Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• freelanced

addikt

Köszönöm a válaszaitokat!

[link]

Eugene amit itt linkeltél (növények terén legalábbis) arra is érvényesül, hogy átlagos növényes?

Illetve ez az első napokra is igaz? Mert ugye heti egy vízcserénél lehet, hogy elenyésző de mondjuk az első pár hét mikor még napi / kétnapi stb a vízcsere ott sem borul fel az egész attól, hogy klóros víz kerül bele? No ne értsétek félre, én örülök ha elég egy csövet vennem és a csapból töltenem, nem vagyok a magam ellensége, de tudom hogy itt elég klóros / kemény a csapvíz (BP) sajnos a konyhai eszközökön is hamar meglátszik, mondjuk ez nem tudom, hogy egy akváriumban hogy hat, hiszen nem egy statikus rendszerről beszélnük mint egy vízforraló, tudom, hogy vannak élőlények melyek kimondottan a keményebb vizet kedvelik.

Más:

Vásároltam egy CO szettet használtan, a fém stb eszközöket eltisztogattam, bár nem voltak különösebben leharcoltak tán kissé poros:

Ellenben az üveg eszközökkel nem tudom mi legyen, hogy érdemes ezeket tisztítani? Ti mivel szoktátok? Illetve az akril dolgokat, pl buborékszámláló, drop checker, porlasztó és visszafolyás-gátló kell-e takarítani ( hiszen ezekben víz kimondottan nem megy a porlasztót kivéve) vagy elég csak a külsejét áttörölni stb.

A porlasztót az előző tulaja domesztoszban áztatta például, nem tudom ez javasolt megoldás, bevált nektek? Illetve a porlasztó maga nem porózus, hogy beszívja az ilyesmit?

Még egy kérdés: A kérésemre volt olyan kedves az eladó és cseréltette a palackot egy töltöttre, ha minden igaz egy hegesztéstechnikai boltban cserélték neki. A kérdésem annyi, hogy ettől független például a greenaqua szintén cserélné ahogy bármelyik halas bolt is a környéken nem? Tehát lényegtelen, hogy honnan van a palack amíg rendes CO palack, igaz?

A palac így néz ki, "lejárati dátum" nincs rajta, alumíniumnak tűnik.

Köszönöm! :R

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés