Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Nem az a bajom, hogy szereted a játékot, nekem is tetszik, és még a DLC-k hátra vannak. De ettől még joga van mindenkinek, hogy saját véleményt formáljon erről a játékról. Azért mert ez neked a non plus ultra, attól még sok embernek ez csak egy teljesen átlagos, vagy konkrétan számára átlag alatti és unlamas játék (repetitív).
Rossz a tipped... Mert ha idősebb lennél tőlem, akkor az mit jelentene?
Konkrétan idősebb vagyok mint te. Akkor most én nyertem?A probléma az, hogy minősítesz embereket (kiégett, boldogtalan stb), de az egész írásodból süt a felsőbbrendűség úgy hogy fel is adom veled, mert fogalmad sincs, hogy miről is írok és millió ilyen pökhendi másokat semmibe vevő emberekkel van tele a fórum, nem érdemelsz ennyi figyelmet sem.
Azért a nyelvtantanár rádparancsolhatott volna még egy kis tanulást, de egy dolgoban igazad van: oltári messze állunk egymástól.
További jó szórakozást a démonjaiddal
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest