Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz AMD Power #11273 üzenetére
Mi is szerettünk nagyon kirándulni autókázni.
Most már kevesebbet megyünk mi is.
De azért igyekszünk elmenni jó pár helyre most már gyerkőccel.
Azt már megszoktam hogy isten igazából kettesben úgy tudunk beszélgetni hogy vagy alszik a gyerek.
Vagy lefoglaljuk és akkor nem hisztizik a beszélgetésünk közben.Hétvégén vasárnap ünnepeltük az én szülinapom és a fiamét.
Plussz meg is kereszteltük.
De egy igazi gyötrelem volt.
A szombat még csak csak elment mert figyeltünk rá.
Bár akkor is kitört egy olyan hisztiroham amiben 20 percen keresztül a földön kúszva mászva sírt.
Ha felvettem és mászkáltam vele csöndbe maradt.Vasárnap keltünk 6 órakor. Persze a gyerek is felébredt velünk eggyütt.
Azután 11-ig megállás nélkül én a feleségem és anyukám készültünk a vendégekre főztünk takarítottunk s a gyerek közben folyton ordított ha nem vele foglalkoztunk.
Mikor már a vendégek anyósomék és a többiek megjöttek azt hittem fellélegezhetünk.
Francokat.
Kitalálta a gyerek kitalálta hogy apás.
Senkivel nem akart lenni csak velem.
Szerencsére kidőlt közben így volt egy kis pihenő.
A keresztelőtől rendesen rettegtem amiatt hogy majd nem marad el a keresztanyja kezében.
15 perces szertartás volt aminek a felénél már kéz a kézben járt majd a vége felé mag a földre kéredszkedett majd elment anyósomékhoz.
Így este muszáj volt kivenni 3 óra hossza pihenőt gyerekmentesen.
Egy kicsit kocsikáztunk kifújtuk magunkat és végre este nyugodtan tudtunk a gyerekkel foglalkozni.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest