Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blt-blog

kezdő

válasz t72killer #43392 üzenetére

Tudom, hogy vannak olcsobb ulesek, ha a megjegyzes arra vonatkozott. A sogoromeknal fel evvel idosebb a gyerek, naluk az volt a szempont, hogy mindegy milyen, csak ne legyen tobb, mint <valami keves osszeg amire nem emlekszem>. Megvettek azt, aztan csodalkoztak, hogy mi hogyan autozunk annyit, naluk a gyerek uvolt az ulesben. Nem allitom, hogy ez torvenyszeru, sem azt, hogy ok-okozati osszefugges van, de lattam az ulest. En is uvoltottem volna benne.

Szoval egyreszt ezert, masreszt utana olvastunk es a gyartok sajat maguk nem ajanljak az ujszulotteknek, hogy 20 percnel tovabb legyenek az ulesekben, mert szuboptimalis a tudo es a gerinc fejlodesenek a poz amiben vannak, benyomorgatva.

Tudjuk, hogy a vilagon nagyon sok ember ult ilyenekben es semmi bajuk. Ennek ellenere megis ez a negyedik ules amit veszunk azert, hogy minden eletszakaszban a kornak megfelelo optimalis ulesben uljon. Nem hiszunk a nullatol tizenket eves korig barmikor hasznalhato szekben, mert szerintunk az ilyenekben annyi kompromisszum van, annyira hianyzik az eletkornak megfelelo egyedi kialakitas, hogy mi el akartuk kerulni.

Az isofixet eloszor en is uri huncutsagnak gondoltam. Aztan rajottem, hogy olyan ez, mint kavicsokkal tuzet csiholni vs ongyujto.

Remeljuk azonban, hogy sosem fogjuk megtudni, hogy valoban nyujtja-e a nagyobb vedelmet (illetve gatolja-e kevesbe a fejlodest) a premium ules a fapadossal szemben.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák