Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
válasz
Hellwhatever #69436 üzenetére
Igen csak ők is azt várták ahogy mi is (bár én kongattam a harangot pont hogy drága lesz ez és lehet csalódás persze sokan lehülyéztek kb) és sokan s a tesztelők is ahogy láttam, hogy sokkal erősebbek lesznek, s jobb ár értékkel jönnek majd ki az 5000-es kártyák.
[ Szerkesztve ]
-
Anax
tag
válasz
"Az azt is jelentené hogy ~10%-ra van az 5080-tól és mondták hogy ebben a kategóriában nem indulnak most."
Ez igaz, de mi van ha ők is meglepődtek a vérciki Nvidia induláson és pont ezért halasztottak. Rájöttek, hogy hoppá, benéztük a kártya pozícionálását. Aszittük, hogy az Nvidia nem meri kiadni szinte mégegyszer ugyanazt sok + pénzért.
Mégiscsak versenyezünk a felső kategóriában, pedig nem akartunk. -
Yutani
nagyúr
válasz
Az csak ilyen 15% javulást jelentene RT-ben, ami szinte semmi (v.ö. a sokat fikázott NV generációs váltással). Ennél többet kellene hoznia, legalább 30%-ot, mert van hova fejlődni. És akkor hozná kb a 4070 Ti-t raszterben és RT-ben is, ami már jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest