Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge@Borisz
tag
válasz
wolf033 #5179 üzenetére
Bocs, hogy belevaú, de nem kizárólag ezért bántam a megvételt. Korábban semmi gondom nem volt a kormánnyal, beletekertem az AC-be kb. 40 órát, de nem jött át a feelingje, vagy milye. Totál elismerem, mint szimulátort, szépen összerakták, meg minden, de nekem ez valahogy túl nem tudom milyen. Ezt sosem fogom tudni megfogalmazni. Valamiért nem jön át, valamiért kimondottan unszimpatikus, már ha egy játéknál lehet ilyet mondani. És nem tudom miért! Szóval nem csak a kormányos sztori van benne ebben a megbánásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux haladóknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest