Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
"Szegeny" gyerekem holnap mar repulon fug ilni 4.5 evesen.
-
AMD Power
titán
Az mitől lehet....
Valamit kérdez a gyerek. Süt a nap? Mondjuk igen? Akkor nem? Mindennek az ellenkezőjét mondja és sokszor csinálja.
-
AMD Power
titán
Hétfőn kezdődik az óvoda..... Istenem most lett még csak terhes a feleségem a gyerekkel!!
-
AMD Power
titán
Ezt vettük neki + kap napi 1x mellé még plusz 100mg C Vitamint. Egy másik időpontban.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz zsoltzsolt #11288 üzenetére
Sajnos az mar manapsag edes keves...
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #11284 üzenetére
Ragotabletta ez? Vagy gumicukor? Vagy milyen formaban?
-
AMD Power
titán
Ti őszre-télre milyen extra vitamint adtok a gyerkőcnek?
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz mirci18 #11268 üzenetére
Én is imádom a gyereket. De sokkal "egyszerűbb" volt az életünk előtte. Mi eleve ilyen menős pár vagyunk. Egyszer itt egyszer ott. Ez most logikusan nem megy ebben a tempóban. Meg nálunk sokszor a gyerek egyszerűen nem hagyja ,hogy egymással beszélni/beszélgetni tudjunk.
-
AMD Power
titán
Köszönöm srácok. Akkor ez nem lesz probléma.
-
AMD Power
titán
Szerintetek...
4.5 éves gyerekkel, tengerpart!? Zakyntos pl.... mennyire "problémás". Gondolom itt a hullámzásra stb....
-
AMD Power
titán
válasz Real_Necro #11139 üzenetére
Azt el is hiszem! Nalunk nem lesz pl tobb gyerek. Mielott kerdeznetek nem a penz. Nekem pl eleg "parades" gyerekkorom volt. Minden evben minimum egy nyaralas. Ebben boven volt belfold ,de volt kulfold is. Nekem ezek tok jo elmenyek voltak. Pedig a fater egyszer volt velunk nyaralni, de 2 nap utan megunta,hivott egy taxit le Balatonra es hazament. Szoval nekem apas nyaralasom szinte egy sem volt. Ez nalunk nem igy lesz!! 3.5 eves a gyerek es most 4x komolyabb nyaralason. Ilyen egy napos wellness vagy furdok nalunk eleg sokszor elofordulnak ev kozben is.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Pont egy éve ,hogy voltunk Zalakaroson abban a szállodában a gyerekkel. Ahonnan majdnem hazamentünk mert annyira nem lehetett bírni a gyerekkel. Most egy évvel rá megint szállodában vagyunk. (Zamárdi). Most már sokkal jobban kezelhető a gyerek. Kisebb problémákkal még enni is tudunk az étteremben. Mióta "tud" beszélni és megért minket sokkal könnyebb vele. Nem problémamentes, hanem könnyebb, Most ez a kérdezek korszak van. De van amit egy nap 50x megkérdez.
-
AMD Power
titán
válasz PindurAnna #11088 üzenetére
Nem. Sajnos nem volt semmilyen műsor.
-
AMD Power
titán
Istenem..... ma ballag a gyerek a bölcsiből. Repül az idő.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Reg nem jartam erre. Jovore el szeretnem vinni a gyereket tengerpartra. 4.5 eves lesz addigra. Nem igazan szeretnem semmi extra helyre elvinni, mert sok ertelme nincsen. Ezert is gondolkoztam el Bulgarian. Valakinek valami tapasztalata, velemenye rola!?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Kicsit késöbb mentünk az ajánlott "fejlesztőbe" mint vártuk de tegnap egy órát ott voltunk és beszélgettünk. Gyerek nélkül. Egy nagyon kedves nővel folyt a beszélgetés. Az első lépés lesz ,hogy elvisszük a gyereket egy hallás vizsgálatra. Ha ott minden rendben akkor egy pszichológus hölgyhöz kell majd járnunk. Az csak mint egyéni foglalkozás, tanácsadás a könnyű közös élethez. Ősszel pedig megy majd valószínűleg a gyerek mozgásfejlesztésre. Itt abból is több lehetőség van náluk. Nagyon szimpatikus a hely is és az emberek is.
Még egyszer köszönöm a hasznos tanácsot!!! zsoltzsolt
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Real_Necro #10189 üzenetére
Espumisan nekünk is jó volt. Csak ajánlani tudom.
-
AMD Power
titán
válasz zsoltzsolt #10170 üzenetére
A liftes ötletre majd valamit kitalálok.
A türelmes hangnem és a magyarázás csak néha segít, Sok esetben nem.
-
AMD Power
titán
válasz zsoltzsolt #10161 üzenetére
Valami pedig nagyon jó lenne. Feleségem ma is és tegnap is sirt. Kicsinál minket a gyerek. Most még inkább gázos. 2 napig nem voltunk itthon és mamájánál volt. Akit amúgy imád és szeret ott lenni nagyon. Tegnap jöttünk haza. "Kár volt". Már most kivagyunk.Gyomorsavam az egekbe. Egy kis szimpla sétából már pokol van. Vegyük föl, nem akar beszállni a kocsiba, nem akar bemenni a házba, liftezés stb... húzni vonni kell mint valami fogyatékost. Az utcán és a házban persze mindenki minket néz állandóan. Ma pl itt a folyosón bement egy másik lakásba. Pedig csukva volt az ajtó stb.....
-
AMD Power
titán
válasz zsoltzsolt #10161 üzenetére
Hálás is vagyok érte. Én nagyon meglepődtem ,hogy ilyen gyorsan már jövőhéten 2x tudunk is menni majd. Mondjuk 90% ,hogy csak a feleségem fog tudni menni a gyerekkel.
-
AMD Power
titán
válasz zsoltzsolt #10154 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm neked a tippet/tanácsot. Feleségem már beszélt is velük. Jövő héten már hívnak minket és 2x már lehet is majd menni. Nagy segítség volt ez tőled. Itt van tőlünk kb 10 percre gyalog ahová menni kell majd. Még egyszer köszönjük a tippet!!
emmm Az lesz.
-
AMD Power
titán
válasz zsoltzsolt #10138 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm neked!
-
AMD Power
titán
Nálunk is "pánik" van a hajmosástól... most ahogy jöttünk föl a dokitól jött a liftes "roham". Be is vetettem a hajmosást. A gyerek egyből le is nyugodott.
Goose-T Bethesda is azt tanácsolta ,hogy a tavaszig nem lesz jobb a helyzet akkor vigyük el ilyen korai fejlesztőre.
Twine Érdekes ,hogy nálunk a gyereknél is mostanában inkább én vagyok a favorit.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Balinov #10099 üzenetére
Azt még nem.
De se szépen, se hangosan, semmilyen hangnemmel nem jutunk semmire. Annyira türelmesen álltunk hozzá eddig de már elszakadt néha a cérna. Úgy viselkedik olyankor mint aki idegbeteg. Néha már attól félek ,hogy rosszul lesz az idegtől.
És nálatok ha felértek a lépcsőn akkor az "elég"? Vagy ha nem mentek le akkor balhézik? Nálunk a fő mánia ,hogy ki-be csapkodja a lift ajtót.... sokszor itthon is szórakozik ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
A gyerek nálunk teljesen bele van bolondulva a liftekbe. Nálunk a házba 3 is van. Nem tudunk kiszállni belőle. A gyerek tombol , őrjöng!! A lakásba beviszed , és tombol. Ketten kell lefogni. Veri a víz ki akart rohanni vissza a lifthez. Kell vagy 5-10 perc mire megnyugszik. Borzaszó. Ezt minden délután eljátsszuk. A feleségem majdnem minden délután elbőgi magát az idegességtől minden ilyen balhé után. Már mindent megpróbáltunk.
-
AMD Power
titán
válasz Real_Necro #10082 üzenetére
Megrendeltem , köszönöm a tippet!!!
-
AMD Power
titán
válasz Real_Necro #10082 üzenetére
Köszi a tippet. Feleségemnek megmutatom.
-
AMD Power
titán
válasz Real_Necro #10080 üzenetére
-
AMD Power
titán
Jó reggelt!
Szeretnék tőletek tanácsot kérni lázmérő ügyben. Kéne valami jó lézeres vagy infrás lázmérő. Mondjuk 10.000Ft-ig. Mit javasoltok?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Rég nem jártam erre...
Képzeljétek mostanában azt csinálja a gyerkőc ,hogy ha bölcsibe mész érte, vagy hazamész és meglát nem örül neked hanem valamit vagy hozzád vagy a "falhoz" vág. Ez mi lehet nála?
-
AMD Power
titán
válasz Real_Necro #9447 üzenetére
És soha nem látlak az Opel topicba?
-
AMD Power
titán
Tudtok nekem ajánlani valami normális gyerekülést? 9-36KG-s verzió lenne a jó.
-
AMD Power
titán
válasz Real_Necro #9425 üzenetére
En a hutofurdot nem fogom ajanlani.
-
AMD Power
titán
válasz Real_Necro #9421 üzenetére
Jobbulást!!
Nálunk a Nurofen vált be. Illetve ha már az is kevés volt akkor lázcsillapító kúp.
-
AMD Power
titán
Nálatok a szobatisztaságnál , székrekedés nem volt?
-
AMD Power
titán
Körülbelül 2 hete szobatiszta a gyerek. Este is pelenka nélkül alszik, probléma nélkül. De a kakival gondok vannak. Elég nagy szenvedés árán jön csak össze az is 3 nap után. Olyan mintha visszatartaná. Mit javasoltok!?
-
AMD Power
titán
Most 4 hétig ügyeletes bölcsődébe "kéne" járnia a gyereknek. De egyszerűen nem megy.... annyira rosszul érzi magát ott. Nem alszik. Rengeteget sír. De csak ő... a többiek "jól" el vannak állítólag.
-
AMD Power
titán
Nálatok a gyerek ebbe a melegbe mennyit eszik? Nálunk szinte semmit sem. De már hetek óta....
-
AMD Power
titán
válasz Doggy dog #9324 üzenetére
Isten èltesse Nagyon sokàig!!!
Mi is mar itthon vagyunk. Tul eltuk a nyaralast es a szallodat. Nem mondom nem volt egyszeru de jo volt. A gyerek nagyon erezte magat ez biztos. Es ez persze Minden penzt meger nekunk. Jovore megint szalloda lesz de akkor mar anyum is jonni fog ugy nez ki.
-
AMD Power
titán
A mai nap jo volt mig a Balcsin voltunk. De ahogy visszajottunk a szallodaba.... Katasztrofa. Olyan ideges voltam megint,hogy meg egyedul sem tudtam enni. Omlott rolam a viz,megint rosszul lettem es kijottem. 3 estebol ez a masodik,hogy ehesen fekszek le. Nesze neked 4* szalloda.... Nagyon megbantam,hogy ide jottunk es nem az elsore lefoglalt ki apartmanunkba. Szerintetek ha az ember elobb akar hazamenni mondjuk egy ilyen szallodabol, akkor az egeszet ki kell fizetni? Vagy reszaranyosan az ejszakak arat?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #9316 üzenetére
Sajnos igen. Ha jó idő lesz akkor ma átugrunk Balatonmáriafürdőre. Imádom a Balatont!
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #9313 üzenetére
A mai nap egy fokkal jobb volt mint a tegnapi. Próbáltam azért egész napra kitalálni programot. A gyerek liftezett is de nem sokat. Viszont az állat simogató tetszett neki nagyon!
-
AMD Power
titán
Nagyon aranyosak vagytok!!!! Koszomom a sok tippet es tanacsot. Reggel egyedul lementem reggelizni. Utana a felesegem. Majd kozosen levittuk a gyereket. Aki persze ehes volt de alig evett valamit. Megprobalom en is kicsit lazabra venni a figurat. Whisky a hutobe!
-
AMD Power
titán
Az persze mar csak adalek,hogy az egesz etterem minket nezett. Gyerek uvoltozott stb... A tobbi hasonlo koru gyerek meg szepen ult es evett. Az en fiam meg... Most is a szalloda folyosolyan van es liftezni akar. Ezert jottunk el 220km. Mikozben a mi hazunkban 3 *urva lift van.
-
AMD Power
titán
Itt vagyunk mar a szallodaban. Napkozben meg ugy ahogy elvoltunk. A wellnesst elvezte meg a vizet. Bar sokszor meg ott isment volna a lifthez. De amiota vege csak a lift es az ajto csapkodas erdekli. Vacsora katasztrofa volt pedig tudtuk,hogy ehes. Szinte semmiz nem evett, ahogy en srm. Sz o szerint Omlott rolam a viz. Kicsit rosszul is lettem. Felesegem tudott enni, de en semmit sem. 4* szalloda de enni nem tudok
De igazabol igy nincs is kedvem. Ha a holnapi nap is ilyen szar lesz en szombaton hazamegyek. Ennek igy semmi ertelme. Nem tudjatok,hogy ilyenkor mi a helyzet a penzzel , eloleg volt, stb...?? -
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #9296 üzenetére
Imádja. Sokszor lemegyünk azt utcára és átvisz a Mamához... Itt inkább a feleségem és az anyám hosszú távon a kérdés. Azt beszéltem meg velük ,hogy augusztusban egy 3-4 napra próbára át fogunk menni.
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #9291 üzenetére
2.5 éves. Igen lenne azért ennek előnye is persze.
Azt találtam ki ,hogy majd egy 4-5 napra "teszt" képen át fogunk menni. Kíváncsi vagyok ,hogy mit szól hozzá majd a gyerek. Meg persze mi is....
-
AMD Power
titán
Halihó!
Holnap indulunk nyaralni..... Viszont sajnos a gyerek a feleségemet már teljesen kimerítette. Sokszor már sír is miatta... Így kicsit félek a nyaralástól ,de majd elválik.
Viszont más kérdés. Szerintem a gyerek érzi azt ,hogy "nem szeretünk" itt lakni. Apóssal élünk egy lakásban. És hát sajnos vannak vele a problémák.
Szerintetek!? A gyerek pl egy olyanhoz mit szólna ,hogy ha mondjuk egy hónapra próbából átköltöznénk a másik lakásba ahol anyum lakik. Nagyobb sokkal. Ahova egyébként szeret feljárni, nagyija imádja is a gyereket és ez fordítva is igy van. Gondolok itt arra ,hogy ha mondjuk nem lenne jó, vagy a feleségem és az anyám nem jönne ki stb... és visszajönnénk mondjuk ide 2 hónap múlva, ez nem ártana a gyereknek!? Szerintetek? Tanácstalan vagyok. Hátha jót tenne a gyereknek a környezet változás , és ha jó minden akkor anyummal biztos jobb lenne élni mint a *ülye apósommal. Gondolok itt a kevesebb súrlódás, idegeskedés a gyereknek és persze nekünk is jót tenne!?
-
AMD Power
titán
A tegnapi ehhez képest gyerek mese.
Elsírta magát a családirtó az orosz bíróságon
Nekem csak egy kérésem lenne a hatóságok felé. Mikor hoznák be a fegyházba csak annyit üvöltenék ,hogy "ide rakjátok!!!".
-
AMD Power
titán
válasz #20749568 #9239 üzenetére
2.5 évesen még kilőve. Szeptembertől kezdődik egy új csoport. Ott minden nap más képzés, elfoglaltságuk lesz. Torna, festés, ének... stb.
Szeptemberben megyünk majd Korai fejlesztés és diagnosztikára. Illetve októberben majd a Neurológiai és Mozgásszervi Rehabilitációra.
A sport nagyon jó ötlet. Én is 6 éves korom óta sportolok.
-
AMD Power
titán
Ezt épp ésszel nem igazán lehet felfogni. Tudom biztos beteg volt szegény ember bla bla... én levágnám mindenét.
A körzeti doki szerint is kicsit túl aktív a gyerek nálunk. A tesóm barátnője dolgozott egészségügyben gyerekekkel. Most anyumnál laktak egy pár hetet így volt ideje megfigyelni a gyereket. Szerinte is túl sok energia van benne , illetve szerinte nincs elég "rendszer" az életében. Amire gondolt. Nem mindig ugyan az hozza el a bölcsiből pl. Néha anyum, nagyon ritkán havi 1-2x egy pót nagyi. Szerinte ez is probléma a gyereknél. De azzal sajnos ,hogy ki mikor ,hogy tud menni érte nem igazán tudunk mit tenni. Dolgozni kell! Van amin nem tudunk változtatni.
-
AMD Power
titán
A gyerekorvos szerint a gyerek kicsit túl aktív. Így javasolja ,hogy Korai fejlesztés és diagnosztikára vigyük el ide a gyereket.
-
AMD Power
titán
Persze. Főleg amíg kicsik még inkább domináns ez. Biztos nagyon hülyén hangzik de itthon egy nap a gyerekkel sokkal fárasztóbb és kiakasztóbb mint egy munkanap.
Gondolom ahogy kicsit nagyobb lesz , ovis pl akkor már minden más lesz. Tudsz vele ide menni , oda menni stb....
-
AMD Power
titán
Szerintem is. Én mondjuk alig kaptam max 1-2db pofont ami emlékszek. Persze az ilyen 2-3 éves koromra meg,hogy hányszor csaptak a seggemre nem tudom. De ahogy mondják elég rossz gyerek voltam. Úgy mint a fiam. Meg persze ő még pelenkás. Logikusan oda csapunk rá ahol a pelenka van. De sokszor ezt sem érzem jó megoldásnak és nem is javít a sokszor a helyzeten.
-
AMD Power
titán
Jövő hónapban lesz 2.5 éves. És az a durva ,hogy legtöbbször akkor hisztizik mikor jönnénk haza, itt a ház és annak környékén kezd tombolni. Egyik nap a feleségem össze is veszett itt egy nővel. 15 perc könyörgés után rávert a fenekére egyet a gyereknek. A nő meg üvölt 15 méterről "milyen szülő maga ki fogjuk hívni a rendőrséget bla bla.... " kapta utána ne aggódjatok.
CharlieDrop Ez jól hangzik... nálunk is sokszor elpattan a cérna. Pedig mi aztán tényleg türelmesek vagyunk. Én meg főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest