Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
Poplacsek #3516 üzenetére
Szia!
Mostanában vettem észre (mert a dvd-t ritkán használom) h nincs dvd meghajtó, azaz nem ismerte fel, vagy valamikor bekapcsolás után "ledobta". Gép újraindítás után már ott volt a 3 meghajtó (c,d,e- dvd rom)
Nem tudom pontosan ez mikor kezdődött és azt sem h mi okozhatja?A másik dolog, hogy a leírásomban szereplő billentyűzetet néha ledobja. Azaz volt h BF4 közben szálltam volna fel a helivel és nem reagált semmire. Ekkor kihuztam majd visszadugtam az usb vezetéket és rendben lett.
Ezt sem értem, h mi és miért okozza? Az alaplap szar*kodik, vagy a bill-et?
-
mekex
tag
válasz
Poplacsek #2990 üzenetére
Éppen most írták a ASRock Z68 alaplapok topikban, hogy nem mindegyik PCI-E foglalat működik a BIOS upgrade után.
Ha nincs Ivy Bridge processzorod az upgrade értelmetlen, sőt, káros.Másik hiba az szokott lenni, hogy nem a teljes RAM-ot látja az alaplap. Másik hiba, hogy nem lehet a CPU szorzót növelni.
-
HaZsolt
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz
Poplacsek #2686 üzenetére
Most léptem be a klubba, egy Asrock Fatal1ty performance+2600k+2x4GSkill trióval. A lap szopatott, a "feszt emelsz és szorzót" egy baromság, sokkal összetetteb ez a tuning. Ez a proci MSI lapban 1,4V-ot kért 4,5-höz, s nem prájm, hanem vami játékon volt tesztelve. Én első nap 4GHz-en se tudtam stabillá tenni. S most 3 nap után [ITT ]tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Elfelejtettem a film címét
- Politika
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dragon Age: Origins
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Eladó 2 pár KINGSTON FURY 64GB Beast RGB DDR4 3600MHz CL18 Memória KIT
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest