- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lacoka55 #55194 üzenetére
Nem tudják megmondani (esetleg ha van ismerősőd akkor előfordulhat hogy tud segíteni, de a helyiek némileg le vannak korlátozva a hozzáférésben, de talán) és 48 órán belül lehet fizetni.
Nem kapták meg az elérhetőségi információkat és azért nem ment értesítő, ez lett volna a válasz. -
lacoka55
tag
ez szívás és nagy szemétség a postától az első ilyen csomagom 2021.09.10. | 13:28 egész nap nézegettem mikor lesz elérhető a befizetés most 4 óra előtt 10 perccel néztem utoljára de mire megtaláltam a számot már csak az üzenet rögzítő válaszolt
meg lehet e szerezni még ezt a kódot hogy ne keljen duplán fizetni ?
postán meg tudják e mondani ? -
-
Reggel nem kaptad meg az e-mailt benne a futár telefonszámával és a linkkel az átütemezésre? Az hogy nem vetted fel arról nem igazán az Express One tehet.
Esetleg az ügyfélszolgálaton keresztül jelezd hogy maradjon a helyi depóban, legfeljebb érte mész ha nem vinnék ki hétfőn. Én megkértem volna őket ha már felvették a telefont. -
pane
tag
Siasztok
Ma volt nálam Expressone futár. Persze nem voltam elérhető, hívott telefonon amit nem v ettem fel. Mire észrevettem mi történt már hiába hívtam vissza, nem vette fel. Ügyfélszolgálatot hívtam, ő sem érte el, majd közölte nem tud segíteni. WTF!
Nyomkövetőben azt írja hogy megy a csomag vissza a feladónak.
Ezt számomra fejetlenség. Mit tegyek? -
p.t.r
aktív tag
Sziasztok! Francia raktárból rendeltem apóságot, ezt a nyomkövetési számot kaptam: 207913845 csak ennyi (Seller's Shipping Method - FR). Lejárt a védelmi idő és mivel én nem látok semmi mozgást, gondolom fel sem adta, indítottam disputot. Most pár nap után írt az eladó, hogy várjak még, merthogy ő elküldte az árut és betette ezt a képet:
Ez valós lehet? Pár nap még beleférne a 15. napig.
-
lacoka55
tag
sziasztok
megjött az UU--CN csomagom a postánál láttom hogy Feldolgozás Online fizetés elérhető 2021.09.10. | 13:28 de se sms és email-t sem kaptam ez az első ilyen fizetős csomagom hogyan tovább ? -
Jester01
veterán
válasz
Remekelek28 #55183 üzenetére
Úgy, hogy az ÁFÁt már felszámolta az Ali szóval azt kifizetted, az extra díjat pedig csak a posta kéri az expressz one nem. De ha visszaolvasol találsz erről sok információt már.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Hogyan lehetett az,hogy alirol rendeltem 4600 ft os felsőt és az expressz one hozta nem kellett fizetnem semmit.kinábol jött
-
Fredy02
tag
Persze ez jogos, meg egyébként megfordult a fejeben a globális nyersanyag/chip hiány is, ami miatt az árak ebben a szegmensben pláne emelkdhettek. De van egy olyan érzésem, hogy ezek a dolgok sem lesznek már olcsóbbak. Plusz a szállítás ára, azért emelkedett ekkorát mert pl egy 40 lábas konténer szállítása 2019ben kb $1500 volt, ma $10000 felett
-
válasz
#04441088 #55174 üzenetére
Az AlIexpress IOSS azonosítója ott az Összefoglalóban, az van használva az összes eladásnál és július 1-től érvényes.
Az AliExpress IOSS azonosítója IM5280002556
Az eladóknak ehhez nincs közük. Azt is írtam hogy adjátok meg amikor reklamáltok, a számla csatolása mellett.
Sajnálatos hogy a Postások megint mellé beszélnek. -
Fredy02
tag
Beszéltetek az árak változásáról, pont tegnap néztem pár korábbi rendelésem, (Arduino, modulok, elektronikai alkatrészek témában.) Hát kicsit elhültem. Persze ebben már benne van a +27% is, de azért itt jókora, átlag 2x-es árakról beszélünk. Jellemzővé vált a magasabb szállítási költség: értsd ingyenes szállítás nagyon sok termékre már nem elérhető, amire eddig alap volt.Jó tudom a kenyér sem lett olcsóbb, de azért ez durva.
-
törölt tag
Hali!
Valaki tud segíteni?
Augusztusban jött 2 csomag, amire dupla áfát kellett fizetnem, azt is rosszul...
Be lett nyújtva a vám felülvizsgálati kérelem, amire most jött válasz nemrég. Elvileg hibás volt az IOSS azonosító.
Kérjem el a feladotol. Az egyik eladó válaszolt, a másik nem.
Ali Support ezt írta vissza:Thank you for contacting Aliexpress!
Regarding your order 8135488504895730, we notice that you were charged VAT again, please kindly pay the VAT and receive the order first then contact our customer service for a VAT refund request after the 15-day buyer protection period ends with the following evidences:
1. invoice of import VAT issued by this logistics service provider (with tracking# and VAT amount)
2. proof of payment for that invoice
3. any customs document on the release of the goods, including the shipping label of the package
Thank you for being one of our valued customer here in AliExpress! Your understanding and cooperation is highly appreciated.
R egards,
LydiaNekem csak a rendeléshez tartozó azonosító kell, semmi más. Valószínűleg megvan minden amit kérnek másfél hónap után...
-
veze
őstag
TOPYOU szállítási módról tud valaki valami közelebbit? . Elvileg 30nap ( oct.10) a szállítási határidő vállalás
-
válasz
Mr.Pentele #55169 üzenetére
THX
-
Mr.Pentele
csendes tag
-
SMS-t a postának melyik fázisban kellene küldeniük? Van valami bejegyzés ilyenkor a nyomkövetésben?
-
-
-
No szívatnak. Megrendeltem egy mini erősítőt 1,2 $-os AliExpress Standard Shipping-el. Most nézem China Post Registered Air Mail-ek
küldi amit 5.35 $ áron biztosít, egyszerűen nem értem, szándékosan kevesebbet fizetek, hogy kikerüljem a Magyar Postát.
A másik 2 AliExpress Standard Shipping majd Express One lesz. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Nekem is az OTP-nél van a Webkartyam amióta kintről vásárolok, akkor hozzaadtam ellenőrzés képen lévő t és vissza küldött 400 Ft azóta lejáratkor változtatok az adatokon és már a bank nem folyik bele a menetbe. Pápay belépés - SMS - majd a 6 szám beirasa - váltás állítás és fizetés. A web kártya mögött lévő szamlaszamnal megjelenik €-ban és napokkal később Ft-ban.
-
Én is 2012-től, csak épp most már van kedvezőbb módszer.
Pontosabban az Alipay kártyás fizetési kliensén keresztül a bankod kártyájával. Ez nem egészen úgy értendő ahogy írod. Az Alipay az eredeti verzióban innen szépen ki lett vezetve.
Amióta nekünk is van PayPal fizetési lehetőség jobban jársz ha azon keresztül fizetsz. Igaz új kártyák esetén figyelni kell a váltásra, de a 180 nap vásárlói védelem több mint a 15 nap és a visszaküldési költségtérítés is jól jöhet néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Büszke apukák és anyukák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Home server / házi szerver építése
- Elektromos autók - motorok
- Robogó, kismotor
- Yettel topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest