Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
-
nitro16
senior tag
válasz pethYeti #97360 üzenetére
Majd meglátjuk. Air-ből az alapot már normális boltokba meglehet venni 380-ba, pro-k is jó pár helyen akciózva vannak már. Oké aki nem akar várni és mondjuk az airpods-ot is használná annak nem rossz, de akinek nincs szüksége rá talál más helyet ahol kapásból 25-27k olcsóbb a gép persze nem jár airpods mellé.
Én továbbra is tartom ha jönnek az újabb air ill pro gépek fekete péntek-karácsony felé ennél jobb áron is ell lehet vinni majd a régebbi szériát... annak ellenére, hogy drágább lesz az új gép, nyilván annyival jobb is lesz.
-
nitro16
senior tag
Hali
Használt macbook vásárlásnál mire kell figyelni, hogy ne szívassam meg magam? (Első macbook lenne).
Itt leginkább arra gondolok, hogy egy gyári visszaállítás kérjek mint iphone esetében és bekapcsolás után alma logó majd végig fut a csík és utána jöhet az icloud bejelentkező fül.
Ebből elvileg kiderül, hogy nincs lockolva ha jól gondolom. Elvileg újszerű/makulátlan a gép, normális helyről vásárolva és mellé jár a számla+jótállási jegy is.Előre is köszi.
-
nitro16
senior tag
Persze de ha már valaki akar vásárolni air-t akkor nagy valószínűséggel megvárja az újat ha teheti. Én is az új air-re várok bár az a fránya fehér billentyűzet/káva de jó lenne ha nem valósulna meg. Persze csak szívárgás van de na...
Amúgy ősz nagyon fullos lesz így. Új iphone/macbook air/ ipad pro-k/ airpods pro 2.
-
nitro16
senior tag
válasz Hegyirabló #105680 üzenetére
Alapból a forint szart sem ér + minden drágult (szállítások/beszerzések/gyártás stb) még mindig sok területen vannak ellátási problémák. Szóval egyesek szidhatják az apple-t csak feleslegesen.
(Pont tegnap néztem körbe repjegyeknél bali/phuket/amcsi területekre 2 év alatt 40-50% emelkedés volt)
Stauffenberg: Tavaly fekete péntek alatt volt 350k az air, előtte etele megnyítón 340k lehetett venni.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz balaaazs #105708 üzenetére
átlagfelhasználásra nem kell m1-m2-s macbook. Amúgy meg lehet venni alig használtan is, aprón jó pár hónapon keresztül voltak 1-2 hetes 2-3-4 hónapos makulátlan m1 air gépek hibátlan állapoban 320-330 stb árakon. Szóval lehet jó dealeket kifogni akár használt piacon is csak szerencse meg időt kérdése.
Az meg, hogy a régebbi gépek is drágulnak nem kell csodálkozni szerintem, ahogy említettem a szolgáltatások árai is feljebb mentek így mindenhol növekedni fognak az árak.
-
nitro16
senior tag
válasz sityupityu #105728 üzenetére
Volt mindenféle gép de leginkább alap airt néztem. Én is az új termékeket veszem, de van, hogy 1 hetes gép ami 2x volt bekapcsolva és 320-t. Na azt én is megvettem volna mert kb kibonta volt, ha már ilyen jó pár hónapos stb akkor nyilván egyénre válogatja.
Én is már tavaly október óta nézegetem az air-t illetve ipad pro 12.9 m1-t de úgy voltam vele megvárom a bemutatót mi/hogy/mennyi lesz mert ha veszek akkor inkább már az új szériát.
Én most még megvárom a nyár végi ipad bejelentést, hogy milyen lesz aztán eldöntöm melyiket veszem. Mivel én sokat utazok repülővel/autóval így tablet jobb lenne nekem de tözsdézni könnyeb lenne egy laposon.
joey04: A konkurencia ugyan úgy árat fog emelni megnyugodhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Pécsen a notebook.hu újranyitási akciók végett most jún 8-11 között 350k a macbook air! A készlet erejéig.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Van itt olyan aki sima m2 air-t vásárolt? Olvastam már több helyen ezt az ssd dolgot de ha jól tudom akkor ez max akkor jelentkezik ha hardverigényes dolgot csinál az ember és közben a memória elfogy a rendszer pedig az ssd-hez akar nyúlni és ekkor jelentkezik. Ez mennyire valós?
-
nitro16
senior tag
válasz moleculez #107967 üzenetére
Néztem csak gondoltam azért rákérdezek. Alapból böngésző 20-25 lap, tözsdei progik/spoti/facetime stb. Videó vágás max nagy ritkán a nyaralós videókat de általában mire oda jutok addig már megyek a következő nyaralásra és amúgy is úgy vagyok vele, hogy inkább új élményeket szerzek mint nézzem azt amit már átéltem... szóval annyira nem lényeg.
Tudnék most venni új alap m2 air-t 3 év garral 475k-t és azért gondoltam.... csak lehet novemberben meg Miami és akkor érdemesebb lenne ott vásárolnom. -
nitro16
senior tag
Sziasztok
Egy kis help kellene. Holnap megyek venni egy újszerű macbook-t de mivel még soha nem volt ilyen gépen így nem tudom mire figyeljek igazán.
Nyilván megnézem a számlát illetve teljesen a gép külsejét, hogy nincs-e semmi hiba rajta.
Rendszer szempontjából kérjek egy gyári visszaállítást vagy mi a legjobb mód? (Hogy lássam nincs-e lockolva).Előre is köszi
-
nitro16
senior tag
Hali
Én is belépek közétek egy még a múltkori istyle akció során vásárolt alap 14 MacBook pro-val. Végre így 2 hónap után eljutottam addig, hogy kibontsam a gépet, eddig egy Asus zenbookot használtam de már egy ideje untam a windows hülyeségeit így mindenképpen ki szerettem volna már próbálni milyen a Mac.
Lenne egy pár kérdésem kapásból amire kerestem már megoldást de nem igazán működött. A fotók/üzentek illetve a naptárba nem viszi át a rendszer a cuccaimat pedig elvileg minden bevan kapcsolva. Mit tudok ennek az érdekébe tenni, hogy átvigye? (A music, jegyzetek/safarin stb mindjárt ott volt minden egyből).
A másik mivel rengeteget utazom (repülő/kocsi) ezért szeretnék venni valamilyen tokot a géphez amivel együtt majd bele tudom tenni az UA hátizsákomba. Olvasottak alapján ezeket néztem: Thule gaunlet [link] illetve a tomtoc [link] Szerintetek melyiket lenne érdemesebb? Esetleg más alternatíva? Előre is köszi.
-
nitro16
senior tag
+TigerCat/Aszpirin
köszi
A naptár közben jó lett már csak a fotókkal kell szenvednem majd.
Hát igen azt nem tudom mennyire kemény az a tok és pl egy nagyobb behatásnál mennyivel védene jobban mint a tomtoc... a cuccaimra mindig vigyázok de ugye az édes kevés ha más nem vigyáz rá. Kedden is pont repültem és a biztonsági résznél az egyik utasnak szóltak mert a dobozba úgy rakta be a laptopját, hogy rajta volt egy ilyen szövettok és levetették vele még azt is. Utána meg szépen jól össze lett baszva a gép ahogy össze vissza mozgott neki a dobozban.... nem tudom mi lett a vége mert siettem de remélem reklamált az utas mert szánalmas, hogy a kisebb repterek nem tudnak fejlettebb vizsgáló berendezést használni.
-
nitro16
senior tag
válasz stickermajom #117683 üzenetére
És is azt vettem meg végül pár napja az alza-ról mert annyi lett volna mint kintről csak így itt volt egy nap alatt. Ahogy írod minőségi termék és ennyit úgy gondolom bőven megér.
-
nitro16
senior tag
válasz bollokcs80 #120288 üzenetére
430 Euró-ig nem kell semmi, felette jelezni kell és be kellene fizetni a vámot/áfát.
Ha kint vagy olyan helyen ahol jóval olcsóbb és saját használatra szeretnél, megveszed és elkezded használni és kész. Ezzel már nem tudnak mit kezdeni, hiszen már nem új bontatlan... de amúgy nagyon sokan vesznek csomó cuccot és megkockáztatják, hogy nem szedik ki majd a reptéren... általában késő esti/kora hajnali időkben sehol senki szóval kb esélytelen, hogy valaki kiszedjen.
Itt Ausztráliában 10% az adó de annyival jövök ki jobban árban amennyivel otthon kapok +2 év garit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest