Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
válasz Csakénvagyok #1384 üzenetére
szallas gondolom er kb 30-40-50 ezer forintot, szoval igz mar nem is olyan rossz...
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
ugyan, kb fél tucat ember aki tényleg valami speckó tudással rendelkezik meg van fizetve, a maradék 1000 meg egy pillanat alatt lecserélhető...
mondjuk azt én sem értem miért nem lehet kiirni az álláshirdetésekben -tól ig értékekkel a fizetést. angliában pl - it poziknál - sok helyen láttam kiirva.
-
efge
aktív tag
ha még nem láttad, akkor ajánlom ezt elolvasásra:
[link]A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
teljesen igazad volt/van. ertelemszeruen az ember mashol is keres allast.
a masik kedvencem, amikor latjak az oneletrajzbol-/ felvetelibol hogy jelenleg allasban vagyok, de megkerdi a vegen, hogy tudna jovo heten kezdeni? ezek nem tudom hol elnek? )A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
ezt ugy hivjak assesment center, vagy AC.
-
efge
aktív tag
SAP: Systeme, Anwendungen, Produkte in der Datenverarbeitung (German: Systems, Applications & Products in Data Processing; SAP AG)
ABAP: Advanced Business Application Programming
tehat az sap nemet ceg sap programja a lenyeg. ez egy vallalatiranyitasi (ERP) rendszer...
nem tudom hogy kerestel google-ban, de: Bővebben: linkA tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
en konnyen mondom, hogy nem tul jo, mert tobbet keresek.
de felmerul a kerdes, hogy csinaljak a 12orazast? az kicsit sok monitoros melonak, nem? es mikor kell hetvegen dolgozni? arra tulorat fizetnek?
ha igen, akkor szerintem megkeresheted az alap brutto beredet nettoban (110-120e)
bar en nem csinalnam a ''kedves ugyfeleke'' miatt...A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
alap esetben tenyleg rovid, tomor valami. viszont most megkernek ra, hogy bovitsd. tehat te boldogan megteszed
kb:
- milyen platformokat? ismersz reszletesen kifejted, pl linuxot tudsz telepiteni, konfiguralni,
- helpdesk munkadat korabban ilyen es olyan szoftver segitette (amiben a tikettet/rekordot jegyeztetek be),
-win2003 szervert is tudsz kezelni, telepiteni, active directorybol tudsz frappans lekerdezeseket csinalni,
-ilyen-olyan levelezo programokat hasznaltal,
-ilyen-olyan nyomtato tipusokat javitottal, felugyeltel.
stb. legy kreativ!
[Szerkesztve]A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
efge
aktív tag
udv!
kaptam egy ajanlatot: Kisberen vmi japan cegnel kellene klasszikus rendszergazdai allasban tevekenykedni. 2db windows server, tizenakarhany windows munkaallomas, szoftverek.
Felmerult kerdesek: milyen hely ez a Kisber? Mi lehet a ceg neve? (nem mondtak meg nekem) mennyit lehet ezert elkerni? (van gyakorlatom, de nincs semmilyen felsofoku/szakmai kepzettsegem)A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX)
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4