Hirdetés
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Kangas #14246 üzenetére
Sajnos ennek a játéknak ez egy nagyon nagy hibája. Ezt alátámaszthatom én is. Kényesen ügyel az 50% körüli WR-re.
Olyan bukósorozatokat leoszt, hogy az ember csak pislog. Rengeteg ilyet, csatajelentésekkel együtt kifotóztam. A szakaszozást meg egyenesen bünteti.
Az egyik legendás bukósorozatom a 8-as Sprut-tal volt. 19 PvP csatából 2 nyertes, ehhez 4200-as átlagsebzést lőttem össze. Hát mit mondjak, nem voltam éppen boldog.
A mútkor hármas szakaszoztunk. Ott 36 PvP csatából 4-et nyertünk. Kb. végig top 3 voltunk.Elég sokszor elveszi ez a kedvem, pedig szeretek játszani, de ilyen sorozat után simán kihagyok egy hetet úgy, hogy utána sincs nagyon kedvem játszani.
Egyébként most is egy ilyen sorozat után vagyok parkolóban.
-
Kangas
csendes tag
Hát ezért nem PvP-zek normál esetben ezzel a szemét játékkal (sem) : 1 győzelem, 10 vereség. Fullos (prém)tankokkal, ezredesekkel, alacsony tierben. Tegnap bőven 60% felett voltam győzelemben, ma "kompenzál". Egyszerűen nem értem, hogy ez a WoT-os tetű, barom szemétség miért éri meg nekik. Vicc. Ja, és nem "éppen csak" vereség, hanem 9:0,10:0, 11:0. Ne mondjátok, hogy klán, mert nem igaz, csak az időt viszi. Így legalább kilépek, és indítom az újat, mert kell a hosszú eventhez - az is dadogva , lassan megy.
-
_Szasza_
tag
válasz
yodamester10 #14244 üzenetére
Szia,
A Type90 "part" - ot már nem lehet beszerezni, a Wastelandos cucc ugye most fut, a K1A1 pedig most jött be ma, amiből 1 - 1 egység dobozokból potyog, amit a webshopból vehetsz meg, most aranyért.
Kíváncsiságból vettem egy 25 dobozos csomagot 2700 aranyért, gondoltam naivan bepottyan ez az új tank, de meglepődésemre láttam hogy csak 1-1 egységet dob be dobozonként, meg valami skin egységeket. A 25 dobozból 15 db K1A1 egység jött, persze a tankhoz 100 kell... (Ahogy a Type 90 - hez is) Ez így azért kicsit lehúzós buli, szerintem...
-
SpongyaBob
veterán
Már jön is az update
1,2GB
-
bela455
csendes tag
Most kapjuk a karacsonyi ajandekot az AW-tol..........hu be izgi.
-
törölt tag
Meg elfelejtettem le írni hogy a pályák szörnyen primitívek, és nincs bennük fantázia, sőt önismétlő. És a legrosszabb hogy nincs semmi egyediség benne, a audió vizuális része meg teljesen elvan maradva, mechanikák hiába másoltak a két nagyobb versenytártól de szörnyen vannak egyes elemei megoldva. És vannak olyan páncélosok amelyek teljesen uralni tudják a csata teret.
-
törölt tag
válasz
SpongyaBob #14236 üzenetére
Vannak még dolgaik, túlságosan előre mennek, vagy úgy döntenek hirtelen hogy a pálya közepe fele haladnak, és azt veszem észre hogy egy perc alatt oda a fele csapat. Vagy rettegnek és leállnak campelni. Volt hogy én mint spoter tank, és egy másik könnyű páncélossal egy vonalat végig toltunk úgy hogy a hátunk mögött be campeltek és mire kapcsoltak hogy előre mozogjanak addigra késő volt mert az ellen körbezárta őket és viszlát 5 ágyú. Amúgy nem lenne rossz játék, de a könnyű páncélosok teljesen átvették az irányítást a vaksi tankok felett. Nem csoda ha mbt tankok rettegnek egy szikla mögött. Én is váltottam így sokkal élvezetesebb a kisebb szörnyekkel a játék.
-
zolo0525
tag
.
-
zolo0525
tag
Üdv!
K1A1 tankot kaptam,hogyan lehet megszerezni a modulok feloldásához a blueprint cuccokat ?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
yodamester10 #14235 üzenetére
Határozottan rosszat tett a játéknak, hogy egyben vagyunk az oroszokkal.. (most attól tekintsünk el, hogy rögtön betesz csatába) Sokkal de sokkal jobb volt előtte, ezekkel nem lehet együtt játszani.. Elveszik az egésztől a kedvem, egyszerűen nem tudnak csapatban játszani. Neked mennek, odébb tol mikor lősz, kilök a lövedék elé mikor én könnyű tanakkal vagyok, ha nem tetszik nekik valami csak úgy random belédlőnek stb stb stb..
-
Imilenni
addikt
válasz
yodamester10 #14233 üzenetére
Végülis legalább minden megmaradt.
De ahogy látom már nem valami bőkezű a játék a ládákkal. -
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Meglepetés, hogy félperc után bedob a játék PVP-be
Most én emigráltam RU-ra, vagy tényleg megugrott a játékosszám?? -
Kangas
csendes tag
A "Segítő" elismerést / ikont mire adják?
-
Franky74
aktív tag
válasz
SpongyaBob #14228 üzenetére
Hali!
Úgy vettem észre, h ha megvan az adott skin-nel rendelkező tankod, használhatod másik ugyanolyan tipusúra is, a skin-t.
pl.: régebben megvettem a merkava 2d-t, mivel azt a tankot árulták min. 4 különböző skin-nel, átfesthetem az eredeti festés nélküli tankot.
Nállam tier 5-ig nyitva van a lehetőség az átfestésre, utánna zárva... -
zolo0525
tag
Sziasztok!
Reputation gyorsabb fejlesztésére van valami tippetek ?
-
Sunsetjoy
aktív tag
Tudjátok miért van ez?
Mert a nyomorékok az angol fordítással nem követik az orosz eredetit
Első alkalommal, amikor belekerülnek bizonyos változások, hol az orosz változik meg csak, hol az angol helyén is még orosz van, stb. Utána 2 napra rá csinálnak új minipatchet, amiben már javulnak a kiírások az angol terén is.
Nem kizárólag ennél és nem csak ez az oka az ilyesminek.... én meg szopok vele, hogy lekövessem a retardáltságukat.
-
SpongyaBob
veterán
Én is a magyarításból tudtam meg egy-két dolgot, ami egyébként az angol szövegben eredetileg nem volt benne (pl. az első küldi teljesítése extrém módban 9 perc alatt + nem szabad gépi szövetségest elveszteni!)
Ez sikerült már valakinek egyébként? Elég nagy malac kell hozzáTöbbször is megvolt már persze az utóbbi feltétel nélkül, így már legalább értem miért
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Tudjátok mit kell csinálni a dicséretekért? Az új küldikben nem volna rossz tudni!
pl.: A füstrejtő dicséretért(a magyarítást használom) a társad mellől kell álcafüstöt lőni, h mindkettőtökről eltűnjön a kijelölés... -
Kangas
csendes tag
Pontosan. Ha megvetted a hozzáférést, utána tudsz aranyért csatapontokat venni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
yodamester10 #14217 üzenetére
Szerintem úgy,hogy megvette a 2 csomagból az egyiket
-
yodamester10
őstag
Na találtam egy videót,de nekem még 130-al se sikerül az 1-est feloldani,a csávó meg simán feloldja 0-val
Vajon nálam miért nem működik?A másik,hogy ha rámegyek a zöld kis coinra nálam semmi a csávónál felajánlja,hogy aranyért tud vásárolni.Van aranyam mégse engedi.
[link] -
Kangas
csendes tag
Hát, ha valaki már tegnap megszerezte a tier10 prémium Altay tankot, az eléggé sok pénzbe kerülhetett.
3 alap küldetés 14-14, egy epikus küldi 9 feladattal + a 100 szint... Nem fogom kiszámolni, de saccra bőven üti a 100e HUFot. Meg fél napig nyomkodta a gombokat.Amúgy a sima "Wanderer" hozzáférés még 1000 HUF sincs, az azért talán megreszkírozható sokaknak. (A 4x ennyibe kerülő "Warrior" set ad induló pontokat is.) Orosz szerverről beszélek, nem tudom mik az árak az EU szerveren.
-
Kangas
csendes tag
Túl kevés a pontod - ha a márc. 15-ig tartó 100 szintes eventre gondolsz. A csíkon alul ott a szám, arra kattintva oldható az adott szint. Érdemes szerintem megvenni a (ma még) 4000 Ft-os hozzáférést, az ad 10k pontot, ami a 15. szint feloldásáig elég. A tokenekkel nyithatók az igazi játékok, minden ad(hat) pontot, nem csak az arab éj. Én amúgy a 13. szintig oldottam (harmadik token), ezzel mindhárom "igazi játékot" elindítottam. Ez azért fontos, mert egy csatával akár mindháromhoz szerezhetsz előremenetelt, a feladatoktól függően. (Bocs, de magyar-orosz-angol katyvalékkal játszok a gépemen, a guglis fordítások ereményét inkább nem írnám ide...)
Hasonló, mint tavaly a "Fekete Sas", csak a felületet behozták a játékba, nem a netes felületen (aw.mail.ru) van.
-
yodamester10
őstag
Valakinek van ötlete,hogy működik ez a pont gyűjtögetés?Pve-ben az arab pálya teljesítése után ad pontokat és van egy csík különböző feloldható dolgokkal de nekem semmi nem sikerül 189 pontnál,vagy túl kevés?Sőt tegnap már láttam az új prémium tier 10-es tankot global ops-on.
-
blanky
tag
válasz
SpongyaBob #14209 üzenetére
Jah, ha megnézed az infót a Winter Holidays Gift Box – Day 12 mellett látod, hogy a Winter Holiday Gift Box – Day 5-re mutat...
Gondolom javítják majd
-
SpongyaBob
veterán
A mai Winter Holidays Gift Box – Day 12 már el is fogyott. Ez lehetséges
-
Kangas
csendes tag
Tetű oroszok. Megint behozta, hogy hadjáratnál a csapattárs kilövését is jóváírja. Egyes ruszkik azzal szórakoznak, hogy saját csapattársakat lőnek ki. Utoljára ez tavasszal volt. Feljelenteni, panaszkodni nem lehet, állítólag automatikus bannolás jár érte, 1x engem is kizártak pár napra, amúgy véletlen kilövés miatt, csak össszejött 1 nap kettő, beléptek a tűzvonalamba. Ilyenkor provokálom a fazont, hogy még 1x lőjön ki, talán bannolják miatta...
-
bela455
csendes tag
Hat fiuk, a 9-es Merkava arnyeka lett onmaganak. Szep nagyott durant es ennyi. Amit kap azt benyeli.
Mar regebb megvan. Stock-os koraban is 100-jobb volt mint most fulosan. Ez van, 1honapban egyik a jo, masik honapban a masik tank a jobb. Dobokocka az egesz. Jo jatekot mindenkinek. -
decla
csendes tag
válasz
yodamester10 #14203 üzenetére
Mindenben nagyon igazad van. PVE küldetésekről nem is beszélve,főleg ha hard fokozaton megy az ember. Ott simán megy a +3 tier besorolás nevetséges. Ezen a játékon is nagyon érződik, hogy minden a pénzről szól a fejlesztések meg mennek a kukába.
-
yodamester10
őstag
Azt kell mondjam 3 év távlatából most nagyon katasztrófa lett a játék.Most az agyhalottakról ne beszeljünk.A hangok katasztrófa.Egy merkava egy tier 7-es wieselt lövés nélkül álló helyben előbb felderít,egy vicc.Már vannak fix bokrok is amin 3 méter magasra lehet ugratni,vagy elakadni.Én nem tudom mi lesz ebből a fosból,most nagyon kaka.
-
Kangas
csendes tag
Hát számomra kissé agyrém lett a frissítés, már ha megy - most éppen megy. Túl sok köszönet nincs benne. Ha telepakol EU-s játékosokkal, eleve kész, fingot nem érnek az oroszokhoz képest. Na, nem mintha ott is nem lenne néhány kuka, aki a feladat helyett "harcol". De: bedob 2-3-al nagyobb csapatokba, vagy ennyivel kisebbeket is berak. Ráadásul behozták "nehézbe" a korábbi könnyű és közepes pályákat, amiket túlnehezítettek szerintem. Belenyúltak az egyensúlyba más téren is, mintha gyengébb lenne az eddigi védelem, HE és APGS pedig újból kezd felejtős lenni számomra. PvP és Hadjárat még nincs megnézve, de tartok tőle, hogy az MM-nél behozták, ill. növelték a WoT-os szemétkedéseket. Bár lehet, hogy én vagyok még mindig noob. Az "Arab éjszaka" pedig egy 4 éves előzmény felújítása, az meg túl könnyű mindkét szinten.
Egy hónap alatt nem voltam annyit vesztes csapatban PvE-ben, mint az elmúlt két napban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest