Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
válasz
Anonymus23 #798 üzenetére
Félreértetek! Elvett mindent a questekből egy résznél. De autosave-ből visszatöltöttem és mellékküldiket nyomtam. Mondjuk nem eredeti a game. Ez most drága lett volna SP együtt.
-
-
Werkly
őstag
A játék egy részénél elveszi a küldetéseket a game? Ilyen 5/10 fort, ship destroy meg stb. Meg a legendary animalt is? Kösz!
-
LÁZ
addikt
helo mindenki
ma vki próbálkozott a játékkal? nálam egymástól független időpontokban is hatalmas lag van, teksztúrák összevissza, tegnap meg előtte ilyesmi nem volt, van , hogy 1 sec-re megáll a mozgás, aztán tovább, a töltés meg néha a végtelenbe tart, ha gyorsutazok.
-
Warzoz
senior tag
válasz
Anonymus23 #793 üzenetére
Nálam működik a vesszőgyártás, viszont csak az alap vesszőket tölti ha elfogynak és csak 20 darabot ad.
-
Anonymus23
veterán
válasz
VikMorroHun #792 üzenetére
Nah, nyílvesszőt akartam írni, csak korán volt ma a reggel.
Csak az alap nyílvesszőnél lehet beállítani, de valami nem kerek szerintem, csak mondom, hátha más is használná ezt és esetleg feltűnt.Másvalaki, aki esetleg nézte már?
-
Anonymus23
veterán
Többször kérdezni akartam már játék közben, de most csak eszembe is jutott.
Nektek működik az íjaknál az automata craft?
Nekem eleve csak az alapnál lehet beállítani, de még sohasem láttam, hogy craftolt volna, rendszerint elfogy az íj. -
Werkly
őstag
A menüben nem elérhető, hogy hány sync point van meg a játékból? Kösz!
-
RudY
addikt
Watch Assassin's Creed Odyssey 'Legacy of the First Blade' gameplay
After Hunted releases on December 4, the second episode, Shadow Heritage, and the third episode, Bloodline, will complete the first story arc in early 2019. Ubisoft added that Legacy of the First Blade is just the beginning for players who wish to progress further with new content.
[link] -
unreg1
tag
Végül nehezen megoldódott.
Elmentem a helyszínre, kijelöltem a küldetést, majd elmentettem és újra betöltöttem. Harmadik próbálkozásra végre beadta az újabb küldetést.
Ha esetleg másnál is előfordulna.ratex:
Relatív, hogy nem ad sok XP-t, nekem volt olyan hirdetőtáblás küldetés, ami 20ezer felettit adott, igaz, szerintem ez összefügg a szinteddel, minél magasabb szinten állsz, annál több XP-t ad.
-
nak0n
aktív tag
A homokórás küldik olyanok (ha jól emlékszem), hogy egy idő után már nem fogod tudni felvenni őket; én személy szerint nem nagyon foglalkoztam velük, nem adnak túl sok XPt. Azokat meg, amiket a "szobrok" adnak, nyugodtan felveheted, nem fognak elfogyni. Sőt, a hajó árbocán is van egy ilyen szobor, onnan is tudsz felvenni questeket.
-
Werkly
őstag
A homokórával jelölt küldiket érdemes megcsinálni? Nem fognak ismétlődni más helyszíneken? És még egy kérdés! A szobrok a városokban ugyebár küldiket ajánlanak, ezek menet közben generálnak újabbakat ahogy halad az ember előre a játékban, vagy elfogynak szép lassan? Mert így akad rengeteg tennivaló. Kösz!
-
unreg1
tag
Mit lehet tenni, ha bugos egy főküldetés?
Van a "To help a girl" küldetés, azon belül a "Kill the client and the guards".
Megöltem mindenkit, most be kellene adnia, hogy beszéljek Phoibe-vel, de nem adja, hanem fent marad a Kill küldetés. Sehol senki, körbejártam a helyet, hátha valahova beragadt egy guard, de semmi.
Phoibe is ott álldogál arrébb, de nem lehet beszélni vele.Újratölteni egy korábbi mentést sem tudok, mert otthagytam az egészet, elmentem melléküldiket csinálni, hogy hátha ha visszatérek megjavul, de nem történt semmi. Ott fekszik a client hullája és nem lehet mit csinálni.
Az a gond, hogy csak ez egy főlüldi van és nem tudok továbbhaladni a történetben. -
noxon
őstag
Feltűnt, hogy mikor hívom a lovat, vagy originsben a tevét, akkor megjelenik egy sima majd átváltozik a sajátomra 😀😱
-
gjoe
addikt
Jött frissítés. 1.1.1. Az abilitiknel van új fejlesztési lehetőség. Mastery levels neven.
-
unreg1
tag
Van még a Pilgrim set, amit legendary ládákból szedhetsz össze, ha előbb akarod a ruhát.
Bár ehhez pár 50-es helyre is be kell merészkedned, de ha jó vagy osonkodásban, akkor nem lesz gond. -
noxon
őstag
Sziasztok, assassins ruhát hol lehet szerezni? Fej része már van.
-
Mascot21
csendes tag
-
blue01song
aktív tag
-
unreg1
tag
Ugye van nálam 3 fegyver.
Csak azok a perkek számítanak, amelyik fegyver a kezemben van, vagy mind a 3 fegyver perkjei összeadódnak?
-
Mrguba
őstag
-
noxon
őstag
Sziasztok. Nálam folyamatosan fps zuhanást produkál, random módon mindig máskor
(gtx1050em van).
-
noxon
őstag
válasz
Anonymus23 #768 üzenetére
Azt hittem ez passzív skill, köszi.
-
noxon
őstag
Raktam skill pontot a flaming attacks-ra, de nem langol a kardom támadáskor.
Kell a kardra tűz sebzés? Vagy hogy? -
hdekakas
senior tag
válasz
Anonymus23 #763 üzenetére
Aha, köszi. Ennél a perknél még nem tartok, nem is mutatja meg hogy mik azok. 10-es szinten vagyok, pedig pre-orderben megvettem a játékot, de nem sok kedvem van hozzá. Minap 1 óra játékom veszett el, mert elfoglaltam egy nagy erődöt nagysokára, de utána jött egy fejvadász és megölt. Fasza mondom, akkor ennek is annyi, egyelőre nem erőltetjük ami nem megy...
-
Anonymus23
veterán
Csak néhányat nem tudsz, nekem is maradt összesen vagy 3-4 amit nem tudtam eladni vagy összetörni sem, de az összes többit engedte.
Olyan mintha valamilyen olyan loot lenne, ami később kellhet, vagy küldetéshez lett volna cuccos, mert van olyan, amit akár meg is tarthatsz, ha behazudod az aktuális quest adónak, hogy nem találtad meg a keresett cuccot. Vagy csak simán bug, hogy nem enged bizonyos semmirevaló lootot eladni. -
noxon
őstag
válasz
VikMorroHun #761 üzenetére
Viszont a kék fegyvereket nem tudom eladni a kovácsnál (legalábbis amelyiknél jártam) sem össze tőrni.
Azzal mit csináljak... -
hdekakas
senior tag
Itt nincs olyan támadási forma, mint Origins-ben volt a Shif+F? Illetve hogy ha hosszabban nyomtan az egéren a bal gombot akkor kicsit késleltetve, de jóval nagyobbat ütött?
-
VikMorroHun
őstag
Ha támadnak, védekezel (még mielőtt megsebeznének), vagy félreugrasz. Ha erős támadás jön, félreugrasz. 8. szinten már van 7 képességpontod. Az egyikből megveszed a Bull Rush képességet, és bárkit legázolsz. Figyelsz a felszerelésedre, nagyon sokat számít, hogy milyen sebzést/egyéb dolgokat erősítenek és mennyivel.
-
Gery9112
őstag
Picit offolok most de aki szereti a régi (és új) AC karaktereket és hiányzik egy kis AC2 és brotherhood hangulat mindenképp próbálja ki az AC mobiljátékot Assassin's Creed Rebellion launch trailer.
Az a csapat csinálta, amelyik a Fallout Sheltert és nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezetes játékot raknak össze.
-
Anonymus23
veterán
Az eleje valóban nehéz főleg ha veled azonos, vagy 1-2 szinttel magasabb ellenfelek vannak. Ha elég sokat időzöl a terület kitakarításával, és a küldetések teljesítésével, akkor gyakorlatilag feltápolod magad annyira, hogy a következő területeken maximum veled egyező szinten lesznek, vagy akár -1-2 szint, és akkor már jóval könnyebb. Nekem tetszik, ez, hogy mindig van benne kihívás, és nem Rambóként bemegyek a 10 szinttel kisebb helyre és egy suhintással elesik 5 ellenfél. Gyakorlatilag minden landmarkot most is Assassin üzemmódban takarítok ki, eltüntetve minden hullát a bozótosban vagy ledobva őket a várfalakról.
Én pl az arénás küldetést jóval később csináltam, és ott az első nekifutáskor még a kisebbek sokkal alacsonyabb szinten voltak, semmint az én akkori szintem (én már 50 felett voltam ha jól rémlik). De persze utána már itt is szintezi őket az én szintemhez, de ott megvolt az a feeling, ami az Originsben. -
noxon
őstag
válasz
Anonymus23 #756 üzenetére
A pipa sem volt meg, hogy teljesitetzem. Pedig tegnap megvolt.
Hát nekem az Origins mérföldekkel jobban tetszett.
8. szinten vagyok, de kí szenvedés bárkit legyőzni.
-
-
noxon
őstag
Sziasztok.
Tegnap megcsináltam egy bandita tábort aztán kiléptem a játekból.
Most belepek és ugyanúgy ott a tábor a loot meg minden.
Mindig el kell menteni? Eddig ez nem íhy volt.
-
gejala
őstag
válasz
Anonymus23 #753 üzenetére
Igen, ez a pre-order quest. Poén kis AC easter egg a karakter meg a párbeszédek, de nem nagy szám.
Maga a quest annyi, hogy 5 sync pontra el kell menni, aztán lootolni kell egy ládát, ami ad egy nem egész 5k drachmát érő trade goodsot. -
noxon
őstag
válasz
Anonymus23 #749 üzenetére
Köszi
-
noxon
őstag
válasz
VikMorroHun #747 üzenetére
Sajnos nálam zuhan tőle az fps, így delete lett.
-
Anonymus23
veterán
Ha PC és egér, akkor jobb klikk hosszan nyomva, de amikor rámész egy itemre, akkor a kis ablak jobb alsó sarkában ott van, hogy DISMANTLE és hogy mivel kell. Vannak cuccok, amiket nem lehet összetörni vagy eladni sem (legendást pl, de akad néhány kék/lila is, amiket valamiért nem lehet összetörni vagy eladni).
Ezt mondjuk már én is kérdeztem, hogy miért vannak kék/lila cuccok, amiket nem lehet megsemmisíteni?
Fejleszteni nem éri meg, mert vackok rajtuk a tálentek, főleg egy kéknél ami amúgy is minusz 1 tálent. -
noxon
őstag
Sziasztok, hogy lehet összetörni a cuccaimat? Nem tudok rájönni.
-
Gery9112
őstag
válasz
evitiguF #745 üzenetére
A 3. rész a Desmond vonal lezárása. Viszont az első olyan AC rész, ahol a Ubisoft átállt az 1 rész - 1 főhős valamint az 1 rész - 1 történet vonalra. Egészen addig a pontig abban a hitben voltak a rajongók (és a Ubisoft is itt elég nagyot hazudott), hogy ők most ezzel a résszel lezárják az AC "történetét" és kerek egész sztorit kapunk. Ezt mint utólag megtudtuk hazugság volt és azóta is csak az egy helyben totyorgó 2 mondatban letudható sztorikat kapjuk és inkább magán a játékmeneten csiszoltak.
-
Alexios
veterán
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
Kell a játékhoz előző AC-k történetének ismerete? Van benne visszautalás, vagy esetleg azok folytatása?
Gondolok itt pl arra, hogy Desmond Miles volt az első részben, és az folytatva lett a második részben. -
Televan74
nagyúr
válasz
Darko_addict #735 üzenetére
Ez jobban illik rá! Μαλάκα - Seggfej!
És érdekes a játékban,nem mindegy milyen hangsúllyal mondja a főhős!
-
noxon
őstag
Sziasztok!
Ezt a mod-ot próbálta már valaki? Én nem merem feltenni, tuti elcseszi a játékot.
-
Darko_addict
őstag
Maláka!
Wiki-ről: From Byzantine Greek μαλάκα (maláka, “masturbation”), from Byzantine Greek μαλακός (malakós, “soft”), for which the sense of an unethical or depraved person is attested as early as Herodotus's time.
-
Anonymus23
veterán
Tegnap néztem, mert felhagyva az eddigi 10 szintenkénti emeléssel lvl58-nál felszinteztem minden általam használt cuccost.
Utána amikor elértem a lvl60-at, megnéztem, hogy a lvl 58-ast mennyiért tudnám 60-asra szintezni, és ugyanannyiba került mint pl egy lvl 23-as felszintezése.
Meg ez ugye függ, hogy hányadik szinten vagy a Mercenary listán is, de itt már régóta az első vagyok.
Ezért írtam, hogy nem éri meg túl sűrűn felszintezni, mert akkor irtózatos mennyiségű alapanyagot képes elvinni. Főleg a bőr az ami pikk-pakk elfogy, pedig nem szoktam sok élő állatot hagyni magam után amikor felfedezek, illetve minden esetben beugrok a kovácshoz felvásárolni az összes készletet amerre csak járok.Jobban megéri összetörni a cuccokat, mert drachmából simán 600k felett járok, és csak gyűlik, a többi viszont jelentősen le tud apadni egy ilyen fejlesztési akció után.
-
Alexios
veterán
válasz
Anonymus23 #730 üzenetére
Mostanában nem játszottam vele, szóval nem tudom patch változtatott-e ezen, de korábban egész biztosan drágult a fejlesztési költség, minél több szintet kellett fejleszteni
-
Anonymus23
veterán
válasz
Darko_addict #722 üzenetére
Szerintem nem éri meg sűrűn fejleszteni, mivel ahogy néztem ugyan annyiba kerül egy 1 szintel alacsonyabb cuccos fejlesztése, mint egy 15 szinttel alacsonyabbé. Az árban a Legendás és az epic cuccok között van (a sima kéket nem éri meg használni sem).
Én most 60-as szinten vagyok, összeraktam egyelőre két cuccost, az egyik egy full Assassinra, ezzel gyakorlatilag minden ellen ki tudok nyírni (persze van ahol kell a power assassin, de van bőven mindig adrenalin.A másik meg egy Warrior szett, amiben vannak azért Hunterre is adó másodlagos perkek, ezzel szépen lehet aprítani az ellent.
Én jellemzően Assassinként megyek, az esetek 90%-ban ez tökéletesen működik (nekem jobban bejön ez a mód), adott esetben elfutok, de még így is előfordul, hogy egy jó perkekkel rendelkező Mercenary-t véletlenül egy döféssel hazaküldök, pedig csak meg akartam gyengíteni, mert jól jöttek volna a perkjei a hajóhoz.
Szóval kb 8-10 szintenként fejlesztettem a játékban, jelenleg lvl58-asok a cuccok, de szerintem ezzel már végigviszem 70-ig, és ott maxolom ki amit van még értelme. Az biztos, hogy amikor már a szinted és a gear szintje között 8-10 a szint van, akkor ez már felfogható nehezítésnek is
-
noxon
őstag
Próbáld ki, nem rossz.
Bár egy kicsit fura, hogy semmi nem jelenik meg, de meg lehet szokni, realisztikusabb.
Viszont originsben sajnos HUD nélkül a sas sem jelez semmit, ennyiben rossz. Odysseyben ez megmarad.Odysseynél csak az experience és level-t hagytam meg, meg, hogy mutassa, hogy milyen területre érek plusz, ha teljesítettem kiírja. Ja meg a lootot, de, ha skill után meg tudom nézni v gombbal, hogy hol a loot, akkor azt is kiszedem.
Originsben nem látok hülye ikont ami utan futni kell.
Odysseyben viszont ott marad, bármit csinalokbele rondit a játéktérben az ikon, zavaró.
Ennyit a felfedező módról.
Max ott is kikapcsolom a HUD-ot -
noxon
őstag
Sziasztok.
A felfedező móddal jatszok, viszont nem értek valamit.
Úgy harangozták be, hogy abban a módban nincs segitség, nekünk kell megtalálni a helyet stb.
Viszont nálam, mikor már közel járok a feladathoz helyszínileg, a játéktéren jelzi a küldetést. Tehát ugyanúgy csak követnem kell a jelzést, nem magamnam kell kideríteni merre van :/
A HUD minimalra van állítva és a jobb oldalon levő pontoknál is szinte mindenhol ki van szedve a jelölés.
-
Bird
addikt
Csatlakoznék én is a topikhoz.
XO X-en kezdtem el játszani, korábban AC szűz voltam.
Jelenleg lvl 20 az aktuális szintem. Ez a játék valami félelmetesen jól sikerült, egyszerűen beszippantott és azóta nem ereszt. Három nap és 20 óra kellett, hogy a játék 30%-nál járjak.
A negyedik szigeten, a metropoliszban vagyok jelenleg. A harcrendszer, a skillfa, a hajócsaták (korábban ettől féltem) is nagyon tetszetős. A párbeszédes részt én kihagytam volna uborkáék helyében... Sokszor erőltetettek és sablon jellegűek a párbeszédek. Nem érzem ettől az rpg jelleget... A ránk vadászó zsoldosok kellően táposak, a játék ezen része is nagyon tetszik. A loot rendszerre egy rossz szavam nem lehet. Remélem 80 óra játékot követően is ez lesz a véleményem... Mondjátok, hogy nem fullad ki!
-
Darko_addict
őstag
Kérdezhetek megint?
Elég nehéz lépést tartani a gear-em szintjének az én karakterszintemmel. Van pár Legendary class cuccom egy ideje, így próbálom azokat megtartani és upgradelgetni. Mondjuk 2-3 szinttel alacsonyabb eszközökkel nagy hátrányba hozom magam? Mit mutat a játék hosszútávon, mi a tapasztalat, mennyire muszáj naprakészen tartani ezeket? -
Alexios
veterán
válasz
VikMorroHun #720 üzenetére
Ezek közül mondjuk 2-nek van saját párbeszéde(ha jól emlékszem), a nagyrésze pedig random ember akiket megölsz és kész, szóval azért eléggé más mint az ac játékokban szokás
-
VikMorroHun
őstag
Na, 26 óra után eljutottam oda, hogy megkaptam az ellenséges rend tagjainak fáját/térképét. Jó sokan vannak, és egyesével fel kell deríteni őket. Még hogy nem Assassin's Creed játék.
-
Televan74
nagyúr
Bizony,már a játék tesztjében meg lett említve,hogy tök mindegy ki mellett harcolsz.Lakonia -t és Athens -t nem lehet elfoglalni,a többi régió oda vissza lehet foglalgatni.Sok értelme nincsen,max ha küldetés miatt kell valamelyik oldalon harcolni. Egy két historikus csatát megvívtam a exp. miatt,de aztán hagytam őket kibontakozni. Hol ezé volt egyik terület,mire újra beléptem a játékba már a másiké volt.
-
Alexios
veterán
válasz
Darko_addict #716 üzenetére
Teljesen mindegy kiket olsz, vagy kinek az oldalán harcolsz conquest battle esetén, a háború megy tovább és nem változtat semmin a sztori szempontból
-
Darko_addict
őstag
Segítetek megérteni, hogy működik pártfogás-része a játéknak? LVL10 körül találkoztam Spárta Farkasával, megígértem neki, hogy segítek, és jól elporoltuk az Athéniakat. Spártaiak nem bántottak, Athéniak viszont üldöztek állandóan. Utána mellékküli mellékkülit követett és eljutottam oda, hogy elfogadtam olyan küliket is (kötelezőnek tűnt), ahol Spártaiakat kellett ölni, egészen addig a pontig, míg az előbb említett csatát megvívtam az Athéniak oldalán is és elvertük Spártát. Ott kiírta, hogy "Megaris sided with Athenians", vagy valami hasonlót.
Lehet választani, lehet pártfogolni Spártát és csak spártai küliket csinálni, figyelmen kívül hagyva az athéniak által ajánlottakat vagy én zsoldosként megcsinálok bármit és mindegy, csak gyűljön az drachma és gear? Egyik párbeszédben azt mondta Alexios, hogy ő véget akar vetni a háborúnak, szóval mintha teljesen pártatlan lenne.
Köszi a felvilágosítást.
-
laci1117
tag
válasz
szallasi007 #714 üzenetére
Ezekről van esetleg térkép?
-
szallasi007
őstag
válasz
Anonymus23 #713 üzenetére
Skillt max level felett már nem ad, sirköveknél lehet találni ősi feliratokat azok adnak plusz skill pontot amit el tudsz osztani.
-
Anonymus23
veterán
válasz
szallasi007 #712 üzenetére
Max level?
Gondolom rájöttek, hogy sokkal hamarabb el lehet érni az 50-et, semmint a játék tartalma adta volna.
Másrészt nem tudom, hogy 50 felett is adja-e egyesével a skilleket, hogy ki lehessen mindent maxolni? -
szallasi007
őstag
válasz
Anonymus23 #711 üzenetére
Nyomjad csak, ha sikerült egy legendary cuccból minden darabját megtalálnod akkor az összes olyan szintű lesz mint amilyen szinten vagy.
El akartam adni fel is tettem apróra de lehet megtartom hátha a decemberi dlc jó lesz.Az új max levelnek mi értelme egyébként? Mert nem nagyon látom értelmét. Lesz majd valami amihez max level kell?
-
Anonymus23
veterán
Elég komolyat lehet fejleszteni a hajón is az új patchel. Elég sok nyersanyagot elvisz ugyan, és most már a kristályokból is elég sokat elvitt.
Még csak lvl48 vagyok, de alig haladok, mivel millió+1 kis küldetés van amit lehet tolni!
Tegnap este futottam össze a lvl50-es fő Mercenaryval, nagyon könnyen megpurcant, először nem is tűnt fel, hogy Ő az, mivel csak akkor esett le, amikor kiírta az achit. lvl 48-asként de lvl40-es cuccban és fegyverekkel intéztem el.
Szépen gyűlnek a kaszt specifikus cuccok is, és most már nagyon adja a hunter is, elég sok ellent lehet már HS-el one-shotolniDevastating meg végképp
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Nagyon csípem ebben a játékban is a random lootot, úgy kell összevadászni a jó cuccokat.
Én most még lvl47 vagyok, és többnyire Warriorra van minden rakva, de még így is van, hogy egyik másik Mercenary-t 1 assassin döféssel hazaküldöm (persze az 1-2 szinttel alacsonyabbat max).
Már több olyan cuccos is van, amin pl Assassin a fő sebzés + 25% CHD + Assassin sebzés, és még a 4. fel sincs rakva, ezeket gyűjtöm az 50. szintig és majd akkor kimaxolom, mivel hatalmas terület van még felfedezetlenül, és pl a lándzsa is csak lvl4 még mindig. De van egy jó pár már ilyen Hunterben is.
Viszont egyelőre csak az epic cuccok azok többnyire amik jók, a legendás cuccokból viszonylag kevés ami használható.
A legendás cuccoknak fix tálentjeik vannak?
Van néhány epic cuccos, amit se szétbontani, se eladni nem tudok, viszont használhatatlan tálentekkel van, ezekkel lehet valamit kezdeni? -
Alexios
veterán
válasz
Darko_addict #702 üzenetére
Igen, de legendary a legmagasabb szint
-
Alexios
veterán
válasz
Darko_addict #700 üzenetére
Nem, a szint miatt nem ha upgradeled, ugyan olyan. Különbség akkor van ha más "kategóriában" van, azaz legendary, epic, stb
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest