-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Ez fura...Hirtelen a fegyverem nagyon halk lett,és kicsit tompább a hangja,de ugyanúgy lő.Ez valami hiba,vagy vajon normális?
-
sptkyle
senior tag
Itthon ujonnan 23.5k huf
Külföldről 60 és 80 dollár közt van az ára ennek a pisztolynak.Sztem világosítsd fel cimborádat, hogy : "Soké adod koma" ... vagy hogy vigye a va**rára, vagy az exp***szre (reklám helye) hátha ilyen helyeken talál valakit, aki megveszi ennyiért.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Tálydi
senior tag
válasz soulreaper #9892 üzenetére
A piszoly SEM az enyém, ezt kaptam, hogy ennyi az IÁ
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy Army R27-S pisztoly, privizzen, doboz+minden szir szar, IÁ.:28kEeeeh, what’s up, doc?
-
szbalogh
addikt
Na összeraktam a rendszert, már nem lötyög csak nyikorog Nagyazerűen működik csak rohadt pontatlan. 25 méteren 10-ből 7-8 találja el a 30x30-as dobozt
Eleve az a baj hogy a hátsó célzó még mindig lötyög pedig 1-1 db hézagoló karikát tettem a forgástengelyére... nem sokat segített de csúnya lett.
A hop-up gumi meg alig lóg bele a csőbe, 4/5 hopuppal lő egyenesen.
Azért még javulhat mert a Glock is összevissza lőtt egy ideig amíg ki nem tisztult a felesleges olaj
Mindjárt hangkronózok egyetNick: HE_Storm
-
HollyBoni
veterán
Vajon amiatt lazul ki állandóan a tűzváltókar csavarja mert nincs benne az a kis réz "cső"?
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #9885 üzenetére
Én egy CM036-ossal kezdtem anno.
Eléggé természetessé tud válni ahogy az ember ráhajol a nyílt irányzékra, és keresi az ellent, jó darabig az utána beszerzett A&K m4-est nem tudtam megszeretni. Aztán azt is sikerült.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
szbalogh
addikt
Kezdem megszokni az AK-t. Valahogy fílingje van
Nick: HE_Storm
-
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #9873 üzenetére
Nekem is az RK05-ben JG AK nozzle van, és perfekt vele.
-
sptkyle
senior tag
válasz HollyBoni #9880 üzenetére
Sowinak ugy tünik most nem volt jo kedve.
Ha a tár nem adagol rendesen, én szét szoktam szedni, és megnézem mi lehet az akadás okozója. Ezt javasolnám első körben. Az esetek többségében rá lehet jönni a probléma forrására"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
HollyBoni
veterán
Ha a tár nem adagól jól,szilikont neki?
-
sptkyle
senior tag
válasz Kornel213 #9868 üzenetére
Mert egy ennél sokkal rosszabb vételem volt nem is olyan rég ugyanennyiért.
Ez meg nagyon megéri... pedig továbbra sem vagyok oda a CA-kért, de erre én is simán lecsaptam volna.[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #9875 üzenetére
dugót akkor kell cserélni ha végleg nem tudja már felhúzni a sector.
Amúgy elvileg csereszabatosak bizonyos kitételekkel. SHS és prometheus erősített dugókat kerüld, bár v3-ba utóbbi elvileg belemegy, pl boyi v2-be és v7-be nem, mert úgy van erősítve hogy ütközik a boxok oldalfalával.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
stefanitsr
senior tag
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #9873 üzenetére
Oké köszi. Akkor még nem rontottem el
Már sokkal jobban átlátom a rendszert
Ha veszek egy dugattyút de meg szeretném hagyni a mostani dugattyúfejet akkor az új dugattyú ugyan akkora lesz? Rá tudom majd csavarozni az eredeti fejet? A fogazás is ugyan oda kerül? Rendesen belekap majd a sector?[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Valaki már próbálta levágni marui kompatibilis ak felhúzókarjának hátulját hogy olyan legyen mint az igazin?
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #9867 üzenetére
Motor elfordulása normális. Ha összeszigszalagozod akkor gallyravághatod a motormagasság állítást is, mert nem csak jobbra balra fixálódik a motor hanem fel le is. Szokták ennek ellenére valahogy szalagozni de szerintem annyira nincs jelentősége.
Nozzlét cserélni lehet olyanra amiben van belső O gyűrű, de ha nem feltétlen hiányzik a játékélményhez akkor én kerülném, mert az, hogy az aftermarket nozzlék közül melyik tömít jól a te puskádban az akkor derül ki mikor többet kipróbáltál és mindegyik után megmérted a torkolati sebességet. (Mert attól, hogy a hengerfejen jól tömít még szökhet a levegő ott is ahol felfekszik a hopup gumira pl ha picivel rövidebb mint a gyári és az megint fps vesztés) Persze mindenki mondja hogy CA kék O gyűrűs, guarder, stb, de pl nekem egy JG betából kiszerelt nozzle dolgozik az rk01s-ben.
Igaz közben szereztem egy action O gyűrűst is de őszintén szólva a stukker jól teljesít így is ahogy van, emiatt nincs lelkierőm szétszedni. Van pár ilyen dolog pl van egy srác aki m4 nozzlét rakott a kalash rk03-ba, és azzal jó neki... Talán épp softairen olvastam a minap...
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #9859 üzenetére
Hengerfej.. nem dugattyúfej. Ha nem ennek hívják akkor bocsi A dugattyúfejre volt gyűrű. Nagyon szuper lett, nagyon jól működik... lényegében nem ereszt mellette.
Összeraktam a gb-t. Nagyon pöpecül működik. Viszont lenne pár kérdésem.
A nózi és a hengerfej (vagy mi) között milye tömítés van? Lényegében azon múlik a tömítés hogy milyen pontos az illesztés?
A motor kicsit elfordul a kalickában lövéskor. Ez gondolom annyira nem jó dolog. Csak szigszalagozzam át hogy beszoruljon a kalickába vagy valamit kifelejtettem?Nick: HE_Storm
-
Kornel213
tag
válasz HollyBoni #9861 üzenetére
Szerintem regejl újra másik gépen és írd ki az üzenetek mindenkinek topicba asszem van ilyen, hogy nem emlékszel rájuk, persze leírod hogy mit vettek volna tőled!
szerk: aki most szeretne venni G36-ot árul valaki CA G36K-t 40 ezerért!!!
[ Szerkesztve ]
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #9854 üzenetére
Dugattyúfejet véletlen se teflonozd, megeszi a ventillált dugfej effektet. Csak azért mondom mert vagy 2-3 példát láttam már, ahol a boldog tudatlan mindenfele tekerte a teflonszalagot ahová csak eszébe jutott (mert ott tuti jól fog tömíteni).
Lőtt is a fegyver izmos 280 fpst a végére.
-
HollyBoni
veterán
Basszus..Lépnék be softair-re és látom hogy kitiltottak..Gondolom Hitman volt,rámszállt bármit írtam fórumra leoltott.Most kb 3 üzletem is volt,éppen ott tartottam hogy utaltak és holnap adom fel.NEM tudom a címüket,azt hiszik majd hogy átvertem őket..Mit csináljak szerintetek?
-
HollyBoni
veterán
válasz szbalogh #9856 üzenetére
Nem.Az MP5 egy shit!Én erre jutottam.Lötyög a tár a testben,az első markolat recseg ropog,a hop up elállítódik,a tus is ratyi,recseg az egész fegyver,kétszer letört egymás után egy elég erős tűzváltókar.
Ezzel szemben az AK-m ami újonnan volt 25000,dobozból kivéve hop up ,O gyűrű cserével kétszer odaveri.Nincsenek lötyögő alkatrészek stb..Igazából ez az mp5 egy jó haveromé,csak nálam van mert együtt nyomjuk általában.Inkább vesz egy JG AK ß-t. -
szbalogh
addikt
válasz HollyBoni #9853 üzenetére
Ez az amelyiket hirdetsz?
Meg is vannak a gumigyűrűim. A hengerfejre nem volt de azt alá tudom teflonozni. Szerintem összerakom a rendszert. Megjönnek a BB-k és nem fogok tudni lőni vele? Az meg milyen má ...
Kitapasztalom kicsit és meglátom mit kell hozzá venni. Nem akarom elkapkodni.Nick: HE_Storm
-
HollyBoni
veterán
Oh MY GOD!
Szedem szét az mp5-öt,eljutok a gearboxig,egyszer csak leesik egy darab(elég nagy).Dejó,második törött v2 GB-m. -
HollyBoni
veterán
válasz stefanitsr #9848 üzenetére
Köszi a kimerítő választ.Egyenlőre maradok a 2200mAH 9,6v-os akkunál.Nekem ez elég rofot ad+ sokáig elég.Télen viszont LiPora váltok.
-
stefanitsr
senior tag
válasz HollyBoni #9847 üzenetére
Azonos tényleges kapacitás mellett sokkal kisebb méret, kisebb súly, azonos méret mellett sokkal nagyobb kapacitás, sokkal jobb hideg tűrés, totál lemerülésig alig esik a feszültség, és folyamatosan elég erősen terhelhető a lipo és lifepo4 akku.
Télen látványos egyébként, olyankor a mini type nimh nicd-k igen gyakran már berakás után sem forgatják meg a boxot, de m14-esemben 7,4v 2800 mAh a másikban meg 11,1v 2200 mAh van, és bizony én vígan játszom miközben sokan már a parkolóba bandukolnak leszegett fejjel mert a nimh/nicd-ből a második-harmadik pakk is elalélt...
Jobb motor mellé (jóféle nagynyomatékúak) jó a 7,4v is, 11,1v meg általában simán összepárosítható a gyári kínaiakkal. Ha a puskában elfér akkor 2000+ mAh kapacitásút érdemes nézegetni, általában amellett, hogy jelentősen több lövést kibírnak a rofra is jó hatással van a kapacítással együtt járó nagyobb terhelhetőség.
Egyébként a 7,4v-ot inkább a 8,4v subc (tehát nagy) akksihoz hasonlítanám. Mini type-okból inkább a rosszabb 9,6v-osokkal vetném össze.
-
Kornel213
tag
válasz HollyBoni #9845 üzenetére
Igen a 7,4-es lipo kb 9,6V-nak felel meg nimh-be! Én egy 3800mA és 8,4V-os nimh-t használok tenergy-t sose volt vele gond, és profi töltővel töltöm. Elég jó tűzgyorsaságot ad nem emlékszem pontos adatra de nekem megfelel.
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
HollyBoni
veterán
Szépjóreggelt!
Lehet LiPo-ra váltok(bár még nekem tökéletes a nimh,de mindenki azt mondja 1000x jobb) és az lenne a kérdésem hogy az igaz hogy egy 7,4-es lipo olyan tűzgyorsaságot hoz mint egy 9,6v-os nimh?Illetve milyen töltőt ajánlotok?
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #9842 üzenetére
Oké köszi akkor 50-es lesz és amilyen márkát találok a felsoroltakból. Elég szakadt a gumi. Lyukas a teteje mondjuk azon a részen ami már a cső fölött a houpup után van. Amúgy jól rászorul... itt nem sok levegő szökik szerintem.
Valóban inkább 2.5-ös Nagyon sorjás ezért akarok újat. A Glock-nál is sokat dobott a hatékonyságon.
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #9841 üzenetére
Szerintem 19x2,5mm a dugattyúfejen levő gyűrű, de elviszed a csapágyboltba és megmérik.
Egyébként, ha leteflonszalagozod a hengerfej és a henger között, és a szokásos módon ellenőrzöd a kompressziót, lehet hogy jó is lesz a tömítettség a gyári O gyűrűvel.
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #9841 üzenetére
Legyen kék madbull, eredeti systema, esetleg 50-es guarder (utóbbi neked még jó is lehet 320 fps-hez amit mondjuk keveslek ha érintetlen cyma boxból jön). Fintorogva jó lehet még a Classic army.
Egyébként nekem a cymákban a gyári gumi is igen jól teljesített. Őszintén szólva a frisebb cymák out of the box játszhatóak voltak... (Ha nem drágult volna 30 fölé a cm028 teli tusás, mindenkinek azt ajánlanám kezdő fegyvernek, pontos, 390 fps dobozból és pofátlanul hibamentes szokott lenni sokáig...)
-
szbalogh
addikt
És hop-up gumit milyen szempontok alapján kell választani?
-
szbalogh
addikt
18x3 és 21x1.5 nek mérem az O-gyűrűket. Jók ezek a méretek?
-
stefanitsr
senior tag
Én bevallom az őszintét, a cymákat preferálom olcsó ak kategóriában a belsejük miatt, kicsit drágábban meg a full steel kalashokat.
A beta egész jó kis cucc, ha egy igazán jól működőt fogsz ki belőle, és többnyire mindegyik probléma mentesen működik évekig, de az a néhány darab amit kifogtam sajna ilyenolyan dolgok miatt (főként pár tized mm-es méretezés a tűzkapcsolón, selector plate-en, stb) okozott némi fejfájást.
Érdekes módon a cyma belseje ilyenektől mentes, furi, hogy kicsivel odébb olyan munkát végeznek ugyanazok a rizszabálók, hogy meglepnek vele...
-
rainmen
aktív tag
válasz szbalogh #9833 üzenetére
Szerintem is felejtős a golyós, bár ezt a részt múltkor alaposan kitárgyaltuk. Viszont softairen hirdetett valaki olcsó pénzért fémeket és asszem újakat.
Nekem a ferdeszemű barát küldte az állítható tust úgy, hogy hiányzott a hernyó abból a hengeres anyából, ami tartja az emelentyűt. Néztem is ki a fejemből, hogy teljesen benyomva miért nem tudom mozgatni a tust. Hát lelazult az anya és nem emelt ki eléggé.
-
HollyBoni
veterán
JG AK ß-ről vélemények?Most láttam egyet 20-ért,szerintem megveszem.
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #9832 üzenetére
Úgy látom ezek elég masszív fogaskerekek (AEP-hez képest), meg ha jól volt hézagolva....
Lehet rendelek németből golyós csapágyakat 6db AEG-hez és 8db AEP-hez csak 5-6 ezer postával.
Közben találtam imbuszt Már nem lötyög semmi.... jó lesz ez[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #9831 üzenetére
Megesik.
Amúgy meglepően sok lövés után is újszerű volt a kerékszettem (20000 lövés) az a&k m4-esemben mielőtt felkészítettem eladásra...
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #9823 üzenetére
Köszi, oké meg vannak a csapágyak
Nagyon durván elereszt a dugattyú mellett... holnap megint gyalogolhatok a csapágyboltba gyűrűkért.
Meg 1.5-ös imbuszfejű hernyó fogja a fronszetet meg a lángrejtőt... imbuszt is vennem kell.
A motorról az egyik vezeték csak úgy elengedte magát.
Amúgy alig használhatták mert alig látok kopást az alkatrészeken.
Ha már így szanaszét van kicserélem a csapágyakat és a vezetékeket is.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Szerintetek is nagyon rossz lett?
-
stefanitsr
senior tag
válasz HollyBoni #9824 üzenetére
Volt aki kireszelgette az előagy felső részét és úgy fért bele neki, de mondjuk alaphangon megavirsli egy jó csomó AK-ba nem megy bele. (dboysba pl csont nélkül, 9,6v megavirsli épp neccesen elfér az aksuban, koppig tolva az előagyba)
Ez is egy szempont ami a lipo és lifepo4 mellett szól ugyanis azok jelentősen rövidebbek...
-
HollyBoni
veterán
Most vettem egy atomvirsli stick akksit.(nimh,tudom lipot kellett volna)Nem nagyon akar belemenni az ak-ba,megszorul elől,kb 2-3 centi kéne neki.Valakinek volt már ilyen problémája?Hogy oldotta meg?
-
stefanitsr
senior tag
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #9806 üzenetére
Köszi a táras infókat. Közben kiokosítottak, hogy az igazi AK74-nek is bakelit tára van
Közben atomjaira szedtem a stukkert. Nem volt még szétszedve soha! Nem csoda hogy ennyire lötyögött rajta minden.
De olyan egyszerű szerkezet mint a faékLenne kérdésem ha segítenétek nagyon hálás lennék
Nem tudok hozzáférni a tűzváltót rögzítő csavarhoz mert ilyen valami bogyó van rajta. Hogyan kell ezt leszedni? Nem merem feszegetni
A másik - bár nem látszik jól a képen - de a spur gear tengelye végén mintha nem lenne csapágy Csak 2db csapágyat látok ilyen állapotában kintről. Vagy azt elnéztem és valami más?Nick: HE_Storm
-
stefanitsr
senior tag
válasz HollyBoni #9819 üzenetére
Jah egyébként még a gyorspatkolós módszert szoktam alkalmazni biztosítékházak esetén: Általában van a két "patkó" amibe beleszorul a csöves üveg biztosíték két vezetős vége. Azt egymásba szoktam pattintani ideiglenesen, no ez azóta így van az SLR-ben amióta eldurrantottam benne a biztit, úgyhogy délután nekiállok és azt is megcsinálom szépre.
-
HollyBoni
veterán
válasz stefanitsr #9818 üzenetére
Nem rossz ötlet.De már nem foglalkozol ezzel a fegyverrel.Itt az én kis szeretett AK-m.
-
stefanitsr
senior tag
válasz HollyBoni #9817 üzenetére
biztosítékot én simán csak ki szoktam belőlük iktatni, házat kivágom, vezetékelést összeforrasztom, zsugorcső, azt kész.
-
HollyBoni
veterán
válasz HollyBoni #9814 üzenetére
Megvan.Két kábelen is egymás után eltört a biztosíték. Csak nem tudom ez hogy történt..Bedugom az akkut ,nem lő.Oké megnézem a másik vezetéket,azzal is rossz.Már kezdtem szétszedni és láttam hogy elszakadt mind a kettőben a biztosíték.Mi baj lehet hogy elrontja őket?
[ Szerkesztve ]
-
-
HollyBoni
veterán
válasz stefanitsr #9810 üzenetére
Az én termésem: JGmp5a akárhány,rádugod az akkut nem csinál semmit.Biztosíték jó.Ötlet?
-
stefanitsr
senior tag
Ezen hét termése:
Jg mp5sd5, rádugod az akkut és lövi a sorozatot.Múlt hét termése:
Jg mp5sd6, rádugod az akkut és sehogy nem lő semmit.RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
stefanitsr
senior tag
-
BaKeSZ87
őstag
Megjött a CYMA CM 040D-m. Jó cucc!
-
szbalogh
addikt
Szerintetek ha
ilyet veszek a 74-eshez akkor az nem fog hülyén kinézni? Vagy esetleg a köpenyét lecserélhetem a hi-cap cyma táraiméra? Mondjuk azok meg műanyagok.Nick: HE_Storm
-
HollyBoni
veterán
Hali!
Valakinek nincs véletlen MP5 navy előagya?Nagyon kéne,a gyári műanyag ratyi...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."