Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krajczi
tag
Én csak a saját tapasztalatomat tudom megírni. Tegnap vettem egy ilyen notebookot. Cd-n megvan az Sp2-es XP, a boot-sorrendben előre vettem az optikai meghajtót, beraktam a lemezt, és onnantól minden ment a maga útján. Előbb letöröltem a Linuxot mindkét részről, összerakta a gép a vinyót, formatálta, aztán szépen felment az XP, utána pedig a gép cd-jéről telepítettem a drivereket. Szépen megy a gép.
-
lastknight
csendes tag
Nekem is ilyen gépem van, újraírható dvd-ről lett felrakva az XpSp2. Semmi gond nem volt vele. Szerintem csinálj egy új telepítő lemezt... Le kell szedni hozzá az sp2 telepítőt a microsofttól, majd egy mappába felmásolni az xp telepítőlemezét. Ezután le kell futtatni a letöltött fájlt, ami képes frissíteni az eredeti telepítőlemez tartalmát. Ehhez a futtatás menübe kell begépelni: meghajtó:\windowsXp-Kb...........Sp2-hun.exe -integrate:meghajtó:\könyvtár
Ha ez megvan, az eredeti telepítőlemezről szükségünk van a bootoláshoz szükséges állományra. Ezt kinyerhetjük belőle pl:IsoBuster segítségével. Konkrétan a Microsoft Corporation.img állomány kell. Ezt kell kicsomagolni a frissített windows könyvtárába.
Ha ezzel megvagyunk, csak ki kell írni a Neroval pl. Beállítások: Boot lemez, Indítás opció: cd-kép. Ittt adjuk meg a kinyert állományt neki.
Emuláció fajtája: nincs emuláció, Szektorok, szegmensek töltése: 07c0 A betöltött szektorok száma:4
Iso beállítások: fájlnév hosszúság max 30 karakter, fomátum:mód1, betűtipus: iso 9660, az iso korlátok lazításánál pipáljunk ki mindent.
Ha megírtuk, akkor gond nélkül mennie kell. -
lastknight
csendes tag
Helló!
1. Ha elolvastad a használati utasítást, írja, hogy csak Sp2-es Xp-vel kompatibilis.
2. Erről már volt itt szó, olvass vissza.
Szerencsére a sima Xp-ből is lehet sp2-est csinálni.
Apropó! A friss Pc Worldben melyik márka lett a tesztgyőztes a laptopok közül? Az Acer
A TravelMate-nek meg nem véletlenül ez a neve... reagálva a gyenge minőséget firtató írásokra. Azért nem olyan könnyű összetörni, főleg ha egy jó minőségű táskában szállítja az ember. Másrészt a drágább árkategóriás gépeik is ugyanilyen házban vannak, mint pl: a 2492-es.
[Szerkesztve] -
fordjee
aktív tag
Hy! Nekem ilyen van, 1 hete sikerült hozzájutnom, idáig nagyon tetszik, semmi pixelhiba, mondjuk túl sokat még nem használtam, napi egy-két órát. Az aksi nem sokar bír, bár én hálózatról használom, nem hangos, nekem teljesen megfelel. Röviden ennyi. Apropó, mennyiért vennéd, és hol? Sulinetben?
fordjee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VMware
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest