Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Azert nem ertettem, mert nem volt egyertelmu. 5 kerdest raktam fel, megvalaszoltad, most mar ertem. Az sem volt vilagos mit olvasol, mert nem volt odairva, es nem csak pdf letezik.
Figyelned kell, ha felfele lepsz meretben, akkor a felbontas semmikeppen ne legyen fullHD-nal nagyobb, mert ugyanigy jarsz. Vagy 10"-on mesz lejjebb a felbontassal. Ez a ket opcio van. Illetve nem elhanyagolhato szempont, hogy egy nagy gep sokkal nehezebb is. Agyban fekve tartani hosszabb ideig elegge faraszto lesz.
Ismert gyartonak nincs itthon kaphato ilyen nagy meretu modellje. En kulfoldon nezegetnek, Chuwi, Teclast vonalon elsosorban. 3-4 GB ram azert legyen a gepben, jol jon kesobb.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
dudi6
senior tag
válasz zebede #78989 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
#78997 cidalain
Úgy lehet, ahogy írtam. Csak olvasásra kell, főleg pdf-re amiben nem lehet állítani a betűméretet. 1920 x 1200-s felbontású. Ezt a "nem fér bele a képernyőbe" dolgot nem értem, ha megnyitsz egy pdf-t vagy bármit akkor akkorában nyitja meg mint a kijelző mérete, mindenképp belefér nem lóg túl a kijelzőn semmi csak kicsik lesznek a betűk, amiket nem látok, így bele kell zoomolni.
(Nem kell mindenkinek mindent értenie, én pl azt nem értem, hogy lehet telefonon játszani több órán át, de nem az én dolgom. Meg sorolhatnék még 1000 dolgot) Keretet pedig nem írtam, mert érdekel használtan is külfödről is, de akkor legyen 60-70.000 Ft. -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz varmi2 #78995 üzenetére
Az Antutu 3D tesztet meg is csináltam:
Összpontszám: 100766
CPU: 42381
GPU: 26463
UX: 26174
MEM: 5748Valamint a háttértár tesztet is:
Read: 118 MB/s
Write: 79 MB/sKamerateszt pedig holnap.
Update: újra ránéztem a kameraprogramra, most megtaláltam a front kamerát, csak délután vak voltam.
Holnap akkor nappali fénynél letesztelem.[ Szerkesztve ]
Mercury
-
cidalain
veterán
Sose értettem ezt, hogy lehet csak colban meghatározni az igényt?
A mostani 10-esed milyen felbontású, hogy zoomolgatni kell? És miért kell zoomolni? Mert nem fér bele a képernyőbe, vagy belefér, de nem látod a betűket, mert olyan kicsik?
Ezeket mind jó lenne tudni, mert 13" tabletekkel pl nincs tele a piac. Lehet hogy jó neked a 10" is csak nem 1024x600 felbontással.
Ja és fontos, hogy mekkora a keret a tabletre.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz vadkörte #78994 üzenetére
Január elején rendeltem meg, 1 hónap alatt ért ide. A rendelési oldal január 31-re tette a kézbesítés várható idejét, ehhez képest 29-én érkezett meg, szóval elég jól belőtték az időt.
@varmi2: Ok, bár Face-en nem vagyok, de holnap keresek megoldást az előlapi kamera tesztelésére. A háttértár és Antutu tesztet is megcsinálom, holnapra az is meglesz szerintem.
Van gyárilag felhelyezett fólia, hogy az mennyire véd nem tudom, de szerintem átlag felhasználáshoz elég (ami nálam az otthon történő használatot jelenti).
Mercury
-
varmi2
nagyúr
válasz Mr.Mercury #78993 üzenetére
Ki kellene próbálnod a sefi kamerát, mondjuk a facen ha indítasz egy videos beszélgetést, nekem ez dontos, illetve van-e alapból fólia a tabon, vagy egyből venni kell azt is. Csinálhatnál egy háttértár sebességtesztet, illetve antutu tesztet.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
vadkörte
addikt
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz zebede #78991 üzenetére
Ok! Akkor tessék!
A tablet a Banggood-ról jött, vám nem volt rá. Egy Chuwi feliratú kartondobozban jött. Kinyitás után először az usb-s töltővel találkozni, majd szivacsok közé becsúsztatva maga a készülék. A szivacsos védőbe van besüllyesztve az a kis boríték szerű tasak, ami a tömör leírást tartalmazza (magyar nélkül), valamint van egy certification is mellé, végezetül a simtű is ebben a részben található. A készülék amúgy nem egy pillesúlyú darab, elég masszív érzetet ad, a hátsó borítással pedig olyan gamer-es a kinézete. Sebességben eddig gond nem volt, akadást sehol sem tapasztaltam, a wifi jelet rögtön fogta és a hálózati sebessége is tökéletes eddig. A kijelzője szép, bár én nem vagyok egy profi kijelzőmester, így nagyon részleteket nem tudok adni róla, de elsőre semmi olyat nem tapasztaltam, ami szembetűnő lett volna ilyen téren. Az érintéseknél 1-2 esetben nem vett mindig mindent elsőre, de ebben benne lehet az is, hogy én nyomtam annyira határozatlanul, szóval ezt sem venném jelenleg fix hibának. Ami némi negatív a cuccal kapcsolatban az a lokalizáció; a honosítás néhány helyen elég magyartalanra sikeredett, illetve vannak olyan beállításokban található opciók, ahol teljesen ki is maradt, így azokon a részeken az angol szöveg van mixelve a magyar választási lehetőségekkel. Nekem ez sem volt tragédia, de aki egy kukkot sem tud angolul, annak ez zavaró lehet. 100%-os töltöttségről indulva kb. 1 óra állítgatás (2-3 újraindítással) után merült 7-8%-ot. A kamerája nagyjából felejtős, vaku ugye nincs, a gyári fényképező alkalmazásban az elülső kamerát nem tudtam életre kelteni (vagy csak szimplán nem találtam), így szelfifotót nem készült.
Ez persze lehet harmadik feles alkalmazással megoldható, még nem próbáltam...
Így elsőre azt hiszem ennyi, de ha van kérdés, akkor azt igyekszem megválaszolni.[ Szerkesztve ]
Mercury
-
mokus18
tag
válasz Mr.Mercury #78990 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
-
zebede
őstag
válasz Mr.Mercury #78990 üzenetére
Csak rajta, ne kéresd magad.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Megjött a Chuwi Hipad, így, ha van rá igény itt a közösben vagy akár privátban, tudok egy első benyomásos véleményt írni róla.
Mercury
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Alsó tagozatos gyerkőcnek keresnék egy tabletet film-, mesenézéshez! Jöjjenek a kérdések!
Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Legalább 7".Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Használt is lehet.Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Az ár fontosabb tényező, így ez legyen mindegy.Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Ahogy feljebb írtam, film-, mesenézéshez.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Egyelőre próbáljuk meg 20k-ból kihozni a maximumot.Megjegyzés:
Én inkább a telefonok világában vagyok otthon, abból én nem nagyon ajánlanék már 1GB RAM-os, 4 magos eszközöket, de itt látom, hogy ilyenek is vannak az ajánlóban. Ezek HD felbontás mellett tényleg használhatóak még, csak én vagyok finnyás?A válaszokat előre is köszi!
Meizu MX3 32GB
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárláshoz.
Pdf olvasáshoz, ebookhoz használnám és böngészésre. 11-13 inch körül.
Van egy 10,1"-s tabletem de kicsi pdf olvasáshoz, folyton zoomolnom kell.
Semmi másra nem kell, nem játszom. Minél könnyebb legyen, hogy ha olvasok ne fáradjon el hamar a kezem.
Lehet külföldi vásárlás is.
Köszönöm -
i.attila
tag
Sziasztok, vettem egy chuwi hipad-et, és kicsomagolás után a képernyő közepén van egy kicsi légbuborék. Olvastam, hogy másnak is volt ilyen problémája, de most nem találtam meg. Gondolom nincs rajta mégegy fólia, egyet már leszedtem. Lehet/érdemes ezt visszakûldeni? Gearbest-es amúgy.
-
cidalain
veterán
válasz jocoka75 #78984 üzenetére
nem tudom mennyi az annyi, de ez kb 4-5 éves gép, 1 GB rammal. Mondjuk legalább 1280×800-as a felbontása, ennyivel jobb, mint a 22000 forintos újak. cserébe nincs rá gari, és használták x évet.
mindenképpen 15 alatt, de inkább a 10-hez közelebb számít jó vételnek.
megvehető stabil gép volt újkorában, persze jó lenne, ha ki tudnád próbálni. szélvészgyors nem lesz, de netezgetni, videót nézegetni, facebookolni elegendő lehet>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni 6 éves kislányoknak táblagépet használtan ,találtam is egyet Asus Memo pad 7 ME 176 CX
Paraméterek:
Processzor típus
Intel Atom Z3745 Quad-Core
Processzor frekvenciája
1,86 GHz Quad-Core
Kijelző
Kijelzőméret
7 "
Kijelző felbontás
1280 x 800 Pixel
Memória
Memória
1 GB RAM / 16 GB ROM
Memória bővítés
MicroSDEhhez mit szóltok mi a véleményetek róla , érdemes megvenni?
Elöre is köszönöm a segítséget
-
cidalain
veterán
Emberünk úgy látszik ki lett szórva kis időre, így fejezzük is be a témát.
Aki adatokat akár lopni adott esetben könnyebben jut hozzá ha nem az eszközt támadja, hanem a hálózatot, vonalat, vagy magat az embert. Ebből a készülék csak egy veszélyforrás.
Es az eredeti példa szerint a szomszéd pistike BT-on keresztül nyulja le a havi fizut a panelfalon keresztül. Erre írtuk paran, hogy a mesében. Teremthetünk olyan ideális környezetet, amikor ez mukodhet, de a való életben nem valószínű.
Az eszközünk kisebb veszélyforrás, mint mi magunk. Előbb írjuk le, mondjuk el a jelszót, pint, akármit, minthogy a szomszéd pistike feltori a gepunket.
A továbbiakban az ilyen jellegű kommentekkel lehet atfaradni a rendszer es biztonság topicba.
A rendszeresen frissített androidos eszközökkel kapcsolatban meg ne legyenek illúzióink: [link]
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Callisto
őstag
válasz cidalain #78969 üzenetére
Hanem az, hogy nem celszeru belepesi adatokat, jelszavakat, plane banki belepesi adatokat gepen tarolni.
Ráhibáztál. Pont erre utaltam a mondandómmal. Teljesen mindegy, hogy tárolsz-e rajta valamit. Az a lényeg, hogy használd. Onnan kezdve, hogy laikusként mit hiszel teljesen mindegy...
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
hNorr
csendes tag
Végül Huawei MediaPad T5 3/32GB 10,1" Wifi+ LTE -re esett a választás. Kis keresgélés után legolcsóbban 61404 Ft-ért rendeltem. Így mondhatni éppenhogy átléptem a 60-at
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #78973 üzenetére
Bizony, nem egyszerű (már próbáltam). Root nélkül egy filteren lehet monitorozni (így működik az Autoinput). Csakhogy ez a floating felületeken és a billentyűzeten "vak". Root -tal a getevent parancs kimenetét lehetne használni. De, ez is több sebből vérzik. "Labor" körülmények között lehetne prezentálni egy ilyen logolást, de más készülékhez, vagy más billentyűzet alkalmazáshoz újra kéne definiálni a használandó beviteli csatornát (/dev/input/eventx), valamint az egyes érintésekhez tartozó objektumokat. Mindezt hexadecimális értékekből, mert a getevent kimenete ilyen. Ráadásul még konvertálni is kell, mert a getevent kimenete által adott koordináták és az OS felületén definiált koordináták eltérő pontokra mutatnak.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
cidalain
veterán
válasz Somatom #78972 üzenetére
Igen, ilyen is van.
Keylogger: ugy gondolom ezek a programok nem tudnak ugy futni a hatterben, hogy rendszer szinten epuljenek be (ehhez eleve root szinten kellene hozzaferni a keszulekhez a telepites idejere, ami egy nem rootolt eszkoznel csoppet maceras kivulrol), ha meg app szinten futnak, akkor meg siman detektalhatoak. Hozzaferesi engedelyek kellenek, amik ugyan beallithatok, de user altal is menedzselhetok. Es tovabbra is silent modon kellene telepulni, hogy ne vegyem eszre (mondjuk amikor nem ulok az eszkoz elott. Ja bocs, nalam alvo modban offon van a wifi...)Banki, paypal dolgokat csak otthoni vagy munkahelyi halozaton intezek, amiben megbizok, igy a halozati oldalrol valo figyeles eselye minimalis. Hacsak nem valaki a szemelyes otthoni halomat nyomja fel, de minek szivna ilyesmivel, a nyereseg elegge kicsi lenne.
-
Somatom
veterán
Egyetlen módon állhat meg az érvelése a tieddel szemben. Úgy, hogy logoltat. Tehát, amikor Te bepötyögöd, majd elküldöd a jelszavadat egy vásárlásnál, akkor azt egy szoftver, vagy a böngészőbe ültetett kód megjegyzi és elküldi valahova.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Ne engem ekezzetek mar, kozom nem volt a vitainditashoz! Senki nem mondta hogy a 3-4 verzioval ezelotti android biztonsagos. Azt se, hogy a legujabb az. Nem kell itt panikoltatni a hozza nem ertoket.
Hagyjuk is. Ha van rendszerfrissites telepitse mindenki. Ha nincs, azert ne dobja ki a cuccot a ganedombra.
A jelszavakat kezeljuk biztonsaggal. Ami nem kell, kapcsoljuk ki (including BT, Wifi, anyamkinja)
-
MCs88
aktív tag
Gyorsan megnéztem a közelemben lévő android eszközöket:
Galaxy S9 - 2019. januári a security patch level
Xiaomi A2 Lite - 2018. december
Mi Pad 4 - Xiaomi.eu rom - 2018. december
Huawei Mediapad T10 - 2018 december
Galaxy S6-omat tavaly májusban adtam el és akkor még kapott havi updatet (2015 Q2-ben jött ki a telefon!)Szóval a nagyobb gyártóknál jönnek azok a security patch-ek jó ideig (lsd Galaxy S6)
Azon valóban lehetne vitatkozni, hogy ezek mennyire valós és könnyen kihasználható sérülékenységek, de azért kissé erős azt mondani egy 2 vagy akár 3-al ezelőtti főverzióra, hogy "minek annál újabbat"[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Callisto #78968 üzenetére
Bocs, nem ertem mi lenne a tevedes. Semmit nem irtam szoftververziokrol, tamadhatosagrol. Nem ez volt a mondandom lenyege.
Hanem az, hogy nem celszeru belepesi adatokat, jelszavakat, plane banki belepesi adatokat gepen tarolni. Es ez igy van rendjen, ebben nincs mit tevedni. Ez az en elvem, es ugy gondolom ez jo elv.Es itt jon akkor a ki nem mondott resz. Miert teszem ezt igy? Mert ha ellopjak, feltorik, belepnek, stb akkor ami nincs ott, azt nem lehet ellopni. Kesz. Tokmindegy hogy mikent fersz a gephez, fizikailag, vagy valami sebezhetosegen keresztul.
Ketto. Hasznalt e itt valamelyikotok tabletet, okostelefont? Ha igen, dohatja is ki a kukaba azonnal. Miert? Mikor telepitettel ra legutobb biztonsagi frissitest? Kollega mondja a tutit, hogy havi mittudomen hany biztonsagi rest foltoznak be. Ki? A google. Mikor jon ez ki frissiteskent a Huawei telefonra? Fel ev utan. Joesetben. Es a 40 ezres lenovo tabletre? Sosem. De meg a tab S4 sem kap havi upgradet. Beszelhetunk szoftverbiztonsagrol, de a gyartok ezt konkretan leszarjak. Akkor most nemtokmindegy hogy az android 7 nincs frissitve a tabomon, vagy az android 8 nincs frissitve havonta? De. Megbizhato sebezhetoseg szempontjabol ilyen szemszogbol barmelyik? Nem. Akkor meg mi a francrol vitatkozunk itt feleslegesen?
-
Callisto
őstag
válasz cidalain #78967 üzenetére
Hmm. Ha tudnád mekkora nagy tévedésben vagy. Hogy miért tudom azt nem mondanám el itt. Legyen elég, hogy szoftverfejlesztéssel foglalkozom kis kakas korom óta. Vigasztalásul azért közlöm, hogy a legfrissebb verziójú rendszerek sem biztonságosak, de azért jóval többet érnek, mint az elavult verziók.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
cidalain
veterán
viheti bárki egy körre a tabletemet, én adom oda a kezébe, vásároljon magának 5000 Ft értékben amit akar, vagy utaljon át magának ugyanennyit a számlámról. szabad a pálya, le is lehet ülni elé, nézheti a képernyőt, és még BT sebezhetőséggel sem kell foglalkozni.
alapvető, hogy kártyaadatokat nem tárolunk semmilyen gépen, semmilyen google fiókba elmentve, stb.
ugyanez igaz a paypal account hozzáférésre is. és minden egyéb vásárlós oldalon is. meg amúgy is, a rendszer sohase jegyezzen meg semmilyen jelszót, amikor be akarok lépni be kell írni. semmilyen oldalon nem maradunk bejelentkezve, ha nem használjuk, kijelentkezünk (nem beikszeljük a tabot)ez a jó megoldás az adatok védelmére. akinek bármilyen módon belépnek a gépére, és pénzzel megkárosítják, ott a user is hibás, felelőtlen. nem mentem fel a hackert, elítélendő így lopni, de a felhasználó is felelős. olyan, mintha nyitva hagynád a kocsit a parkolóban.
-
jFox
addikt
válasz Peti199501 #78965 üzenetére
Még a fw újra húzása maradt, de azt írtad, hogy nem is találtál, még nem is nagyon értesz hozzá. Jobb, ha keresel egy szervízet, vagy hozzá értő embert.
Az aprón hirdetnek páran akik ilyenekkel foglalkoznak.
Ha Miskolc útba esik akkor elhozhatod hozzám is.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Peti199501
újonc
Senkinek semmi ötlete?
-
Peti199501
újonc
Már próbáltam semmi nem változott igazából fontos dolog nincs rajta
-
jFox
addikt
válasz Peti199501 #78956 üzenetére
Ha nincs rajta semmi fontos akkor én a factory reset-et megpróbálnám.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Somatom
veterán
válasz f_sanyee #78954 üzenetére
Néztem egy videót, amiben prezentálnak egy ilyen támadást. Gyönyörű. Látható, hogy a hekkelt eszközön megjelenik az egér. Remek! Csakhogy, az induló állapotnál azt látjuk, hogy az eszközön már aktív és feloldott a kijelző. De, ez csak akkor van, ha épp használom az eszközt. Akkor feltűnne, hogy egy egérmutató ugrál előttem. Jó, lépjünk túl ezen! A szomszéd hogyan látja a telóm kijelzőjét a falon keresztül ahhoz, hogy tudja, hova kéne az egérrel bökni? Egyáltalán próbáltál már így egérvezérlést? Katasztrófa. Adatátvitel BT kapcsolattal több méterről, falon keresztül? Még akkor is rémálom, ha egyébként sikerül így jogosultságot szereznie a másoláshoz. De, ezen is lépjünk túl! Hogyan jut így a vásárláshoz szükséges jelszavakhoz és kártyaadatokhoz (pl. CVC kód)? Ezek nélkül akkor sem tudna vásárolni, ha a kezébe adnám a tabot. Itt tulképp arról van szó, hogy párosítási engedélyezés nélkül csatlakoznak az eszközhöz. De, ez még édes kevés a sikerhez. Az életben ez csak úgy történhetne meg, ha a szomszéd kölök nyakonvágási hatókörön belül lenne.
Lehet, hogy a gyártóknak problémás egy ilyen hiba kiküszöbölése, de user oldalról sokkal egyszerűbb a szitu. Az lehet, hogy az engedélykérést meg tudják kerülni, de a csatlakozási rendszerüzenetet nem (egy párosított eszköz csatlakozásakor is megjelenik a "BT ACL eszköz csatlakozva" üzenet az eszköz azonosítójával). Fogok egy automatizálót, definiálom a saját BT eszközeimet, eseményként megadom az ezeken kívüli BT ACL csatlakozást, műveletként pedig BT kikapcsolást. Ahogy idegen eszköz csatlakozik, az automatizáló kikapcsolja a bluetooth -t. Hatalmas rés befoltozva.[ Szerkesztve ]
-
Peti199501
újonc
Segítségre lenne szükségem van egy Navon predátor 10 es tabletem amit az őcsém eláligatott a recovery menüben ès perpilanat ennyit csainál a tablet hiába hagyom fél napon keresztül is tölteni https://kepkuldes.com/image/Nvej5 na most az elmondása szerint a wipe cache patrition,reboot to bootloader, és a view recovery ban járt ez a recovery menü https://kepkuldes.com/image/ND71B na most próbáltam rá másik firmware keresni de sehol nem találtam bár nem vagyok valami nagy guru szóval esélyes hogy elcseszném próbáltam pc re csatlakoztatni és suit-al helyrehozni de nincs bekapcsolva az usb hiba keresés és a Navon nem is adott ki hozzá suit-ot szóval nincs ötletem nem nagy dolog egy olcsó nem olyan erős tablet de szeretném megcsinálni valami ötlet?
-
jFox
addikt
Na meg az sem árt, ha nehezebben tudják egy botnet részévé tenni az adott eszközt, vagy "bányászatra fogni". Ma már sajnos nem csak az adatainkért kell aggódni. Szóval nem árt a lyukal foltozása.
De ezeknél a B brand-eknél nem jellemző a rendszeres frissítés. A nagyobb hibákat kijavítják, max ennyi. Többet ne is várjunk. Ez az olcsóság ára.
-
f_sanyee
senior tag
válasz Somatom #78952 üzenetére
mégis milyen visszajelzésre számítanál egy sebezhetőség kihasználásánál? A pc-den a vírusitó hogyan jelzi a vírust amit nem ismer még? ne viccelj.
ha megnézed a frissitéseket, 10+ db CVE-t javítanak havonta, ami szerintem nem elhanyagolható hosszútávon.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Somatom
veterán
válasz <Adamsky> #78949 üzenetére
Használod, müxik, örülsz. Ennyi. Biztonsági frissítés? Midet félted ennyire? Minden rendszer feltörhető, a kérdés csak az, hogy megéri-e. Ha olyan adatokat tárolnál, amikért megérné a klienst támadni, akkor nem a T10 kategóriájában keresgélnél magadnak tabot. Egyéb esetben a szervert érdemes támadni, nem a klienst. Az NSA is a Google főkábelét lékelte meg adatokért, nem bíbelődött az egyes kliensekkel.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Somatom #78947 üzenetére
"Szted ezt itt tudja vki?" - sose lehet tudni! Ez egy fórum, ahol bármi előfordulhat. Még az is, hogy valakinek mindkét modellel / gyártóval van tapasztalata.
Azóta megnéztem a TECHTablets-en mindkettőről (Hi9 Air és T10) a videós review-t. Az alapján a Teclast Master T10 jobbnak tűnik. A wifi-vel - elvileg - egyik típusnál sincs gond.
" ... neked mi hiányzik, ami nincs a Nugátban ... "
Igazából azt se bánnám, hogy csak Nougat van rajta, de jó lenne, ha csordogálnának még rá sec. frissítések. Sajna a korábbi X98 Air III-ra nem jött semmi ...
Szóval a frisebb oprendszer - talán - hosszabb távú support-ot, időtállóságot jelent. Mondjuk, ezért.Egyébként most bekerült a kalapba a "Lenovo Tab4 10" is, ami nagyon más liga, viszont ezen is van Oreo (Nougat-al indult) és a gyengébb SoC ellenére a rendszer "fluidabb" (köszönhető ez persze a kisebb felbontásnak is).
[ Szerkesztve ]
-
csili41
újonc
T.Sorstársak,
ha valakinek van még működő ASUS eeePad TF101-e ( első kiadás, Honeycomb 3.? Androiddal ), kérem keressen meg, segítséget kérek! Köszönöm előre is !!! -
Somatom
veterán
-
-
Nyugger001
csendes tag
válasz Mariann294 #78930 üzenetére
Sajnos félreérthetően fogalmaztam. Így lett volna pontos : Köszönöm az
eddigi hatásos segítségedet.... Persze így is gondoltam, mert megoldást adott a problémámra.A screen lockot pedig az általad említett pontatlanság miatt nem vállaltam be. Mégegyszer elnézést kérek. -
FoLey-v
addikt
válasz cidalain #78932 üzenetére
Az a baj,hogy a termék emagról lett megvéve. Szerintem visszaküldés lesz a vége nincs értelme kínlódani vele ahogyan írtad is.
A kérdésem,hogy ha másik tabletet szeretnék akkor az említett tablet árát teljes összegben veszik vissza?• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
cidalain
veterán
válasz FoLey-v #78931 üzenetére
Ha garis, akkor szopjon vele a gyarto, ne te. Az a dolguk, benne van az arban, mar kifizetted. Ok, idoben kesobb fogod tudni hasznalni, viszont ha esetleg olyat csinalsz, es nem oldodik meg, akkor a gari is ugorhat (a hazilag telepitett rom, megha gyari is, nem biztos hogy belefer a garancia feltetelekbe, igy nem is kuszkodnek vele)
-
FoLey-v
addikt
Nemtaláltam máshol topikot,ha esetleg nem ide tartózik a kérdés akkor töröljétek.
Sziasztok!
Van egy Vonino Magnet W10-es tablet és olyat produkál,hogy bekapcsoláskor csak logóig jut el és onnastól semmit nem csinál. Próbáltam factory resetelni,de ugyan az a hiba.
A gyári oldalon levő firmware hibás lemezképfájlként ír.
Valaki tud erre megoldást találni? A termék még garanciális.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Mariann294
őstag
válasz Nyugger001 #78929 üzenetére
"Köszönöm a hatásos
segítségedet,a screen
pockot most kihagyom."Ha ez nem bántás volt tőled, akkor nem tudom mi. Nem tudom mi rosszat irtam előtte. Mindegy, a lényeg hogy megoldódott a probléma. Örülök és szivesen.
-
Nyugger001
csendes tag
válasz Mariann294 #78928 üzenetére
Elnézésed kérem.Nem gondoltam, hogy megbántódsz.Valóban jó megoldásokat
írtál,ès meg is oldotta aproblémámat.Mégegyszer köszönöm,további szép napot. -
Mariann294
őstag
válasz Nyugger001 #78925 üzenetére
Bocs hogy segiteni próbálok....
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Somatom #78922 üzenetére
Köszi a választ!
Közben találta még két - szerintem - megfontolásra érdemes darabot.
Chuwi Hipad Tablet PC Helio X27: a design nem a szívem csücske, de úgy egyébként elég rendben van, és legalább nyócas droid van rajta.
Szintén Oreo-s, de itt már van B20-at is tudom 4G modem (nem mintha kellene, de ha már "adják"...): CHUWI Hi9 Air 64GB MT6797D X23
Szerinted?
.. és vajon a "Priority Direct Mail" tudja ugyanazt mint mondjuk a Gearbest-nél a "Priority Line"? -
Nyugger001
csendes tag
válasz Nyugger001 #78925 üzenetére
bocsi a pocok helyett
a lockot akartam írni. -
Nyugger001
csendes tag
válasz Mariann294 #78924 üzenetére
Köszönöm a hatásos
segítségedet,a screen
pockot most kihagyom. -
Mariann294
őstag
válasz Nyugger001 #78923 üzenetére
Leirtam a nevét. De nem tökéletes, néha müködik, néha nem sajnos.
-
Nyugger001
csendes tag
válasz Mariann294 #78903 üzenetére
Szia!Melyik alkalmazás volt ami Neked teszik? Én is néztem többet is,de a nem igazán
volt bizalmam egyhez sem.Természetesen csak a felhasználók véleményét vettem figyelembe. -
Somatom
veterán
válasz <Adamsky> #78920 üzenetére
Meglepne, ha a T10 -re jönne 7 -nél újabb Android. A 6797 -ben kicsit erősebb a CPU és kisebb a csíkszélesség (28nm vs. 20nm).
Ismerem a kínai Wifiket. Azokhoz képest a T10 Wifije meglepően jó. Erős, stabil, gyors. A GPS viszont olyan MTK -s. Elég nehezen talál jelet.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Newyorker
addikt
Segítségetek kérném!
Tabletet szeretne vásárolni a párom! Film nézésre (pontosabban youtuben filmek, rtl, tv2 műsorok appon keresztül, v böngészőn leresztül visszanézése), max böngészésre kellene, minél nagyobb, lehet használt is, ár pedig max 35-40e, illetve jó lenne olyan tok is hozzá, ami 45 fokban tartja! Csak wifin menne! Köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
<Adamsky>
nagyúr
Egy gyors "piackutatás" után eddig két esélyes van (akinek lenne pluszba ötlete, ne tartsa magába )
Teclast Master T10
Chuwi Hi9 Air CWI533
Pro és kontra várnám a véleményeket, esetleg tapasztalatokat.
Konkrét kérdések:
- A T10 megrekedt 7-es droid-on vagy esetleg van / lesz rá újabb?
- 3rd party ROM-ok? Melyik, hogy áll?
- MT6797 vs MT8176. Van komoly különbség?
- Wifi. Huh, ez bazi fontos. Sajnos a kínai tablet-ek wifi-jével kapcs. elég rosszak a tapasztalataim. Mire lehet ezeknél számítani?Felhasználási terület: böngészés, zenehallgatás, filmezés. Játék nem lesz rajta, szóval nem kell, hogy nagyon izmos legyen, de a GUI azért "pörögjön".
Válaszokat előre is köszi!
ui: A 3G/4G modem nem feltétel. Chuwi-ból nincs "wifi only" verzió?
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz creed33 #78910 üzenetére
Hivatalosan nincs. A xiaomi.eu csinál rá multi rom-ot, amiben van magyar nyelv. A banggod-on van global-nak mondott, de az sem hivatalos. Valami mókolt rom lehet rajta, mert némelyiknél oda is van írva, hogy nincs hozzá OTA update.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Silentfrog #78912 üzenetére
Elfogadom a sütiket.
-
Silentfrog
veterán
Tudom ez nem beárazósa topic, ha nem ide való a kérdésem töröljétek.
El szeretném adni a Samsung Galasxy Tab S 10.5-ös (sm -T 800 ) tabletem. Se itt ,se a jófogáson nem találtam ilyen hirdetést elég régóta. Meg tudná nekem mondani valaki hogy mennyit érhet? Kb egy hónapot volt használva , csak töltetve volt hogy ne romoljon az akku. 30-40 ezer reális ár lehet érte? -
Game-over
aktív tag
Kisebb azz akkuja, emiatt nem is bírja annyi ideig, de a többi géphez nézve átlagos az akkuideje: Összehasonlítás
-
creed33
aktív tag
Korábban írtam ide. Xiaomi mi tab 4 plus globalra várok már egy ideje. Eddig hiába
Gearbesten csak kínai meg angol verziót árusítják -
hNorr
csendes tag
Lenovo TAB4 10" (ZA2K0022BG) 16GB Wi-Fi + 4G/LTE < gyengébb hardware, 1280 x 800 | 7000 mAh akksi
Huawei MediaPad T5 10 LTE 3/32GB tablet < erősebb hardware, 1920 x 1200 | 5100 mAh akksi
hogy is van ez akkor? fordítva lenne a logikus, akku szempontjából | árkülönbség ~10k
-
hNorr
csendes tag
válasz Game-over #78907 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Ennél a tipusnál az akkumulátor mennyi időt bír? még anno a lakótársamnak volt egy asus táblagépe, az rendkívül jól bírta ahogy emlékszem. Hozzávetőlegesen egy hetet lehetett nyomkodni, persze nem folyamatosan. Esetleg egy gyengébb hardverű gép több ideig bírja? gyengébb hardwer>kevesebb fogyasztás
-
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Cold5
senior tag
-
hNorr
csendes tag
Sziasztok!
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
!Új!
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Egyszer már megjártam egy banggoodos tablettel, így itthoni vásárlás dominál■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Édesapámnak lesz, átlag felhasználó, facebook, messenger, böngésző, fotózás, filmnézés?!
simkártya + GPS, szempont az akksi idő, sokat használná [nincs számítója], jó lenne nem a töltőn lógni, friss android rendszer sem lenne hátrány■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
50- max 60 000 Ft50-60 körül leginkább 2 Gb ramos tableteket találok 1280x800 felbontás.. kell az a 3-4 GB és jobb felbontás.. LG G5 telefonomhoz viszonyítva, ami nem mai, ár-értékben nemtetszenek
Ilyen összegben mit ajánlanátok ? [ a samuk sosem voltak szimpatikusak ]
-
Mariann294
őstag
válasz Mariann294 #78901 üzenetére
Közben rákerestem, hát csak app-ot találtam ami tudja ezt. Pl a "Smart Screen Lock". Nem is tudtam hogy van ilyen, tök jó, kipróbáltam
-
Mariann294
őstag
válasz Nyugger001 #78900 üzenetére
Arcfelismerés: Beállitások/Biztonság és adatvédelem/Arcfelismerés
Képernyő tovább maradjon bekapcsolva: Beállitások/Megjelenités/Alvó módDupla kattintásról nem tudok, azt én is nagyon hiányolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest