-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz Andrew31 #21233 üzenetére
Én is arra reagáltam, hogy az átlagosan erős géphez képest milyen egy nagyságrenddel gyengébbel próbálkozni (a laptopom (Ivy Bridge i5), az asztali konfigom (Sandy Bridge i7) között pl. minimum 10x erőfölény van az utóbbi javára: érződik is.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
|AP|
veterán
válasz Andrew31 #21244 üzenetére
oké-oké, értem és azzal is tisztában vagyok, hogy kalibrált monitor nélkül sötétben tapogatózok.
Egyszerűen az zavart meg, hogy egy fekete-fehér kép CMYK-ban elmentve, majd ACDSee-vel visszanézve (tudom, ne használjam - ezt már meg is fogadtam) nem fekete-fehér, hanem kék-fehér lett. Tehát nem csak kicsit másztak el a színek, hanem durván az egész képen lett egy kék fátyol.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, marad a beletörődés
-
válasz Andrew31 #21217 üzenetére
Jah, tényleg. Az meg egy vektoros alakzatot rajzol, nincs alatta normális réteg, amire körvonalazhatna, azért szürke.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
GergőBp
tag
-
-
BonFire
veterán
válasz Andrew31 #18678 üzenetére
Sajnos a tábla önmagában még nem elég. Egy ilyen tetoválás művészi munka, amihez fel kell kötni a bugyogót. Persze össze is lehet csapni, csak akkor mi értelme van egyáltalán belekezdeni?
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest