-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
ne felejtsd el, hogy ez a kartya csak addig ervenyes amig otthon fizeted az eu biztositast. szoval ha kint leszel, ket valasztasod van: otthonra fizeted magad utan a tb-t es minden alkalommal szarakodsz ha orvoshoz kell menned, vagy kivaltod az amugy is koltelezo national insurace kartyadat amit szo nelkul elfogadnak.
mellesleg otthon ki sem adjak az eu kartyat ha nincs allando munkaviszonyod. kerni kell a munkaltatotol igazolast hozza. anno en csinaltam magamnak ceges pecsettel egyet, de nem hasznaltam soha.
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Rommel6600
őstag
Az EU-s EÜ kártya úgy tudom csak sürgősségi ellátásra jó, másra nem, mert az itthoni tb külföldön csak azt állja. Tehát érdemes nem schwarz melót vállalni, hogy a munkáltatód fizessen utánnad tb járulélkot, hogy legyen kinnt is tb-d. Tehát kvázi ha akarnál se tudnál duplán biztosítva lenni...
Szerk: miért van az, hogy a 3000es hsz után nem látom a többit, csak az enyémet, de az meg már 3025ös sorszámú!?
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
sztem már csak azért is érdemes e111-el vacakolni,mert ugye mehetsz te pölö más eu-s tagállamba nyaralni,telelni,tavaszolni,stb. és jól jöhet.bár nem tom,hogy kint hogy megy az e111 igénylése.Mindenesetre legalább az első évre nem rossz,ha van ilyen cucc.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Asszociációs játék. :)
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest