Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Fallout 4
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Készül a Secret Level második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krike
aktív tag
válasz Sankavezér #19781 üzenetére
Szia,
egyértelműen az GT540M, nem egy ligában játszanak:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html
http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6370M.40970.0.html
A lélek Isten üzlete, enyém az Ember
-
mozesgy
tag
válasz Sankavezér #15774 üzenetére
Szia.
Saját véleményemet tudom megosztani, mert most lesz 1 éves a gépem és teljesen hibátlanul ketyeg, remélem még sokáig így lesz.
A megvétel után 4 hónap múlva tudtam meg, hogy a garanciakiterjesztést +2 évre is meg lehetett volna vásárolni, de csak 3 hónapon belül, ezért lekéstem.
Ha megint ACER-t vennék, biztosan vennék +2 éves kiterjesztést, mert valóban lehet, hogy a garancia lejárat után azonnal lesz valami baja, de ez nem azért van, mert nem elég megbízható márka, hanem mert elektronikában ez minden márkánál előfordulhat.
Még régen asztali gépnél az új VGA-t azonnal csréltetnem kellett, ami akkoriban 70000Ft volt, és el sem indult a gépben. -
ChrYsler
aktív tag
válasz Sankavezér #15774 üzenetére
Az, hogy mennyire megbízhatóak, az egy jó kérdés. Minden legyártott termékben (nem csak laptopban) létezik hibás darab. Lehet, hogy épp kifogsz egyet, lehet hogy nem. Az is előfordulhat, hogy az 1 év gari után 2 héttel megy tönkre benne egy alkatrész. Egy biztos: ha én most új Acer gépet vennék, akkor vennék hozzá gari-kiterjesztést is.
A játékok pedig nagy valószínűséggel simán futnak majd Win7 alatt.
ChrYsler
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest