Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
armithis
csendes tag
sziasztok egy kerdes:
Exstensa 5220
ki szeretnem kapcsolni, hogy magatol ne kapcsolodjon vezetek nelkuli netre. Nem tudom hol es mit kell kikapcsolni.
acer enet managementben volt valami azthiszem de attol meg vigan kereste/kapcsolodott az idegen interetekre.biztos egyszeru a dolog de nekem nem sikerul
koszi elore is
udv -
armithis
csendes tag
sziasztok a problema nem tudom, hogy csak ennel a markanal letezik de ide irom mivel Acer laptopom van.
Szoval eltunt a lomtar veletlen szerintem sikerult letorolni, hogy lehet visszahozni?
koszi
-
armithis
csendes tag
sziasztok ujra
szukult kor mar csak ez
[Acer Extensa 5220-1A1G12Mi ]
es ez
[Acer TravelMate 5320-301G12] vanszoval a kerdesek:
ami mindkettore vonatkozik, hogy csak az egyiknel irjak ki, hogy dual processzoros a masiknal nem, akkor gondolom a masodik nyilvan nem dual processzoros. (?)az elsonel milyen a memoria? mert az hogy 1 giga az ok, de pl. hany mhz-es?
ill. az elsonek milyen chipsetje van, azt ahogy elnezem nem igazan akarjak megosztani a vasarloval. ja es a vinyo az mondjuk milyen rpm-es ha itt van ilyen...a masodikrol viszont azt nem tudom, hogy milyen oprendszert adnak hozza esvagy kell kerni-e
-
armithis
csendes tag
sziasztok
baratnemnek szeretne venni szuleje gepet, kb 100 ezer van ra, nem kell nagyra gondolni csak hogy lehessen netezgetni stb vele, esetleg egy filmet nezni rajta
Acer Aspire One A150-B
http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=8974nekem nagyon szerethetonek tunik es ahogy olvasgattam rola szerintem meg mernek is ra kolteni. Ne ertsetek felre nem akarok alapokat kerdezni, csupan a leirasban van valami aminek nekem szemet kene, hogy szurjon? valami borzasztoan nagy lyuk, ami miatt esetleg ez egy rossz valasztas lenne?
koszi elore is
udv
tamas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest