Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz #68216320 #43764 üzenetére
Köszi!
Nagyon királyak vagytok, és értek is mindent, csak még az a baj, hogy nem bootol se a P4-es asztali retro gépem se a főgépem (FM2+) a Win98 lemezről, pedig elvileg sérületlen a lemez, meg vagy 2000x lett már róla telepítve annak idején. Lehet a lemez a szar vagy túl modernek hozzá a gépek. Talán megpróbálok letölteni egy netes verziót, végülis, csak a parancssorig kell eljutnom, hogy tudjam indítani a setupot Remélem majd sikerül!...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
sladka_pani
senior tag
válasz #68216320 #43764 üzenetére
Nagy vagy! A Te módszereddel sikerült! Vért izzadtam, de tényleg sikerült, pontról pontra és csak így ahogy leírtad!
DarthSun módszere azért nem volt jó, mert sajnos akármikor is raktam át a vinyót, nem bootolt róla, végigvártam telepitést, akkor sem. Végül találtam egy ISO file Win98 bootképfájlt, kiirtam cd-re (na azt is találni kellett ), aztán bebootoltam a P4-es gépről amiben volt a noti vinyó, ott megcsináltam Fdiskkel a particiót, aktívvá tettem, format c: /s, igy lett command promptom amint átraktam a notiba, azzal inditottam. Vissza a P4-es gépbe, ott csináltam egy mappát a telepitővel, és voáláá innen már gyerekjáték...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest