Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Muerte68 #37862 üzenetére
Már rég megbántam és ki is szálltam rövid úton a vitából. Személyes vonatkozásom a dologban a feltöltésen kívül: sehol nem húztam le a képeket, mert alapjában véve látványosak, az 5évet pedig még mindig csak like és klikkvadászatnak tartom, semmiképpen nem tudom komolyan venni.
Ennyit tettem hozzá, és ezt tartom is, remélem senkinek nem mérgezem meg vele az következő pár napját. Ha meg mégis, akkor ennyi kellemetlensége van a fórumozásnak. Ha nem tévedek a fórum fő funkciói a vélemény nyilvánítás/csere, segítségnyújtás és kérés és egyéb hasznos közösségi ügyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Eladó Carl Zeiss Jena DDR pancolar 1,8 /50 objektív.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR objektív eladó
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest