Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz lizakattila #9269 üzenetére
Az laza Gratulálok, sok boldogságot
-
föccer
nagyúr
Grat, sok egészséget.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
mama kemény mint a vidia "besétáltunk"
jó egészséget, sok boldogságot, rengeteg türelmet és még több szeretetet kívánunk az egész családnak.
-
Doggy dog
senior tag
válasz lizakattila #8363 üzenetére
Gratulálok,jó egészséget Nektek!
BUÉK
MINDENKINEK![ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz lizakattila #8360 üzenetére
Itt is gratulálok Majd átmegyek babázni Mikorra várjátok?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
föccer
nagyúr
válasz lizakattila #8360 üzenetére
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
CharlieDrop
veterán
válasz lizakattila #5261 üzenetére
Mit írtam le?
Semmit, csak mielőtt jönnek a szent dolgok ismét figyelmeztettelek, nem vagyunk egyformák.A párom 3 éves kora óta nem eszik kvázi gyümölcsöt. Amiket szeret kb. mind idénygyümölcs
na mindegy...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
CharlieDrop
veterán
válasz lizakattila #5258 üzenetére
"Ezt sajnos nagyon sok helyről hallom, hogy a gyerek nem hajlandó megenni szinte semmilyen gyümit. Na ez inkább nagyobb probléma, mint az, hogy mit mivel kezelünk."
Ha nem haragszol meg érte, akkor ezen sírva röhögök
Jó, persze, hozzá kell tegyem, hogy alapjaiban jogos ezért a két pont.De a párom kb. 5 gyümölcsöt eszik meg és kb annyi csokit, amitől én már rég meghaltam volna, csak nem tudom, hogy a magas vércukorszint miatt, vagy mert 400 kg lennék, vagy mindkettő. Ő köszöni szépen jól van, 54 kg
-
CharlieDrop
veterán
válasz lizakattila #5253 üzenetére
Ez az én gyerekeim nem betegek a másiké meg bezzeg igen, egy nagy faszság
Nem ugyanaz az immunrendszerük, nem tudod összehasonlítani.
Elhiheted az enyémek sem betegesek, de most télen kicsit többször voltak megfázva, ennyi, ja meg bárányhimlősök voltak
Ennyi, semmi hókuszpókusz meg ilyenek.
De lehetnének sokkal betegebbek is, vagy ennyire se... pff
-
Ghoosty
őstag
Nálunk is ez van, csak mi nem adunk homeopátiát sem, mert csak pénzkidobás. Még lázcsillapítót is akkor kap, ha tényleg nagyon megviseli a láz, de ez sincs gyakran.
Az, hogy sokan mindenre antibiotikumot szednek az is hülyeség, csak az még káros is.
(#5254) DeFranco
A homeopátiát nem tudom, milyen definíció alapján lehet természetes kategóriába sorolni.
A közmegegyezés miatt találták ki a kettős vak tesztet, csak azt az 'alternatív medicina' nem fogadja el, pedig a módszerhez nem kellene tudni mitől működik, úgy is kimutatná.
"szépen mindenki mindenkire ráhagyja hogy mit csinál a saját gyerekével"
Sajnos ez nem így van. Ezernyi szabálynak meg kell felelni. Amúgy én sem mondtam, senkinek mit csináljon a gyerekével, csak felhívtam a figyelmet, hogy közhiedelemmel ellentétben nincs kimutatható hatásossága. A gyógynövényeknek és sok egyéb tényleg természetes szernek van.
-
DeFranco
nagyúr
Az a gond, hogy szinte mindenki mást ért homeopátia meg természetes gyógymód alatt, onnan indulva, hogy antibiotikum helyett lázat csillapítunk enyhébb esetekben, azon keresztül, hogy mézes teát, lándzsás útifüvet adunk köhögésre, meleg sót arcüreggyulladásra, egészen odáig, hogy porított macskaszőrt meg canis merga cseppeket adunk a gyereknek évente négyszer kúraszerűen és a torokgyíkot feng-shuival űzzük el.
Ebből közmegegyezés úgy sem lesz, mert ha két ember közös nevezőre is jutna legalább a definíciókról, úgy is jön egy harmadik vérmaterialista vagy vérhomeopata és már csak verbális önkielégítésből is bedobja a véleményét amitől persze megint csak feltámad a flémnek tengere.
Erre egy természetes gyógymód van ha elfogadjuk, hogy ez mindenkinek hitkérdés és szépen mindenki mindenkire ráhagyja hogy mit csinál a saját gyerekével - kommentár nélkül.
-
törölt tag
válasz lizakattila #5244 üzenetére
Nyálkahártyáról szívodik fel, ezt szopogatni kell.
-
Möhe
addikt
válasz lizakattila #5244 üzenetére
1 hete kapta a kötelezőt.
Azt meg most én is szedem. -
V.Stryker
nagyúr
válasz lizakattila #3945 üzenetére
Nem lesz könnyű, de hálás lesz majd,hogy jól fog menni az angol neki. Melyik suli amúgy?
Mondjuk azt nem értem minek kell megvenni a könyveket később is. Én is úgy tanultam,hogy az előttem járók év végén leadták a könyveket, mi meg megkaptuk és így tovább. Miért nem lehet ezt most is csinálni? Gyilkoljuk a fákat ezerrel... így kell ezt.
Nálunk tegnap szülinapozás volt... a második. Íme az ajándék...tiszta árvízkárosult a gyerek.
-
-
AMD Power
titán
válasz lizakattila #3948 üzenetére
A 40e nem is vészes akkor. Én többet gondoltam. Gondolom ez azért iskola stb függő is.
-
AMD Power
titán
Gratulálok! Lassan már azt veszem észre ,hogy a Tomi is megy a suliba....
Mennyire volt vészes pénzben az iskolakezdés?
-
mefistofeles
addikt
Elég hamar hazaértetek...
Az én nagyfiam is most kezdte az elsőt de 4-kor engedik csak ki őket......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz lizakattila #3880 üzenetére
Ekkora hülyeséget még nem hallottam! .... Ki talál ki effélét....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
lizakattila
senior tag
válasz lizakattila #2698 üzenetére
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Mika1227
őstag
válasz lizakattila #374 üzenetére
A mi pici lányunknak (13 hónapos) 2 foga van és ennyi! Az olyan 3 hónapja jött ki azóta meg semmi. Van, hogy nyűgös de csak nem akar kibújni a többi! Van neki borostyán lánc a kis nyakába, én már mondtam az asszonynak, hogy most már vegyük ki mert nem jön ki a kis foga!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Dany007
veterán
válasz lizakattila #367 üzenetére
Nagyon édesek!
És mennyi haja van a fiúnak is! Az én fiam még csak 7 hónapos ezért furcsa nekem az ilyen nagy haj De azért már növöget nálunk is.Látom azért gyűlnek az apukák helyes.
Esti nemalvásra adhatna valaki tippeket. Az nálunk nagyon nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest