Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
üdv mindenkinek Sziasztok!
Nekem van agy Saphhire Rx 580 8gb Special Edition vgám (és ez most nem felvágás lesz!) de szeretnék újítani a jelenlegi fx 6300 4,4hz és 16gb 1600 memok és alaplapot lecserélni, Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator RGB memókra és Asus ROG STRIX B450-F GAMING alaplapra és ez mellé jönne még egy Ryzen 2600x proci a kérdésem az lenne felétek hogy van itt olyan akiknek rx580 mellett ryzen 2600 vagy 2600x-es procija van és mutatna egy 3d mark firestrike tesztet? 1080p full hd felbontáson performance modban semmit nem állitva csak a felbontást fullhdra téve hogy mit kapott ? Nagyon Szépen megköszönném!
azta super position tesztet Én nem ismertem még de most itt láttam a jelenlegi rendszerrel le is tesztelem kiváncsi vagyok most mennyit kapok hozzátok képest és majd tesztelek az uj rendszerrel is érdekelnek ezek az adatok mindig!
most karcsúbb lesz de kiváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux haladóknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest