Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.killer
aktív tag
válasz Williamgrant #44773 üzenetére
Meglehet, én még mindig úgy érzem, hogy a körülményekhez képest, nem lett rossz. Szerintem félre értettél én arra utaltam, hogy azért nagyjából tudom mit csinálok..
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
torzo
őstag
válasz Williamgrant #44761 üzenetére
Szikla az, csak háznak látszik!
-
Adamis
őstag
válasz Williamgrant #44761 üzenetére
Én is...
-
hito
nagyúr
válasz Williamgrant #44708 üzenetére
Nálam most több böngészőben is ok a dolog. Lehet, hogy már a "kitisztultat" nézed?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
törölt tag
válasz Williamgrant #44672 üzenetére
(#44672) Williamgrant
"Az éjjeli nekem tetszik! "
Köszönöm. Szép környezet és nagyon szeretem, ahogyan a vonalak vezetik a szemet.
(#44675) torzo
"Mindkettő "
Köszönöm, Neked is.
(#44680) Fandango
"Az a 8 mm hogy nyújtja a teret, érdekes. Viszont jó, hogy hasonló a perspektíva, de mégis más."
Nagyon érdekesnek találom, olyan számomra egy ilyen extrém látószögű, rektilineáris obival fotózni, mintha új gépem lenne.
(#44681) Snoop-y
Az biztos, hogy a rövid végén rendesen meghúzza a teret, de elképesztő, hogy mi minden ráfér így a képre és milyen különleges a képi hatása ennek az obinak.
-
Tomdriver
őstag
válasz Williamgrant #44645 üzenetére
-
marcitp
őstag
válasz Williamgrant #44636 üzenetére
Köszi!
Ja, néztem ff-ben is, valahogy most amaz jobban tetszett...
Igazából azt hiszem, a pillanat/fókusz meglett, nagyon komoly a kisasszony egyébként, ritkán mosolygott.
konvertben meg egyáltalán azért gondolkodtam, mert színesnél még a barnább is jobb.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
g.killer
aktív tag
válasz Williamgrant #44627 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
g.killer
aktív tag
válasz Williamgrant #44622 üzenetére
Amúgy így ránézésre ez egy soundcraft vi6.
-
randras_83
addikt
-
randras_83
addikt
válasz Williamgrant #44620 üzenetére
Próbáltam szűrni, de ezt a magaslatot nem bírja a váz, szóval kicsiben, dokumentációs jelleggel rendben vannak.
Köszi
https://www.flickr.com/randras83/
-
aldebaran
őstag
válasz Williamgrant #44591 üzenetére
Pontosan láttam mögötte ezt a szándékot, azért írtam.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
g.killer
aktív tag
válasz Williamgrant #44577 üzenetére
Úgy gondolom, ha bárki kritikával él egy képpel szemben akkor legyen már benne annyi elszántság, hogy megvédi az álláspontját, emberszámba véve a másikat kifejti mi az ami zavarja. Ha erre nincs ideje/ energiája akkor bele se kezdjen mert csak kételyeket ébreszt a másikban! Köszönöm!
-
g.killer
aktív tag
válasz Williamgrant #44575 üzenetére
Nem értem, hogy ettől a változtatástól miért lett jobb a kép....
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz Williamgrant #43886 üzenetére
Hjam de neha nem art ertelmezni hogy mit latunk:
Az alabbi kepet savaztak szet hogy nem eles mashogy vagnam etc:
Pedig ha megnezed gyonyoruen van komponalva.
Korlat faltol falig er jobbrol balrol.
Lepcso levezeti a szemed a bringashoz
A padka a jarda szepen korulveszi a kulcsfigurat.Egy internetes mai fofikazo meg lat egy elmosodott bicajost vmi pocsom bena szurke utcan.
Gyongyot a disznok ele mondana az operator tanaromNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
marcitp
őstag
válasz Williamgrant #43881 üzenetére
Hát csak úgy óvatosan...
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
rekid
addikt
válasz Williamgrant #43858 üzenetére
Az elsőn az öreg penge és a bakni lett volna a főtéma a háttérben lévő pedig egy több mint 50 évvel későbbi modell mint kontraszt így nem akartam, hogy olyan hangsúlyos legyen csak jelzés értékkel bírjon. (Persze ez csak nekem nyilvánvaló.. asszem túlbonyolítottam és elveszett a lényeg.. )
Legközelebb figyelek erre és arra, hogy nem rossz ez az ikeás barkácsolás de kicsi, és karton lapból is még nagyobbat kell lőni.. vagy kisebb tárgyat fotózni..
További tanulság volt, hogy mennyivel "melegebb" a gépem kijelzője mint a valóság. A két lámpában 6500K-es izzó volt így betudtam állítani elvileg jól a fehéregyensúlyt. Eléggé meglepődtem..
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
copass
veterán
válasz Williamgrant #43640 üzenetére
azon minden megy!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz Williamgrant #43638 üzenetére
jó alap! fogadjuk hogy az összes apple cuccon megy?
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz Williamgrant #43633 üzenetére
elhiszem. mondjuk a szerencse nem tudom hogy jön ide, mert vagy ips vagy nem.
ettől még tableten véleményezni egy fotót szívlapát szint. komolytalannak tartom."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest