Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Imi1981 #87240 üzenetére

    Újonnan szerintem már nem lehet kapni, mivel a logitech befejezte a távircsi gyártást, való igaz, hogy ez rétegigény, de a tudásához képest használtan 20K körül nem sok, ha újonnan 70 lenne most is, akkor is megér minden forintot, és meg is venném ismét, ha ezzel gond lenne. Sajnos a távirányító technika nem fejlődik úgy, mint bármi más az otthoni elektronikákban, van eszközöm ami már BT-on is dolgozik a zinftra mellett, az tnyleg megy a paplan alól, és van, amelyik hálózatról, android appal is vezérelhető, de a mai napig nincsenek wifis távok, amik felismerik, és vezérlik a belső hálón található eszközöket. minderre valakinek rá kellene állnia, szerintem hatalmas pénz van a dologban.
    Ami mellett nem kellene elmenni, van benne egy igen fontos funkció, hogy akármerre fordítod a távot, működik, majdnem hogy paplan alól is megy, pedig ez még csak infra. :D
    Miközben 100 ezer forintos eszközök is olyanok, hogy csak akkor kapcsol, ha tökéletesen ráirányítod a távot. Az enyém 6-7 éve van meg, akkor is ennyi volt, és azóta is tökéletes. Mivel mindig csak egy táv van a kezedben, nem kell másikat megszokni, plusz funkcióért másik távhoz nyúlni, új eszköz esetén új távhoz szokni.

    Ennek egy jóval egyszerűbb formája szokott lenni pár ezresért a lidlben silvercrest táv néven, az is jobb, mint a semmi, a cec dolgot én sok éve kilőttem, mivel az ennek egy nagyon nagyon lebutított megoldása, ritkán van úgy, hogy annyi elég, amit tud.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák