- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Witcher topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Csek disz áut:
Bővebben: link
Sok ottan a Kandós. De ha nem vagy tettelő alkat:
Bővebben: link
Oszt Pesten van, a Kálvin tér és az Üllői/Ferenc krt között, majdnem a Bécsiszelettel szemközt lévő utcában.“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Vertic
aktív tag
Hát, elvileg olyan 140 körül van nettóban, de most biztos több lesz, mert ugye csak fél évig adózom, szal fogalmam sincs, mennyi lesz belőle. Meg olyasmi is lesz, hogy a netemet itthon kifizetik, de levonják a bruttómból, így jobb lesz állítólag nekem adózás szempontjából, ez is belekavar valamennyire.
Nem, még nem dolgoztam sehol, egyetemen nyári munkán voltam tanszéken, egy konferenciára írtunk cikket, meg fejlesztettünk c++-ban, ennyi...
szerk.: jah, itt is c++-ban fejlesztés lesz a munka (mobilokra, ill. mobilalkalmazásokhoz szoftverek)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla