Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz emiki6 #52945 üzenetére

    Na igen, van fejlődés. Pl az FMA brotherhoodot le is taszította a MAL lista éléről az Interspecies reviewers, és nem véletlenül (Lord NUXANOR felhergelte követőit hogy szavazzanak, és lőn).
    Azóta persze a MAL gazdái drákói zsarnoksággal visszacsinálták, de attól még jó kis sírvaröhögős story, DnD alapokon, ahogy hőseink végigjárják a bordélyokat, mindenféle retardált kalandokba keverednek, és közben véletlenül még a világot is megmentik(ezutóbbi annyira mellékszál, hogy csak megemlítik hogy ja, ilyen is történt).
    És az egész úgy kezdődött, hogy az 200 éves ifjonc elf archer, meg a 30 éves ember warrior összevesznek, hogy melyik a jobb, a 80 éves emberasszony, vagy az 500 éves elf nő. Mert hogy az elf bottal se piszkálná meg az 500 éves vén elfet. És viszont.

    Ha meg kőkemény, durva belemenős belezős vérengzést akarsz, akkor ott a Goblin slayer, szintén DnD alapokon. Traumatizált főhősünk egyszemélyes bosszúhadjárata a goblinok ellen, és most végre barátokat szerez.

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák