Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Olvasgattam itt a topicot és láttam megy a 780 VS 290 vita.
Szvsz aki 290-et vesz,annak vizet érdemes csak rátenni,nem pedig mókolt,VRM-et rendesen nem hűtő megoldásokat,vagy megvárja a custom hűtéseseket,amik már kordában fogják tartani a VGA-t.
Vízzel ugye drágább lesz a kártya,még a 780-asnál is,viszont a teljesítmény is fölötte lesz.
Én személy szerint nem vennék ref kártyát,mert nem szeretnék kompromisszumokat kötni,főleg ennyi pénzért.
A 780 drágább,de én még mindig inkább azt venném,mint mókoljak,vagy bevizezzem a 290-et,hacsak már nincs kiépített rendszerem és csak két csatit,meg blokkot kell rá vennem.
Így már megérheti a 290.
Tulajdonképpen ez a két kártya teljesen egy árban van,ha azt nézzük,hogy a 780 rendes hűtéssel 140k körül van,a 290-hez meg lesz nemsokára rendes hűtés,ami kb. ugyanennyi lesz,vagy olcsóbb kicsit,de akkor az Nvidia is reagál majd talán és csökkent.
Nincs itt semmiféle olcsó VGA,pont úgy van kitalálva ez,hogy mindkét cégóriás szép profitot realizáljon.
Szépen megvan osztva a társadalom,mint egyébként minden másban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GPU / Videokártya Hűtés Szerviz - NVIDIA Thermalpadozás 3060 3070 3080 3090 Ti 4060 4070 4080 4090
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest