-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
apa111
aktív tag
válasz Anolulu #17257 üzenetére
Szia!
Üdvözlünk a ryzen vonaton ,nagyon jó az össze állítás Lenne egy fura kérdésem .A memóriára hogy-hogy csak 3 év gari van? ,nekem ugyan ilyen van még olcsóbban is vettem ,és élet tartam garancia van rá,sőt ismerősömnek is vettünk 3000 mhz darabokat ő is élet tartam garit kapott rá.Csak kíváncsiságból kérdem.Vagy mostanság ennyit adnak a conszar ramokra.
-
zozyk
addikt
válasz Anolulu #17046 üzenetére
Thaiphoon Burner megmondja,milyen chip van rajta.
-
lsc
nagyúr
válasz Anolulu #16940 üzenetére
Ez a baj asrocknál erre egy matx-es lapot hoz, de van atx-es is, annak a listájában találtam ilyen ramot.
A linkelt táblázatról nem tudtam, köszi, az szerintem sokat segít.
A asus lapról, a 6 fázis nem lesz kevés 1600-hoz? Asrock 8+2-es, vagy itt már nem számít annyira mint az fx-eknél?Ja és 2x8 Gb most nem fér bele.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Anolulu #16937 üzenetére
Köszi, úgy néz ki ez jó PATRIOT 8GB Viper 4 DDR4 3000MHz CL16 KIT.
Mod #16938) apa111: Köszi, megnézem azt a lapot is. Na ilyen válaszokat vártam.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
válasz Anolulu #16832 üzenetére
Listát jónak néztem.
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Anolulu #16829 üzenetére
Ajánlott sok szempontból az Update, azzal hátrébb nem leszel.
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Anolulu #16827 üzenetére
Szia,
Én a lapom mikor vettem, first BIOS (legelső kiadás) volt rajta és gond nélkül vitte az 1600X procit...Update meg egyszerűbb mint az 1x1
MD
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Anolulu #16559 üzenetére
persze en is ezzel porgetem, mert melozok a geppel, es amig nincs mas, addig nemtudom eladni, viszont egyelore amig nemtudom eladni, nincs masik kitre penzem.
illetve most itt a teamgroup, gep kikapcs, cmos reset jumper ratesz, corsair kitep, teamgroup berak, cmos reset jumper levesz, gep bekapcsol, es volila szepen elindult vele, a rairt 2400 -as frekin ketyeg ahogy kell. ( ezt azoknak, akik tartanak a memoriaizetol, de nem akarnak tuningolni )most nekiallok egy kis memtesztnek, aztan lehet lesz elado corsair ramom
vagy az is lehet, hogy megy a keresztlanyom karacsonyi gepebe, majd holnapra megalmodom mi az udvozito ut.[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
OutSider17
senior tag
válasz Anolulu #16559 üzenetére
Ne haragudjatok hogy belepofázok ismét!
De tudomásom szerint a Samsungossal tudnia kell a QVL listában írt garantált sebességet! Ha online rendeled a termékeket akkor meg ott a 14napos el állási időd!
De szerintem simán tudni fogja a 3200Mhz-et mert azt írja a QVL lista hogy "supported speed 3200Mhz"!Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
OutSider17
senior tag
válasz Anolulu #16552 üzenetére
Igazán nincs mit!
Még annyi hogy az 1060-as sem lesz sokáig elég, bár ez attól függ hogy milyen kaliberű játékokkal szeretnél játszani! Ha idővel úgy is fejleszteni akarod akkor inkább a 3GB-os és mellé inkább egy jó proci hűtő!
Vga-t meg később találsz még talán jobb áron is erősebbet ha kevés lesz!Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
OutSider17
senior tag
válasz Anolulu #16550 üzenetére
A Samsungosat vedd! A Hynix chipessel elég sokan megszívták sajnos itt!
De a QVL listában is fel van tűntetve hogy "Samsung" chippes memóriával garantálják a te álltalad választott memória órajelét![ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
OutSider17
senior tag
válasz Anolulu #16548 üzenetére
Értem!
Jó az a 3Gb-os verzió is! Csak gondoltam rákérdezek!
A léghűtés nem olyan drága rá szerintem! De te látod hogy mennyi rá a keret!
Egyébként tényleg óvatosan az LPX-el, mert ahogy írták előttem két fajta chippel gyártották!Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
OutSider17
senior tag
válasz Anolulu #16545 üzenetére
Szervusz!
Szerintem ez így elég korrekt!
Proci hűtőt nem vesszel valami kicsit komolyabbat?Meg még annyi hogy a 6GB-os 1060-as erősebb ha az még belefér a keretedbe!
[ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest