Hirdetés
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Last Epoch
- Alkoholista nevelde
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Kangas #14246 üzenetére
Sajnos ennek a játéknak ez egy nagyon nagy hibája. Ezt alátámaszthatom én is. Kényesen ügyel az 50% körüli WR-re.
Olyan bukósorozatokat leoszt, hogy az ember csak pislog. Rengeteg ilyet, csatajelentésekkel együtt kifotóztam. A szakaszozást meg egyenesen bünteti.
Az egyik legendás bukósorozatom a 8-as Sprut-tal volt. 19 PvP csatából 2 nyertes, ehhez 4200-as átlagsebzést lőttem össze. Hát mit mondjak, nem voltam éppen boldog.
A mútkor hármas szakaszoztunk. Ott 36 PvP csatából 4-et nyertünk. Kb. végig top 3 voltunk.Elég sokszor elveszi ez a kedvem, pedig szeretek játszani, de ilyen sorozat után simán kihagyok egy hetet úgy, hogy utána sincs nagyon kedvem játszani.
Egyébként most is egy ilyen sorozat után vagyok parkolóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest