Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anolulu
kezdő
-
lsc
nagyúr
Grat, köszi a "jótanácsot", majd ha bizonytalan leszek melyik vonalon induljak el akkor oda megyek. Itt van ryzennel a legnagyobb tapasztalat gondolom, talán ezért vagyok itt.
De hogy on is legyek, tuning lenne, hűtést megoldom, a keretet írtam, 90e körül.
Az élet kegyetlen .
-
barnibal
tag
Az meg van köszi, Ja Bocs nem olvastam jól ez a poén topic. Nem tudom mennyire nevet ezen bárki is. Azért szorgalmas fiúcska lehetsz, hogy vetted a fáradtságot és bepötyögted a linket és még be is illesztetted,... Ennyi erővel kereshettél volna neki alternatívákat is. Bár valóban nehéz lesz abban az árban új termékeket találni.
B B
-
Predator2
addikt
Csak a MHz-et állítottam ahogy azt a kolléga ajánlotta, mint írtam soha nem csináltam még ilyet, nem tudom mit hogyan kell. Ha jól tudom Samsung csipes Tridentem van, de javítsatok ki ha tévedek.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
darkhorse
tag
A Thaiphoon Burner volt nem?
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést kérek minden érintettől, most nem részletezem, ki mindenkinek szól a válaszom.
Konfig röviden: MSI X370 Krait Gaming, Ryzen 1700X, Patriot 3200Mhz PVE416G320C6KGY
Értem el némi haladást a géppel!
BIOS frissítve BIOS-ból, E7A33AMS.140 (build date a születésnapom, 06.22 ez év )
A-XMP off OC menüben a DDR4-2933 14-16-16-16-16-34 opción bootol a gép! Mást nem próbáltam, ez egyelőre elég nekem, bár most fent van egy szűz Windows és kész (Ez van, ha valaki 2 melóhelyen tolja egyszerre! Semmire sincs idő!)
Az Asus ENGTX 460 annyira nem tetszett neki, meggyűlt a bajom a driverekkel, instabil volt a gép, az alap és a mostani RAM beállítás mellett is (fagyott, pedig mondom, egyelőre csak egy W10 van rajta!), tele volt felkiáltójeles PCI-E eszközökkel az eszközkezelő és nem igazán engedte telepíteni a hozzá való drivereket, de ahogy fokozatosan másztak fel a W10 frissítések úgy tűntek el a felkiáltójelek. Jelenleg egy sincs és a gép még nem ment ennyit egyhuzamban!
A Patriot memókról amúgy van kialakult vélemény? Én semennyire sem ismertem előzőleg a márkát, de az élettartam gari vonzó volt...Tanácsokat, javaslatokat továbbra is szívesen fogadok, hogy mit hogyan merre meddig...
Köszönöm szépen mindenkinek aki eddig is ellátott ilyesmikkel!
-
Televan74
nagyúr
Tegnap azt hittem te szerencsésebb vagy a 1600X miatt,de akkor mégsem.
Mondjuk én már feladtam,marad 2933 -on. Ez van.De nekem legalább nem ugrál a CPU órajelene.3800Mhz -t stabilan tartja a 1600 -as.
Lehet nem is alaplap kérdés,hanem inkább a processzorba levő IMC kérdése a dolog.Lehet itt akármilyen AGESA verzió, ez akkor sem tud többet.Azért megnéznék egy Samsung B-die -os csomagot,de azért a +267Mhz -ért nincs kedvem többet költeni rá.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Molyzsa
aktív tag
Erre csak azt tudom mondani, hogy amíg a direkt ryzen-re optimalizált G.Skill FlareX F4-3200C14D-16GFX RAM-om sem hajlandó stabilan menni 3200-őn, addig ne csodálkozz.
Azt olvastam a G.Skill támogatási oldalán, hogy nem is mindegy milyen a proci, ugyanis a Ryzen7-re "garantált" a névleges működés, feltéve ha a lap is benne van a RAM QVL listájában.
Az enyém benne van, de csak Ryzen5 a proci.
Megy 3200-ön de fagy a win. Lehet ha adnék neki + feszt javulna, de mivel a 2933 se rossz, így még várok, hátha Bios szinten történik javulás...o.O..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fogyjunk le!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Processzor felvásárlás
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest