Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
hungobungo #73562 üzenetére
P780 telón történt formázás után azonnal látta a teló a memkarit. Lehet, hogy a Blackberry kavart be valamit a fájlrendszerbe ezek szerint, mondjuk azt még mindig nem értem, hogy egy zsír új kártyát miért nem látott. Na mindegy, a probléma megoldódott látszólag!
Köszönöm szépen a segítséged, és a tippeket, igazából nem is gondoltam volna, hogy a telefonok beletúrnak a memkarik fájlrendszerébe, hiszen elvileg mind exFAT-ot használ. Ma is tanultam valamit
Köszönöm még egyszer a segítséget, és további szép estét!
András
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Iphone 13 Pro 128gb
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest