-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuffa
tag
Nos, nálam akkor voltak ezek az újraindulós dolgok amikor nem a qvl listás ramokat tettem bele
Corsair VENGEANCE LPX-eket próbáltunk 3000mhz-eseket de folyamat kifagyott, újra indult stb stb.
Utána néztem meg a mostani hyper x-eket.
Viszont lehet bepróbálok rendelni egy szintén 2666mhz-es változatot, csak ugye az rgb-s fajtából.
Aztán ha a mostani procimmal nem rakoncátlankodik akkor a másik nagyobb/erősebb procinál sem fog ( elméletileg) -
Chalez
őstag
Szinte már az van! A RAM az asztalomon, a lap és a proci megrendelve Jövő héten megcsinálom a teszteket, telepítek egy új wint is, nálam is random crashel a game sajnos. Egyébként a Vega bench alatt gyakorlatilag a maximumon járt 1600/950, game alatt pedig a GPU visszavesz kb 1250-re, a CPU meg 100% körül szalad és abszolút nem folyamatos a játék, miközben a high bench meg 70+ fps...
[ Szerkesztve ]
-
Bounti
aktív tag
Meg lehet szerkeszteni egy kicsit, én például a minimum proci sebességet 40%-ra raktam.
Amúgy egy-egy pillanatra kapcsol csak fel maxra, de ez az architektúra sajátossága, jobbnak ítélték rövid ideig maxra járatni, mint hosszabb ideig az alapnál magasabb fokozaton.
#GAbre
Most akkor nincs több ötletem, próbálkozz, és remélhetőleg lesz itt valaki aki tud segíteni...
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
senior tag
-
chopin42
addikt
Ő direkt msi lapot akart, csakhogy az Msi b350-lapoknál elég spúr...Tomahawk pl 4 sata porttal rendelkezik. Mondjuk az x370 gaming titanium vagy mi a rák se egy acélos példány, főleg az azonos árkategóriájú lapok mellett.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
alton1978
tag
-
Pro!Petya
addikt
Pfhuuu ismerős , ne tudd meg mennyi savazást kaptam pár topikban azért hogy 2 hónapja, FX proci alá vettem a GTX1080-at. Egyszerűen nem tudták felfogni Az új rendszerhez lesz véve de akkor olcsobban vettem mint ahogy az 1070-ek futottak szóval nem hagyhattam ott annyiért. Láss csodát most meg kész a rendszer..
Egy két embernek nagyon nehézkes a felfogása..Más.
Valaki kérdezte miért jobb 370-es lapot venni 350es helyett...
Csak egy példa hogy én mi miatt választottam 370-et:
2012-es Asus sabertooth lapom anno az egyik legdrágább és szerintem az egyik legjobb volt a piacon és az akkori rendszeremhez erős túl lövésnek számított volna, de kiszolgált majd 4 procit , (1 meghótt ilyen ez a popszakma ) és egészen a múlt hétig használtam (kb az első perctől OC*-nak volt/van kitéve) és szerintem a világból kifutna de már pihen a sarokba az a pc, de csak mert megjött a ryzen konfig ,igaz eljárt felette már jocskán az idő de gyanítom az ujabb alsobb szegmens lapjai silányabb alkatrészekből vannak összetákolva. Nem véletlen adtak rá 5év garanciát amit valljuk be ma már nem sok helyen látni.
Naszóval kb ezért döntöttem úgy hogy alaplapból csak is zászlóshajót.
[ Szerkesztve ]
-
Bounti
aktív tag
Régebben én is ezt találtam meg, de van újabb UEFI-hez is...
Persze azt is meg lehet próbálni, hogy kicseréli, vagy csak lehúzza a billentyűzetet, hátha az makkant meg... na meg persze elemcsere (vagy csak simán kivenni és pár perc múlva vissza, illetve a clearBios jumper állást is meg kell nézni...)
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
BullKoxa
őstag
Nálam ez így néz ki! Én a PCI-Expreszbe is bele nyúltam, mégis csak játékra van nekem a gép !
(#18071) scomcomputer : Én a héten tettem újra megint a gépet ! ( Kmode Expetion Not Handled miatt ) . És azóta be van kapcsolva HPET, nem vettem észre BF1 , BF4-ben hogy akadna. Pedig nyáron mikor meglett a gép már az első nap akadozott a BF1 a HPET miatt .
[ Szerkesztve ]
-
Milyen felbontáson?
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
bandika0626
senior tag
-
ViZion
félisten
esetleg virtuális gépen kellene indítani
Live linux tök egyszerű, egy kis progi+pendrive, még az ISO-t is letölti hozzá. Nem értem miért keresik az "egyszerűbb" megoldásokat, főleg, ha ez a biztos. De hát ahány ház...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
SECTORnooB
addikt
Én ha hasonló helyzetbe lennék, 2666-os HyperX-et vennék Predatort vagy Fury-t. Nekem az volt elöszőr,csak még aznap meghalt ment rendesen 3000mhz-n minden állítgatás nélkül, utánna ment RMA-ba addig 2400-as Fury-k voltak.És mindezek után jöttek az LPX-ek nincsen gondom a Corsair-al megy 3066-on, egy ideig hajtottam, hogy legyen meg a 3200mhz-de elfogadtam, hogy már nem is lesz meg talán sose
-
pipo112
őstag
g-skill ramok között van ryzen kompatibilis samu b-die ezek tuti jók a corsair ramok általában csak páros időzítéssel jók és java részt hynix chippel vannak pakolva amit a rizsa nem minden esetben szeret
alaplap kiválaszt qvl lista alapján ram modul és neten csekkol milyen a felhasználói vélemény gugli jó barát segít hajrá!
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest