Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kago akira
tag
Kérdezve lett hogy rx 580 nitro+ milyen kártya.
Na nekem egy ikyenem van 4 gigásba egy inwin 301 házban. Kicsit kicsike es emiatt a legaramlat sem a legideálisabb de 6 db ventim van ami 700 és 1200 kozott jár manuálisan állitva.
Maga a kártya alap beállításokon nem halk. Álltalában 75-76 a gpu de emellé maxon kb 1800as pörgés párosul. Itt már azért van hangja böven. Néha talán 2000re is felugrik ha valami miatt idáig ugrana. De ez nem marad igy sokáig mert 1-2 perc es vissza hul es ottmarad.Probáltam alul feszelni ugy hogy pár hz-et lejebb is veszek de valahogy nem volt stabil(lehet mert az osszes pontnal akartam lrjebb vinni a feszt.)
Látszik a kártyán hogy 75 fok alá nem tud menni csak nagyon durva venti profillal. Viszont ha 75re allitod a cel homersekletet akkor a jatékok 85%-ában viszonylag csondben van. Lehet hogy a maradek 15% az a ház miatt van nem tudom. De biztis hogy az 580akbol ennek van a legnagyobb hütője így ha beállitják jol a venti profilt akkor ez a leghallkabb mind közül.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Politika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest