Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kooka
csendes tag
válasz Waterman #1637 üzenetére
ezt még nem teszteltem csak gyári dvd lemezeket viszont beépített dvd dekodere az van nem kell szoftveres.
Waterman nálam a matricára az van irva hogy DVD-Super Multi double layer
ha ez van neked is és tényleg alkalmas a dvdram használatára akkor máris szélesebb a mosolyom
(ez is sulinetes)acer aspire 3692NWLMi
-
ChME
tag
válasz Waterman #1625 üzenetére
Ne hidd el, próbáld ki. És akkor nem kell rám hagyatkoznod? Megtetted? Egy órával később reagáltál, mint én, simán meggyőződhettél róla, hogy úgy van-e. S amúgy is, amit te linkeltél progit, miért higgyem el, hogy nem egy spyware, ami majd mindenféle csúnyaságot művel a nevemben?
-
-
wgaborw
tag
válasz Waterman #1596 üzenetére
Sztem félreértettél. Engem az érdekelne, hogy azt meg lehet-e oldani, hogy az e-mail hotkey az a gmail-es leveleimet checkolja, és ha van akkor világítson. Sima pop3-as levelezésnél ez nem gond, de gmail-re még nem sikerült megoldanom.
Mert ha valaki nem tudná az email gyorsgomb azért más színű, mint a többi, mert be lehet állítani hogy egy bizonyos email címet ellenőrizzen időnként, és ha van új mail, akkor a boríték sárgán fog villogni.
Na én ezt szeretném gmailre behaxolni, ha lehet. -
Chili7
őstag
válasz Waterman #1574 üzenetére
Elolvastam, válaszoltam is rá!
A pdf file 76 oldalas!
És abban a 76 ban sincs benne, hogy alkalmazást is lehet kép-menteni
Viszont a gyakorlatban, - amit a priviben írtál, 2.application cd - az eRecoveryben úgy tűnik, hogy létezik.
Most ír, meglátjuk.
És valóban ott van a lemezen a tallózható, telepíthető Arcade, CDMaker, és a PProducer.
A leírás egyszerűen nem tartalmazza! Mekérhetlek, hogy azt a 100+ oldalas pdf-et átküld?
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz Waterman #1570 üzenetére
Nos, a nyomtatott kézikönyvben nincs erről szó! Csak annyi, hogy helyreállítás rejtett partícióról , merellemezről, cd-ről. Lehet default lemezképet, és lehet ''belakott'' rendszert menteni.
A pdf-ben már szó van alkalmazások visszaállításáról, de csak a gépen lévő eRecovery management segítségével. (Szerintem csak a rejtettről!)
Ez tulajdonképpen válasz is lehetne a kérdésemre, ha nem egy sima xp-t(nem aceros xp-t)szeretnék feltenni, - amiben nem lesz eRecovery Man.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Inspiron 5720 : i5 16 GB RAM / 1Tb SSD /1Tb HDD / 17.3 colos nagyméretű kijelző
- Nagyon száp allapotú Lenovo laptop, játékra is
- HP EliteBook 850 G7 10.gen i5, 15,6" FHD IPS 16GB I 512GB SSD I gyönyörű állapot
- Laptop töltő Eladó 19V 3.95A 75W Csatlakozó: 5,5 mm X 2,5 mm
- Acer Aspire A717 - 17.3" FHD IPS / i7-7700HQ / 16Gb DDR4 / ÚJNVME+HDD / nVidia GTX 1050 Ti 4Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest