Új hozzászólás Aktív témák

  • z0d1AK

    veterán

    válasz mexel #45994 üzenetére

    Jellemzően változó, hogy ki miért akar HDMI-t. Sokaknál amolyan biztonsági kérdés, legyen, hátha kell valamikor.
    Sokan filmeznek így tabletről, de láttam már olyat is, hogy ennek segítségével mutogattak tévéről képeket a nagyszülőknek, vagy éppen egy-egy rövidebb videót.

    Én az androidot nagy képernyőn, esetleg billentyűzettel, egérrel vezérelve kevésbé éreztem magaménak, bár mondjuk azért, mert én elsősorban dolgozom a gépen, nem a tartalom fogyasztás az elsődleges cél.

    Egyébként én is keresek HDMI-s tabletet, bár nekem specifikusabb oka lenne. Én gameplay videókat csinálnék, már csak az a baj, hogy ehhez egy olyan tablet kellene, ami kellően erős, hogy a játékok jól menjenek rajta, legalább HD kijelzője van és a HDMI jelen nem védett, azaz a meglévő célhardverrel tudom rögzíteni a kimenő jelet a számítógépen. A baj azonban, hogy jellemzően pont a legutolsó pont az, ami elbukik, mert nem nagyon találtam még olyan gépet tabletet, ami tudja is mindet egyszerre.

    (#46000) Nara19: A miracast dongle cuccokkal is az a baj, hogy sok elég instabilan működik. Volt nálam egy olcsó AllView Smart2View nemrégen, ami ment 854x480 pixeles telefonnal, illetfe FullHD-ssel is, de mind a kettőnél jellemző volt az, hogy a kép néha szétesett, vagy hibásan jelent meg. Igaz, ezt 12 ezerért adják, illetve még talán fele ennyibe sem kerülhet, ugyanis az 50 ezer forintos telefonhoz ajándékba jár.
    Egy Chromecastot egyébként én is akarok venni majd a jövő héten, bár csak azért, mert 7-9 ezerért nem sok aztán meglátjuk, hogy mire lehet majd használni.

    [ Szerkesztve ]

    | Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Új hozzászólás Aktív témák