Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem, hátha egy kicsit felpörögne a topik, bár úgy látom eléggé kihalt errefelé minden. Korábban nem is tudtam ennek a topiknak a létezéséről. A ház még nekem is üzemel kb 5 év óta csak közben az alaplap stb. fejlesztve lett. A ház oldallapi USB 2.0 kivezetését, hogyan lehetne USB 3-ra cserélni,
próbálkozott e valaki ezzel?Üdv,
senki66 -
Weaver
senior tag
jé, megint eltelt egy év!
újabb újévi köszöntő a topicnak!
+a háznak is, ami még megvan, h ne legyek OFF. -
Weaver
senior tag
na akkor most egy kérdés: a előlapi legfelső visszajelzőt, ami a zajszintet méri , azt h lehet működésre bírni ?
-
Weaver
senior tag
na végre eljutottam a computermode-ba és megvettem a házat. ezüst / kék kivitelben. hát mit mondjak, meg vagyok vele elégedve. nagyon szép és gyönyörű kék fénye van a ventiknek.
-
ggf8600gts
tag
Lejárt az egy éves garancia. Egyébként azóta lecseréltem Revoltec-re a gyári LED vetiket, és úgy néz ki, hogy az előlap világítása is erősebb. Plusz vettem egy új hosszabbítót, amely a hálózati feszültségingadozásokat is kiküszöböli. Így megy kb. 1 hónapja és eddig semmi probléma
Személyes tapasztalatom az, hogy ha nincs egy olyan elosztód, ami a feszültségingadozásokat kiküszöböli, akkor 1-1,5 év után a led-ek elhaláloznak. Ezek egyébként gagyi kínai led-ek. A REVOLTEC is Kínában gyártat, de ez minőségi kivitelezés, és ők speciálisan modding kiegészítőket gyártanak.
-
Weaver
senior tag
válasz ggf8600gts #84 üzenetére
gari már nincs ? az lenne a legegyszerűbb... (feltéve ha nem vagy lusta kipakolni, ha úgy alakul )
végignéztem vagy 100 házikót 20E ft környékén, és az X-Cruiser mellett döntöttem. ha minden jól megy nemsokára itthon is lesz. már várom.
-
ggf8600gts
tag
Sajnos nekem a házamban (X-Plorer) a led-es ventillátorok nem világítanak, de működnek. Ez csere lesz REVOLTEC-re.
De viszont az előlep négy sarkában levő LED-es világítást majd hogy tudom cserélni javítani?
-
_ak_
addikt
Aztat hallottam, ha front kimenet kábelekre kéne vmi ellenálást szerválni és az már felvenné az elektromos zajt. Próbálkozott vlki ilyesmivel?
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Másnak is baromi zajos a front füles kimenet, vagy csak nálam "akad össze" vmi?
-
JW
csendes tag
Szerintem nagyon jő Ház mindig ilyenről álmodtam
-
JW
csendes tag
válasz littlelion21 #78 üzenetére
Szerintem Olyat Vegyél ami
Kifelé Fulya a levegőt . Ja És olyat vegyél ami előtt Fémracs van mert az vonza a port és akkor nem lessz annyira poros a géped -
mazda626
addikt
válasz littlelion21 #78 üzenetére
Kifelé fújjon.
-
littlelion21
addikt
Dear X-Cruiser tulajok!
A házban a levegőáramlás jelenleg: a 8 centis felső a helyén van, nyomja kifele a levegőt, a hátsót átraktam oldalra a légvezető helyére, nyomja a procihűtőre ezerrel, a Freezer7Pro alulról nyomja felfelé a procihűtőn át, amit a táp kivisz hátul.
A kérdésem a ha hátulra teszek e 12 centiset, azt hogy érdemesebb, kifelé, vagy befelé vigye a levegőt? -
motorola
tag
Nemrossz az az oldal se de én még mást is szeretnék rendelni a házal együtt kábelok,ventilátor,harisnya meg ilyek!És most azon a 2ezer forinton nemúljon inkább megrendelem egybe!Mert itt 17.000a ház!mert gépet csak a télen akarok mert ha most akkor lehet onnan rendelném amit írtál mert ott vannak gépcuccok is!Am sztem ezek se rossz oldalak:[link] [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
fafa1992
csendes tag
Helló!
Valamikor venni szeretnék egy X-Plorer-t, de egy gondom van: sehol nem írnak a méreteiről és nem biztos, hogy befér az asztalomba. Aki tudja, legyen szíves írja meg. Amúgy találtam egy oldalt, ahol az X-Plorer 13.000 Ft, az X-Cruiser 15.000 Ft (sztem elég olcsó, máshol mindegyik 18.000-nél kezdődik. [link]
-
motorola
tag
Hát nekem sztem elég lesz mert mind a 4 helyre akarok berakni!Csak azért kérdeztem mert amikor rendelem a házat akkor rendelek mellé még egy 12cm-es hátulra!És 3db 8-as meg 1db 12-es már csak elég!
-
motorola
tag
Hy!Most szeretnék venni egy X-Cruisert és azt szeretném megtudni hogy alapból hány ventilátor jár hozzá?Én úgy tudom hogy 2db 8cm de változó a kiírás és inkább megkérdezem!Meg csak hátulra lehet bele 12cm-es hűtőt tenni?Mert nekem van egy UV-s 8cm-es és azt szeretném előre egyet oldalra és felülre egy 12-est meg hátra!
-
mazda626
addikt
Nekem semmi problémám nem volt. Szépen be volt csomagolva, nincs megkarcolva, és azon kívül, hogy hamar látszik rajta a por, a festése is szép. Bár a tölrőkendőt jól kell megválasztani, igaz, de amúgy korrekt. Codegen után tutira.
-
baluhell
tag
Hali
Nekem egy X-plorer házam volt, de meg kellett szabadulnom tőle . Az oka ennek, h baromi sérülékeny volt mind a plexi mind a festés. Az enyém is fekete volt legnagyobb ellensége a por lett mikroszálas kendővel töröltem, de így is karcos lett én meg marha pipa, pedig szerettem. Azt tudom ajánlani, h ha nem nagy gond javasolt az ezüst, az nem annyira sérülékeny. Ja és a hőmérőt is lehet hasznosan használni, én pl. az érzékelőt bedugtam a proci mellé, a borda alá és csupán csak 0,5 v 1 fokkal mutatott kevesebbet a valódinál .
UI.: de tényleg mindezek ellenére szerettem.
Üdv -
_ak_
addikt
Belül van 4-6 hat szétálló műanyag pöcök azokat kell összenyomni, majd óvatosan kihúzni az az előlapot.
Én mindössze 3 hónapot vártam erre a házra, mert SEHOL nem volt magyarországon feketébe, úgy h várnom kellett a következő hajós küldeményre. 1-2 dolog kivételével meg vagyok elégedve vele sztem jól szellőzik és kényelmesen szerelhető is, ami nemtetszett, h nekem is egy picit karcos volt a plexi, (de egyáltalán nem volt feltűnő én is csak később vettem észre), az on gomb kábele a gomb tövében meg volt törve, jól elszórakoztam vele mire sikerült helyrehozni, mivel fekete van nekem így mégnagyobb ellenségem let a por, mert az igencsak látszódik rajta, az okát pontosan nem tudom de a tetején (1-2 apró pici) ponton mintha rozsdásodna , apró kis bütykök (szerencsére ezeket is keresnem kell h hol vannak), a levegő kürt alá szinte csak gyári vagy azzal egyméretű hűtők férnek be, de ha levesszük a kürtöt akkor nem marad ott semmi ami fogná az apevia rácsot, ami így könnyen kiesik és a mélynyomó is rezegteti (vmi gyurma szerűséggel fogtam oda belülről) (mindjárt vége ) a ház igazából addig csendes (TÉNYLEG csendes), amíg előre nem teszel be 2 8cmes hűtőt és pörgeted öket maxon, mert az hallatszik, nem kicsit (előre 1 hűtő egy a tetejére egy 12cm-s hátr és 50% teljesítmény, így már kényelmesen alszok mellette, már amikor nem zavar az, h a szobám kékfényben úszik) és az előlapi hőfok mutató inkább csak dísz min, mint vmi megbízható mutató.
Sry h így egybe, csak sietnem kell, annak ellenré h negatívra sikerült a leírás, én szeretem és meg vagyok elégedve vele, sztem jó vétel..
-
dikmen
tag
Hello!
Nem tudja valaki, hogy előre hogy a fenébe lehet berakni azt a 2db ventit? -
mazda626
addikt
Szia!
Hagyom az egészet, átcsoportosultam VGA-ra. Még a tápom sem jött vissza garanciából, a ezen hét elején már muszáj lenne telefonálnia a boltnak, majdnem 3 hete ülnek rajta. A ventirácsokat kivagdosom, a többi majd később. Annyit csináltam egyedül, hogy leszedtem a műanyag előlapot és kidobáltam belőle a felesleges dolgokat, kábeleket. -
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Darabokban a házam, arra gondoltam, hogy csinálok róla pár (telós ) képet és mehetne első hsz.-be. Mit szóltok hozzá? Így láthatnák az erre tévedők kívülről-belülről.
Hétvégén kapja a "bicikligumi belső rezgéselnylő modot", valamint vattafakka hangszigetelést. -
littlelion21
addikt
Akkor jó... Kösz mindenkinek!
-
thomeef
őstag
szintén apevia
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
dikmen
tag
válasz littlelion21 #40 üzenetére
nekem is apevia
-
mazda626
addikt
válasz littlelion21 #42 üzenetére
Nem tudom hogy van, de a gyártó honlapján is hol Apevia, hol Aspire van. A lényeg ,hogy jó.
-
littlelion21
addikt
Az OK, h is, de nekem csak Apevia szerepel, Aspire sehol! Míg a Comp.Mode honlapján az X-Cruisert bemutató képeknél Aspire van a házra írva oldalt-felül egyaránt.
Egyébként tényleg nem fontos, a házzal abszolút meg vagyok elégedve, a világítása baromi jól néz ki este, és elég csendes is. -
mazda626
addikt
válasz littlelion21 #40 üzenetére
Minden Aspire házon Apevia felirat is szerepel.
-
littlelion21
addikt
Dear X-Cruiser tulajok!
A ComputerMode-ból rendeltem a drágámat; és csak érdekelne: a venti-nyílást kívülről burkoló fém fosra nektek is Apevia van írva Aspire helyett? -
mazda626
addikt
Köszi!
Szeretném políroztatni, csak magam nem merem, ha kicsit hullámos lesz, akkor lőttek neki. Ismerősömel pedig ezügyben még nem tanácskoztam. Még a hőcsövek illesztésére kenek kis pasztát + pár darab memósüni rá, a polírral pedig nyernék kb 8-10 fokot. Akkor be lehetne vállalni az 1.49V-ot is. -
Traxx
őstag
Grat!
Tetszik a jószág így élőben
Én meg lehet, hogy elcsábulok...láttam egy nagyon szép és letisztult házat...nincs felső ventije, és a tesztben olvasottak szerint hangosabbak is, mint az x-ploreré, ráadásul drágább is vagy 4K-val. Viszont egyszerű és letisztult, és alumínium...nagyon nem tudom, melyik legyen a következő kuckóm Ő volna egyébként: [link]
Mod: a procihűtőd eléggé vadállat kategória
[Szerkesztve]"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Bátorkodom megmutatni a belakott gépházat. [link]
Sajnos időhiány miatt még nem tudtam megoldani a neon elvezetését, amit lehetőségem lesz rá, megoldom. Az oldallap ideiglenes, szeretnék rá másikat csinálni, az alapanyagok meg is vannak, csak ugye az is idő. Későbbiekben szeretném még hangfalkárpittal kibélelni a belsőt. -
thomeef
őstag
Nekem egy cooler master hyper uc-m van a cpu-n ami ugyebárcsak design-jában különbözik a tx-től,az elv ugyanaz, nyomatom rá természetes az oldalventit, oda a gyárit szereltem és egy jó kis spire, ezüst tartalmú pasztával keverve tökéletes hűtést ad a c2d alá.
Amugy elölre raktam még be 2 8cm-es ventitm az egyik spire a másik zalman, felöl maradt a gyári, hátra, a hő leadásához pedig egy 12cm-es silent bladet raktam (glacialtech), + még a hdd-n van egy plusz hűtő. Nekem csak az oldalsó hűtőn van szűrő, elölre nem tettem, azt nemtudom hogy ez jó döntés volt e"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
mazda626
addikt
Húúú, erről nem tudok nyilatkozni. Talán csak támpontot tudok adni Neked. Nekem egy TT Big Typhoon van fennt a CPU-n, elég magas hűtő, és szembe is néz az emberrel, de egy venti elég nehézkesen fér el, vagy egyáltalán el sem fér, talán csak valamilyen vékony változat. De szerintem ha be is rakék egy olyat, nagyon nagy lenne a szivacs.
Kérdésedre válaszolva próbáld ki, hogy mennyire számít ott a venti. Friss levegőből sohasem elég.
Pillanatokon belül lennt van a ház eleje, csak bekapcsolt állapotban nem nagyon merek hadonászni a mágnesen csavarhúzóval. Amit még tervezek, hogy a belsejét kibélelem akusztikai hangfalszövettel, sajnos ez picit költségesebb és időigényesebb munka. -
Traxx
őstag
Ez a porszűrő azért nem gáz, bár jobb lett volna, ha lett volna Igen, én is úgy gondoltam, hogy előre vinyó nélkül lehet csak berakni, tehát ez nem ért megepetésszerűen.
A hűtéstechnikát illetően még egy kérdésem van, aztán elhúzok a búsba : mit gondolsz, az oldalsó venti Hyper TX hűtővel mennyire működne együtt? Gondolok itt arra, hogy a TX nem az alaplapra rá fújja a léget, hanem kifelé/felfelé, attól függ, hogy rakod fel...
Mifelénk meg most le is van értékelve a házikó, 13600 Ft környékén árulgatják...azt hiszem, hiába lesz még csak vagy 3 hónap múlva gépem, beruháznék rá...tetszik a kis drága, és külföldi oldalakon is dícsérik"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
mazda626
addikt
Szia!
Ma szobában pakoltam és végre kitakarítottam a gép körül, holnap jön az elvezetés.
Igen, jól tudod, nem jár porszűrő hozzá. Nem nehéz beszerelni, a venti elé kell rakni és úgy becsavarozni a ventit. Oldallapra nagyon könnyedén felszerelhető, viszont előre már korántsem olyan egyszerű a dolog. Szinte csak üres kuckóban lehet megoldani, ha teli van pakolva, minimum a vinyókat ki kell szerelni. -
Traxx
őstag
Illetve még vona egy kérdésem, ami menetközben eszembe jutott...porszűrő ugye nem jár a házhoz, pontosabban a ventikhez? Vagy csak én voltam vak? És mennyire problémás beszerelni olyat? Gondolok itt főleg az oldallapi ventire...
Köszi ismét"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Erre a keretlecsavarozós-kábelbütykölős módszerre nagyon kíváncsi vagyok. Barkácsérzékem sajna nincs sok...de csak elég lesz hozzá. A képeket várom, és előre is köszi .
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Még 1 (illetve két) dologra lennék kíváncsi...ennek az x-plorernek az ajtaja 90 foknál nagyobb szögben nyitható, vagy csak éppen a derékszög van meg? A másik, hogy az ajtónyitás iránya megváltoztatható esetleg?
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Hali!
Hát még mindig csak a konfigtervezés fázisában vagyok, viszont ez az X-plorer nagyon nem akar kimenni a fejemből...Nagyon bosszant az előlapi hang hiánya, viszont kárpótol az, hogy baromi jól néz ki, na meg a szellőzése Szóval, a problémát áthidalandó, gondolkodok egy ilyenen: [link] . Ehhez meg egy jack hosszabbító kábelen, aminek a vége elöl csüngene, és voilá, lőn csati
Csak nem tudom, ez a mai 6-7-8 csatornás hangkártyáknál mennyire kivitelezhető módszer, mert én sosem próbáltam...de viszont ezt látom olyan útnak, ami megoldaná a bujócskázós problémát.
Bár az igazi egy ''valódi'', házba rögzített kivezetés volna, de szétfurkálni nem nagyon szeretném...
Valakinek vélemény?"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
lowrider
csendes tag
mazda626!
Az ötletet támogatom, elvégre a beszélgetés is ''kinőtte'' már az X-Cruiser-t.
Én konkrétan erről a típusról akartam infókat kapni, de végülis amiket kérdeztem sem feltétlenül az X-Cruiser sajátosságai, hiszen az ''alap'' úgy nézem majdnem mindegyik típusnál ugyanaz.
Szóval hajrá, csak megkérnélek, hogy akkor ennek a cím-módosításnak Te járj utána a nevemben Meghatalmazást majd küldök
És mégegyszer köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Úgy gondolom a ''jó formába'' öntött vásárolói tapasztalat sokkal többet nyom a latba, mint mindenféle gyári leírás/teszt/stb...
Ezek eddig ilyen ''jó formájú'' vélemények voltak! -
thomeef
őstag
A tölcsért ketté lehet választani miután lecsavarozod, de csak a tölcsér végén van menet amibe a csavarok belemennek, így lefűrészeltem a tölcsér egészét és csak az a 3mm-es lapka maradt belőle amin a 4 menet van a csavaroknak. Ez csak azért kellett mert nincs egyenlőre oda ventim, de így addigis a légszűrőt és a fémlapocskát vissza tudtam csavarozni.
Ha veszek rá ventit megy a kukába a maradék tölcsér is"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
thomeef
őstag
Hali!
Pár napja újítottam be énis egy X-plorer házzal, nekem spec nagyon bejön, akis hőmérséklet kijelző, meg a 2 kékventi, meg ugy az egész,
Én is már barkácsoltam rejta mert ugye alapbóla a cpuval szemben van egy légelvezető tölcsér, na azt én úgy ahogy van lefűrészeltem, majd tervezek oda ventit, majd...
Előre is tervezek 2 8cm-es ventit de amig ezek nincsenek, nekem felül benyomja alevegőt a házba hátul pedig kifele. Amig nem veszem mega többi ház ventit így is jól megvagyok.
A kiemelhető alaplaptálca is jó dolog, bár az újabb házaknál már mind kiemelhető, tetszik az előlapi sarok világítás is (4db). És elég jól el férek benne.
Kezdő moddingosoknak tökéletes vagy ha vki akar egy mutatós házat magának"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
thomeef
őstag
Hali!
Pár napja újítottam be énis egy X-plorer házzal, nekem spec nagyon bejön, akis hőmérséklet kijelző, meg a 2 kékventi, meg ugy az egész,
Én is már barkácsoltam rejta mert ugye alapbóla a cpuval szemben van egy légelvezető tölcsér, na azt én úgy ahogy van lefűrészeltem, majd tervezek oda ventit, majd...
Előre is tervezek 2 8cm-es ventit de amig ezek nincsenek, nekem felül benyomja alevegőt a házba hátul pedig kifele. Amig nem veszem mega többi ház ventit így is jól megvagyok.
A kiemelhető alaplaptálca is jó dolog, bár az újabb házaknál már mind kiemelhető, tetszik az előlapi sarok világítás is (4db). És elég jól el férek benne.
Kezdő moddingosoknak tökéletes vagy ha vki akar egy mutatós házat magának"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
mazda626
addikt
A felső venti létjogosultságát én is megkérdőjeleztem. Nem tudom, hogy hasznos-e. Mikor huzamosabb ideig ment a gép, akkor meleg levegő jött ki rajta. Viszont ha okosan rendezgeted a kábeleket, akkor kialakíthatsz két légcsatornát. Az első kettő venti felől megy a levegő a tető felé, a másikban pedig az oldallapról befelé, majd hátul a 12-esen ki.
Az én verzióm még nem csavarmentes, számomra nem is fontos. Becsavaroztam és kész. Rezonanciát nem tapasztaltam.
Igen, sajnos tényleg bújkálni kell, mindig azt csináltam esténként. Játékhoz füles, zenéhez hangfal, egyszer be, egyszer ki. Ezt próbálom majd megoldani valahogy.
Ahan, nyitott ajtónál lehet csak haszálni a powert és resetet. -
Traxx
őstag
Köszi szépen a kimerítő választ! Hát ez nagyon pozitívan érintett, hogy univerzális a hátsó ventihely, oda 12-est raknék mindenképpen. A tetőventiről meg nem is tudtam... (egyébként arról mit gondolsz, hasznos? Mármint úgy okoskodtam, hogy a meleg ugye felfelé száll, és akkor ''rásegítene'' az a venti a tápnak a meleg jobb kihúzásában, így a táp ventije kisebb fordulaton mehet=halkabb... Jól okoskodok? )
Az UV amúgy engem nemnagyon hat meg, inkább a szellőzés érdekel, meg hogy jól nézzen ki...úgy látom, ezeknek a feltételeknek megfelel.
A csavarmentesség nekem is feltűnt, de azt nem tudom, hogy a kártyákat is a hagyományos módon kell-e rögzíteni? Bár ez csak kényelmi szempont, pl. a DVD-t úgyse fogom piszkálni, ha egyszer már beépítettem
Az előlapi hang hiánya viszont már nekem kicsit hátrány Ugyanis nem lenne ''kéz előtt'' a ház, és így ha fülest használnék, akkor bujkálnom kéne...
Még valami: jól láttam, hogy a bekapcs gombhoz csak nyitott ajzónál lehet hozzáférni?
Köszi még 1x az infókat"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
mazda626
addikt
Szia!
X-Plorert szeretnél venni? [link] Pl itt is be tudod szerezni.
Tisztázom a ventihelyeket. X-Plorer házról van szó. Hátul van 1 univerzális ventirész, ahova rakhatsz 8, 9.2, 12cm-es ventillátort. A rácsok egész ritkák, némi szélzaj keletkezik. Nem vészes. A ház tetejére egy 8cm-es légkavaró helyezhető, míg legelőre 2db 8cm-es venti rakható. Az oldallapon lévő plexire szintén felrakható egy 8-as venti. Nagyon jó a szellőzés alapból, de ami a legszebb: (most tervezem), hogy a plexin, és a tetőn nagyobbítható némi moddinggal 12cm-esre. Az pedig már elég komoly légszállítást eredményezne.
Egész jók a gyári ventik. Meg kell valljam, hangjuk azért van, de:
-2db van gyárilag, egy hátul, egy pedig a ház tetején.
-mindkettő UV reaktív
-sok ventim van, ezért átcsoportosítottam őket, így korrekt zajszintet kaptam
Úgy csináltam, hogy a gyári ventiket beraktam előre, és a ház elején lévő potméterrel leszabályoztam őket. Maxon hangosak, de le lehet őket szépen szabélyozni. Miért is jó? Egy Maxtor 80GB-os PATA vincsit hűtöttem velük. A max és min. fordulat között 1 fok hőmérsékleti különbség volt, szemben a hanggal.
Az anyaghasználattal meg vagyok elégedve, a lemezek élei szépen lekerekítettek. Amit kicsit hiányolok, az a csavarmentes kialakítás (netes tesztekben állítólag már csavarmentes kialakítással rendelkeztek) valamint az előlapon a hangkimenetet.
Helyben vásároltuk. Nem én vettem, szülinapi ajándékom volt a ház.
Remélem tudtam segíteni, és mindere választ kaptál! Ha valamire kíváncsi vagy, szólj!
Üdv!
szerk: lowrider, mit szólnál, ha módosíttatnánk a topik címét Aspire háztulajok véleményei/tapasztalataira? Így lehetne egy gyűjtő topik, sajnos jóval kevesebben használnak Aspire házakat, mint pl Aeroenginet, így nem lenne minden egyes háznak topikja, hanem ez lenne a gyűjtő. Várom véleményed!
[Szerkesztve] -
Traxx
őstag
Szia!
Lehet én is beneveznék egy ilyen házra Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyárilag hozzáadott ventik milyen hangosak? Továbbá, nem hátrány az, hogy csak 8 centiset lehet belerakni? Értem ez alatt mind a zajt, mind a hőmérsékletet...
Amúgy hol vetted a kuckót?
[Szerkesztve]"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
Szia!
Nekem is Aspire házam van, csak X-Plorer. Meg vagyok elégedve a minőségével és szerelhetőségével is. Szép a fényezés, a ház masszivitása is tetszik. A ventiszabályzó alatt azt értsd, hogy van a ház elején egy kis tekerő, azzal lehet a ventit(ket) szabályozni. Max 5db-ot tudsz rákötni ''sorosan''. -
dikmen
tag
Szia!
Én megvagyok elégedve vele.
Persze belülről nem a legjobb, de elkell dönteni hogy szépet vagy jobbanszerelhetőt/minőségibbet szeretnénk-e. Itt gondolok arra hogy a bővítőhelyeknél lévő fém bigyuszokat úgy kell kifeszegetni... amúgy nem rossz.
A ház oldalán van egy ''tekerő'' azzal tudsz 1 ventit szabályozni.
A kijelzők szépen világítanak.
Ventik halkak.
Én most rendeltem ninját, valószínű be is fog férni.
Csak akkor ki kell szedni azt a kék légterelőt.
Szerintem benevezhetsz.
Csak jól nézd meg a plexijét, mert nekem csupa karcosan adták oda...
De elhoztam, mert örültem hogy végre valahol kapható.
[Szerkesztve] -
lowrider
csendes tag
Szeretném tudni, hogy akinek van ilyen háza, mennyire van megelégedve vele?!
Képen nagyon jól néz ki a dolog, bár a leírás alapján van amit nem értek...
pl. beszélnek valami 5-ös venti-szabályozó rendszerről, de a képeken ennek nyomát se látom
De leginkább az érdekelne, hogy milyen a műanyagok minősége, mennyire fényes/matt a fekete rajta, hogy világítanak az előlapi potméterek, milyen hangos az a két LED-es venti amit adnak hozzá, mennyire mély alapjáratból az oldallapi csatrona a procihoz (ráfér-e valami brutálisan nagy - passzív - hűtőrács a procira? stb...
Tetszik a ház egyébként, nagyon filózok rajta, hogy benevezzek rá, a legjobb ár amit eddig találtam 18ezer párszáz forint...
A végcél egy mutatós, nem házibarkácsos de főleg rettentően csendes masina összeállítása lenne.
Mit tudnak elmesélni tehát a ''boldog'' tulajdonosok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest