mert nálam itt ki is merül a téma, ..ha nekem az ár jó, akkor nem vágom mit is várok a felvetéstől.De nem akarok további vitát, jobban érteném ha az ár nem lenne jó,...de az ár jó..sőt, akkor és innen nem vágom a többit, azt sztem értelmetlen lenne kérni hogy a többieknek legyen drágább. ...na mindegy nem vágom, ez még nem is lenne gond, részemről az volt az ami miatt pöccentem, hogy ez 'gennyes' dolog lenne.
Bár a Next Car Game, amit kb. 1 hónappal később vettem meg mint az AC-t, 2013 decemberében, ..tartana itt
-
Csapoati
nagyúr
válasz
barcalaci84 #5195 üzenetére
Pont ezt mondtam én is, csak és kizárólag az ígérgetéssel volt baj. "When it's done" + "lesz amennyi lesz", aztán jónapot.
-
barcalaci84
őstag
-
Csapoati
nagyúr
Nem tudom miért vauztátok le azokat, akik szóvá tették a be nem tartott ígéretet. A tartalom nem kevés és én is meg fogom venni 10 euróért is, de azt is be kell látni, hogy nem erről volt szó. Ettől függetlenül várom 11-ét.
Ja és a Kunos ne kapja be, csak ne ígérgessenek.Ha csak ma derült volna ki, hogy az EA-sok kedvezményt kapnak a DLC-re, mindenki örömködne.
-
törölt tag
válasz
wolf033 #5189 üzenetére
arghh
(#5183) itt elég pontosan idéztem, de ha gondolod átjavítom, szóval 11 autó és 4 pálya az nem 0 elkészültség, nem kell ferdíteni.
szívesen egyébként.
szerk:
áá na jó hagyjuk a 'csába, méltatlan az egész beszélgetés ehhez a játékhoz. Menjen csak a 'Kunos bekaphatja', meg a többi piszlicsáré bolhacirkusz..úgy sem számít semmit hála az égnek. -
Met
nagyúr
Itt Ph-n, steam tradertől meg lehet venni a DLC-t?
Régiózár meg ilyenekre gondolok. -
Solesz84
aktív tag
Berendelve a DLC 😊 Én 7 Fontért vettem meg és egyáltalán nem tartom soknak örülök h 1 hét múlva meglesz 😊
-
wolf033
senior tag
válasz
Penge@Borisz #5186 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem biztos, hogy jól emlékszem de az a fejembe maradt, hogy a kormánnyal (is) volt valami gebasz.
-
Penge@Borisz
tag
válasz
wolf033 #5179 üzenetére
Bocs, hogy belevaú, de nem kizárólag ezért bántam a megvételt. Korábban semmi gondom nem volt a kormánnyal, beletekertem az AC-be kb. 40 órát, de nem jött át a feelingje, vagy milye. Totál elismerem, mint szimulátort, szépen összerakták, meg minden, de nekem ez valahogy túl nem tudom milyen. Ezt sosem fogom tudni megfogalmazni. Valamiért nem jön át, valamiért kimondottan unszimpatikus, már ha egy játéknál lehet ilyet mondani. És nem tudom miért! Szóval nem csak a kormányos sztori van benne ebben a megbánásban.
-
wolf033
senior tag
válasz
barcalaci84 #5182 üzenetére
Valóban félreértettél mert Én imádom az AC-t és szerintem ebbe van a legtöbb órám és igen szerettem volna egy jó szimulátort és szerencsére meg is kaptuk.
-
törölt tag
válasz
wolf033 #5177 üzenetére
nyilván nem 0 elkészültséggel adták ki, 4 pálya és 11 autó volt benne.
..és nem sokan vették volna meg ha nem lett volna jó.
Mert ez ilyen egyszerű, nem kértek meg rá hogy vedd meg, hogy most hálásak legyenek azért hogy megvetted.
..és aztán kéthetente jöttek a frissítések, új autók és pályák, ..és jött egy csomó igény a multira, ami jóval nehezebb dolog volt, mivel a játék alapjaiban nem százas számú szerverek futására, és ligaszerű versenyzésre készült.
Múltkor valahol összeszámoltam mennyi autót és pályát adtak még utána, de megteheted te is a játékon belül az update-k átnézésével. -
barcalaci84
őstag
-
subaruwrc
félisten
dream pack pipa. 10 euroért szerintem ajándék. csak a nord is ért volna annyit nekem
-
wolf033
senior tag
válasz
barcalaci84 #5178 üzenetére
És ki beszélt arról, hogy hülyeség volt pénzt kiadni érte?
Te olvasod is amit írsz vagy csak odaböksz valamit mert ilyen késztetést érzel? Ha nem nekem szántad akkor ok nem szóltam de ha igen akkor gondolkodj mielőtt leírsz valamit.
Eddig egy emberre emlékszem aki azt írta, hogy kár volt érte pénzt adni de Ő is csak azért mert nem bírta beállítani a kormányát. Ha rosszul emlékszem ne kövezzetek meg de ez már az öregedéssel jár.
-
barcalaci84
őstag
válasz
wolf033 #5175 üzenetére
persze h köszönhetnek nekünk sokat... köszöngetik is pl h olcsóbb a DLC mint az eredeti terv volt...meg már eleve több tartalom volt benne INGYEN mint amikor te vagy én megvetted ezt a játékot...jó pár INGYEN autóról szó se volt stb...mégis ideadogatták, beépítettek plusz funkciókat , amit eleve nem is terveztek 1.0-ba stb...
aki úgy érzi h nem érte meg EA-ben megvenni a játékot, az nem értem h mit foglalkozik a DLC-kkel...ha úgy érzem h hülyeség volt kiadni pénzt érte , akkor én nem csinálnék új hülyeséget és nem vennék még DLC-t
-
wolf033
senior tag
válasz
#70869248 #5176 üzenetére
Miért? Szerinted miért adták ki kb. 0 elkészültséggel az AC-t? Biztos nem azért mert kellett a pénz ugye?
Na mindegy szerintem kár a szóért. Van aki így gondolja és van aki úgy. Ezért nem vagyunk egyformák és ez így is a helyes. Ha mindenki egyformán gondolkozna akkor sehol nem tartana az emberiség. Egyébként ha olvasod az AC faszbukját akkor láthatod, hogy nem csak a magyarok gondolkoznak így.
Én már megvettem és 11.-én lehet menni a zöldségbe.
GL HF
-
törölt tag
-
wolf033
senior tag
válasz
barcalaci84 #5173 üzenetére
Lehet kevesebbet fizetett de lehet ha nem vesszük meg EA-ben akkor el sem készül a gamma. Azt hiszem azért sokat köszönhetnek nekünk is. Tök mindegy mennyiért vettük. Én a megjelenés napján vettem ha jól emlékszem és ajándékba is vettem belőle. Azért vettük meg mert bíztunk benne és szerettünk volna egy jó szimulátort. Amikor kijött a demo akkor megvettem a nkp-t is csak, hogy ki tudjam próbálni.
Szóval nem csak mi vagyunk Kunosért hanem ennek fordítva is kéne működnie most attól eltekintve, hogy mennyibe kerül a dlc mert valóban többre számított szerintem mindenki.
-
barcalaci84
őstag
válasz
N€T0X|N #5171 üzenetére
meg persze lesz olyan is h miért nem ingyen van , hisz valaki szerint kevés a pálya és az autó és a GT6ban több van, bla-bla
mondjuk vicces lesz mikor kifejti h aránytalanul jól jár aki 50 euróért meg tudja most venni pakkban a játékot...
hisz aki EA vette meg az DLC-stől is kevesebbet fizetett érte, ha leárazáskor vette akkor meg még pár + DLC is belefér majd míg eléri az 50 eurót
-
wolf033
senior tag
3201 ft a pontos összeg pp-al.
-
barcalaci84
őstag
az ár szerintem nevetségesen kevés, pedig csóró vagyok
lehet azon keseregni h miért nem 20 euróért kapják meg 11-e után a többiek, de kb ez is nevetséges
szerintem mindenki mérgesebb lenne most ha rá rakták volna az 50 %-os árzuhanás plecsnit ahogy ígérték és még egy hónapig lehetne " 50%-os áron" megvenni és VÁRNI ahogy ígérték régen...ráadásul le is írták h nem így tervezték, már 1.0 előtt készen akartak lenni vele...na meg nem is szarért hugyért tervezték árulni, de mivel ennyit csúsztak vele, ezért átgondolták az eredeti árazási elképzeléseket...
szerintem jól jártunk
valószínüleg az eredeti 50%os ár több mint 10 euró lenne -
AMD_ok
őstag
válasz
#70869248 #5160 üzenetére
Semmivel nem kell egyeterts, amit irok, szived joga. Viszont te szolitottal meg, igy ne csodalkozz, ha kifejtem a velemenyem neked. Mert ahogy neked, nekem is lehet es van is velemenyem.
A kerdesedre a valasz pedig: igen, az a problemam, amire rakerdeztel. Nagyon nem csipazom, ha hulyenek neznek, ezt meg nekem van jogom eldonteni, plane ha mar fizetek valamiert -
válasz
stickermajom #5162 üzenetére
Nyilván voltak valami terveik, aztán ez lett belőle. Szerintem nincs miért haragudni rájuk, ha az összképet nézem.
Én még nem vettem meg, mert nincs a kártyámon pénz (azt hittem ennyi van, mindig érnek meglepetések...), csak holnap tudok rakni rá. Arra nem számítottam, hogy ma már megvehető is lesz. -
izitom
tag
válasz
stickermajom #5162 üzenetére
Dream Pack 2-re nem ígértek kedvezményt, ha mégis lesz nem kérem
-
stickermajom
addikt
-
Joshi
titán
Nem tudom kinek mi a sok v kevés, de én megvettem 10€-ért a dlc-t. Mivel most játszani akarok ezért rendeltem kaját 2ezer FT-ért így már 5-be van a dlc, de legalább van időm játszani.
-
törölt tag
..és ezt még is hogyan vezetnéd fel nekik? Mert ha nem az fáj hogy neked nem lett olcsóbb, és nem is az fáj hogy másoknak nem lett drágább akkor még is mi fáj??!
Ez hogy mindig mást tesznek mint amit mondanak?...Amivel absz. nem értek egyet, de ha tegyük fel mégis el is ismerem, akkor hát ha ezt így teszik mint most akkor ez nagyszerű.
...
Járjunk ennyire sz@rul a többi szimnél is. -
válasz
stickermajom #5156 üzenetére
De azt nem tudjuk, hogy mi volt az eredetileg tervezett ár. Lehet, hogy nem is 15€, hanem 30. Kár ezen a 2.5€-n görcsölni, pláne uszítani, hogy írjon mindenki a FB oldalukra... inkább örüljünk, hogy végre mindjárt itt van és nem lett drága.
-
AMD_ok
őstag
válasz
#70869248 #5157 üzenetére
"ami keserűség most van bennem az mind ennek a párbeszédnek köszönhető amit mi most lefolytatunk" Ez mar legyen a te bajod, engem meg ez nem erdekel. Az elvrol volt szo, hogy amit igernek, kb semmit sem sikerult ugy es akkor betartani, ahogy es amikor azt igertek, ennyi. Ez meg az en bajom. En is sokat jatszom/fogok jatszani vele, a DLC is meg lesz veve, mint mar mondtam, es azt is irtam, hogy nem a 2,5 eurorol szol a tortenet, hanem arrol, hogy szepen mindig mast csinalnak, mint amit mondanak....
-
törölt tag
De tudtam hogy 50% lesz nekem, ..és semmi gubanc.
Egy biztos nem tudnám leírni nekik a Facebook-n hogy nem ez volt beígérve, hogy miért?
Mert nem fáj ha nem járok jobban mint azok akik nem vették meg az EA-t.
Ez rég nem érdekel, még az EA státusz elvesztése előtt megvolt 500 órám benne(most 620óra, de csak mert sz@r a hátam), kaptam én eleget ettől a játéktól. Simán 20-25 euro-ra tettem a DLC, ehhez képest most 10 euro.
Nem tudom rosszul érezni magam, még ha nagyon, de nagggyon akarom akkor sem megy, ..ami keserűség most van bennem az mind ennek a párbeszédnek köszönhető amit mi most lefolytatunk. Nem értem miért ment el ilyen irányba ez az egész. -
Hát igen, 50%-ról volt szó anno. De a 10€-s árra ettől függetlenül sztem senkinek egy szava nem lehet. Az meg nekem nem fáj, hogy más is megkapja olcsón. Nem azért vettem meg az EA-t, hogy utána másra mutogassak, hogy haha. Hanem azért mert kellett és kész. Ezért veszem meg szó nélkül most a DLC-t is. A fene fog érte hőbörögni... End of story.
-
vlevi
nagyúr
"Plusz, akinek nics meg a game, az most gyak. 5 euroert kapja meg a DLC-t, mert ott van 50 euroert, amibol 45 eoru a game."
Ez ilyen, ezzel nincs mit idegeskedni. Ez olyan, mintha azon bosszantanád magad, hogy a mikróhoz ajándékba adnak 5csomag pattogós kukoricát, te meg megvetted teljes áron kukorica nélkül már korábban a mikrót
Én pl. féláron vettem meg az AC-t, karácsonyi akcióban. Olcsóbban, mintha elővásárral vettem volna meg. (majd egy éve, amikor először a steamen megjelent, akkor emlékeim szerint valami 35€ körül ár volt az Early Access, karácsonykor 22.5€-ért adták.
És megvettem most a DLC-t is. Nem azért, mert hú, a Nord, végre mehetek rajta (megvan már a race07, pCars, abban is benne van), hanem mert kell. A Corvette-re, és a Nissan GTR-re mindenesetre kíváncsi leszek. -
törölt tag
Az én nevemben ne nyilatkozz, azt én jobban tudom. 10 euro a DLC pont, ..most komolyan az fájjon nekem hogy másoknak nem drágább?! Mert nekem ennél olcsóbb már ne legyen, az hülyeség lenne.
az 5 euro-s DLC-hez:
Én 35 euróért vettem meg 2013-ban.
..itt hányan vették meg 45euróért az AC-t??
..második lépcsőben, ki hallott már valakiről aki 45euróért vette meg az AC-t?..
mert neki lehet mondani hogy milyen jól járt neki csak 5 euro a DLC... -
AMD_ok
őstag
-
AMD_ok
őstag
Akinek van f@szbukja, azert odabokhetne nekik, hogy hol a megigert felar, mert ez igy nagyon szennyes-gennyes dolog. Es nem, nem kicsinyeskedem, mert nem a 2,5 eurorol van szo, amivel igy tobb, hanem az elvrol, amit beigertek, es kb 1 evvel utana is lehetett a blogjukon olvasni, most meg szembekopnek kb mindenkit, aki igy szamolt, hogy megkapja felaron a dlc-t, 33 % helyett....(egesz pontosan ugy szolt a suket duma, hogy akik EA-ban megvettek az alapot, azok 1 honapon keresztul megkapjak felaron a dream pack dlc-t....)
Egyebkent: LINK
Az utolso mondatbol nekem az derul ki, hogy mivel szukseges lesz a dlc-hez, igy egyben fog jonni az 1.1 es frissites is, azaz marcius 11. -
Solesz84
aktív tag
Akkor az 1.1 frissítés is akkor fog megjelenni?
-
AMD_ok
őstag
válasz
#70869248 #5142 üzenetére
a problema ott van, hogy akik EA-ben vettek meg,annka felarat igertek...ez meg csak 33 %, akarhogy is szamolom...
Plusz, akinek nics meg a game, az most gyak. 5 euroert kapja meg a DLC-t, mert ott van 50 euroert, amibol 45 eoru a game...Azert ez igy megint kibaszas a kobon azokkal, akiknek megigertek a felaratEttol meg meg lesz veve reszemrol, de mocskosul nem ezt igertek. Par hete linkeltem itt a blogjukat,amiben ez leirtak
-
Joshi
titán
válasz
wolf033 #5141 üzenetére
Az AC az 1.0 óta végleges verziónak mondható, a DLC az csak egy fizetős plusz tartalom ami kerül amibe kerül. A lézer szkennelt Nordschleife miatt óriási bevétel lesz ez nem kérdés (ezért lehet hogy egy kicsit magas lesz az ára), hogy aztán hogyan tovább az egy más kérdés. Én nem bánom ha fizetni kell különböző plusz tartalmakért, de azok legyenek olyan minőségűek mint az alap tartalmak voltak. Szerintem az AC az eddigi legjobb szim amit próbáltam, pedig az Iracingen kívül mindent próbáltam ami létezik.
Na tessék, 15/10€ nem a világ.
-
törölt tag
válasz
wolf033 #5141 üzenetére
Nem igen értem mi a probléma?...az hogy még nem tudjuk mennyibe fog kerülni, de már sokallod, vagy az hogy azt írták ma bejelentik mikor és mennyibe fog kerülni?
..ha nem délelőtt jelentik be az már gond?
...nem igen vágom, hogy most miért is kaphatja be Kunos..
Egyébként ez a játék sosem akart rF lenni és átvenni az online ligák területét...egyszerűen így alakult, mert nincs más...illetve lenne, az rF2 ha használnák/használnátok.
Az AC nem rF. ..sok mindent beleépítenek, mert kérik a felhasználók, vagy mert látják hogy lenne rá igény. De olyan dolgot kértek számon rajta ami nem az AC.
...
szerk, na nesze már kint is van..Elérhető: március 11
15/10 euro.. -
wolf033
senior tag
Hát Én ettől nem akarom még jobban megkapni, főleg, hogy még az árát sem tudom és nem akarom minden áron megvenni. Lehet csak Én vagyok az egyedüli aki kicsit smucig ezen a téren de ha eszement áron akarják majd adni akkor tőlem akár be is kap...ják.
Majd megveszem akcióban ha lesz.
Na kicsit túloztam de akkor is bekap...ja Kunos. Nem csípem ezt a stílust. Várom Én is a végleges verziót (lehet sosem lesz) (meg a DLC-t is) amiben benne vannak az online versenyzéshez elengedhetetlen dolgok.
-
wolf033
senior tag
Én azt nem értem, hogy mi a picsának kellett tegnap este ezt a "majd holnap elmondunk mindent" bejelentést megtenni. Itt van már 17:00 óra és még mindig semmi. Miért nem lehetett csak simán ma kitenni a hírt amit akartak? Minek kell ez az idióta bejelentés, hogy amit már tegnap tudtak azt csak ma mondják el nekünk?
-
wolf033
senior tag
Majd leakciózzák 1 év múlva és akkor occsón megvesszük.
-
Gadfly
tag
Tipp:
Teljes: 29.99
Early Accesseknek pedig 14.99 -
Jack@l
veterán
Sztem 10 előrendelve.
-
tome0001
senior tag
tegyük meg tippjeinket az ár tekintetében. én 24,99 euróra saccolok!
-
Ma kiderul minden. Kivancsi vagyok
-
zsiz
őstag
válasz
wolf033 #5112 üzenetére
Assetto Corsa Hungary oldalt is érdemes like-olni
-
wolf033
senior tag
-
Gadfly
tag
SZERVER: SRS FUN SERVER
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: ~20:00
|Q|R|: |10|5|
FÉRŐHELY: 20
AUTÓ: Mazda 787B 1.1 - letöltésPÁLYÁK:
DAYTONA - Road course - letöltésA hotlapon lévő részletesebb eredmény megjelenítéséhez telepíteni kell a ptracker alkalmazást: LINK
A szerver a nap 24 órájában online!
A szerver/körülmények egyéb paraméterei:
ABS: Factory
TC: Factory
Stability: Kikapcsolva
Kuplung: Van
Dinamikus pálya változás: Nincs
Büntetés pályaelhagyásért: Nincs
Sérülés: 50%
Üzemanyag fogyasztás: 1x
Gumikopás: 1x
Napszak: 16:00 -
Gadfly
tag
Kedves Versenyzők!
Nem véletlenül ezt a megszólítást használtuk és kezdtük nagy betűvel, hiszen úgy gondoljuk, hogy aki a szimulátorozás világában találja meg a mindennapi gondok utáni kikapcsolódást, és teszi mindezt úgy, hogy a versenyzőtársak és a maga számára a lehető legjobb szórakozást biztosítsa, az már VERSENYZŐ.
Igaz, itt a virtuális világban nincs rajtunk tűzálló overál, sőt karbon vagy acél sem vesz körbe minket, mégis komoly technikai feltételei vannak annak, hogy egyáltalán elindulhassunk egy futamon. Gondolunk itt a számítógépre, kormányra, monitorra, internetkapcsolatra és egyéb olyan dologra ami elengedhetetlenül szükséges a szimulátorozáshoz. Minden Versenyző “karrierje” úgy kezdődik, hogy ezeket a feltételeket meg kell, hogy teremtse, csak utána jöhet a szórakozás “Practice” módban, a játék autói ellen, esetleg “Hotlap” rendszerben.
Aki ennél többet szeretne és hús vér emberekkel szeretné megmérettetni magát, annak egy szinttel feljebb kell lépni és bele kell fogni az Online versenyzésbe, mely további lemondásokkal jár. Fix időpontban szabaddá kell tennie magát, el kell fogadni az aktuális szabályrendszert és mindent meg kell tennie a tiszta versenyzésért, hogy mindenki egyenrangú és korrekt sporttársként tekintsen rá, tisztelje és bízzon benne annyira, hogy szeressen ellene versenyezni.
Aki fenti gondolatokat magáénak érzi, már eljutott odáig, hogy tudja az egyik legnehezebb feladat a megfelelő bajnokság és társaság kiválasztása.
Mi az SRS csapata azért dolgozunk, hogy minél szélesebb körű de egyben színvonalas bajnokságokat indítsunk el és vezényeljünk le, üzemeltessünk weboldalt és fórumot, TS szervert és minden mást ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy megteremtsük a minőségi szimulátorozás feltételeit. Tesszük mindezt azért, mert hiszünk benne, hogy van igény és szükség egy ilyen csapatra és minden korosztálynak és minden Versenyzőnek képesek vagyunk kiszolgálni az igényeit a jövőben. Mindannyiunknak óriási tapasztalata van Versenyzőként és szervezőként egyaránt, a munkánk, tapasztalatunk, elhivatottságunk és kitartásunk segítségével bízunk benne, hogy új, üde színfoltja leszünk a hazai szimulátoros világnak.
További információk:
http://simraceseries.com/ -
törölt tag
igen, már most is sok jó szakasz van, havas Monte Carlo, murvás pályák, és sok rally autó is, de amíg az AC nem hozza a vegyes borítás tapadásváltozását, illetve az összkerékhajtást, addig nem sokat ér, max bohóckodni, elvileg az 1.1-ben..ami talán a DLC-vel együtt érkezik, már benne lesznek, sok más mellett.
Viszont A Rallyworld rFactor átköltözik AC-ra, és az már nagy újság.
AC Rally World képek és videó. -
nemeth989
senior tag
válasz
Richie0116 #5102 üzenetére
Nem hallottam még ilyen hibát, de elképzelhető a vírusirtónak valami fájl nem tetszik és mindig letörli. Nekem elszokta játszani ezt a war thunder egyik fájljával, egyfolytában karanténba helyez, vagy kitörli. Ekkor nem kell újratelepíteni, van a stemen belül pl. az assetonál is, a tulajdonságok menüben egy telepített fájlok épségének ellenőrzése, ekkor a hibás vagy törölt fájlokat újra lekapja.
-
Enton
addikt
Itt azt írja documents-ben van:
-
törölt tag
Sziasztok!
SSD és oprendszer csere előtt állok, de nagyon féltem a mentéseimet az AC-ben, mert már mindjárt végzek a karrierrel...
Ez az egyetlen Steam-es játékom, így nem nagyon vagyok képben, hogy hol tárolja a mentéseket? Fent a Steam szerverén, vagy valamilyen mappában a gépemen? Mit csináljak, hogy biztosan ne vesszenek el a mentéseim?
-
nemeth989
senior tag
válasz
Richie0116 #5097 üzenetére
Mikor belépsz egy futamba, a fenti fülek közül, azt hiszem a 2.-ban tudod állítani a ffb erejének nagyságát, vedd le 50%-ra és máris jobb lesz, vagy a driverben vedd le, mikor assettozol olyan 50%-ra a ffb erejét. Máris nem fogja kitépni a kezedből a kormányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Politika
- További aktív témák...