-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul105
senior tag
válasz Pro!Petya #27330 üzenetére
Szia,
mikre képes a typo. 1.13V SOC akart lenninem emlékszem arra, hogy korábbi biossal csinálta volna ezt.
Azért vittem fel a feszültség értékeket, hogy kizárjam az "alacsony feszültség változót", és rájöjjek a hiba okára."I/O chip vagy EC hiba is lehet ha a monitorozóktól fagy csak ki."
Most szereltem be (kb. rögtön bios update után) egy új cpu hűtőt, a kettő között sajnos nem teszteltem se HWINFO se AIDA-t! Valahogy nem hiszem, hogy a szereléssel függne össze, nem hinném, hogy szerelésnél fizikailag elrontottam volna valamit (nem ejtettem le, meg nem karcolgattam az alaplapot). A biossal annál inkább lehetséges.
Amúgy ha rossz lenne, akkor egyáltalán nem mérne, vagy van ilyen, hogy egyszer mér, egyszer nem? Vagy néha nem jól mér...Nem vagyok hardware guru, sőt nem értek a műszaki dolgokhoz.
Ezek az alaplapon vannak vagy a cpu-n? (szerk: google alapján MB)Találtam egy ilyen fórumot:
https://www.hwinfo.com/forum/Thread-HWiNFO64-freezes-after-some-time
Itt ilyet írnak:
You might try to disable "EC Support" in HWiNFO to switch it into a safer fan control mode.Amúgy ha találok egy olyan OC/default beállítást, ahol nem fagy, akkor kizárhatom, hogy a szenzorok rosszak? Bár akkor meg az OC-val függne össze, amit más program is előhozna...
A legrosszabb, hogy kétlem, hogy szoftver hiba lenne, mert két szoftver is fagy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Path of Exile 2
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Politika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest