Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kybic
tag
válasz tototos #15793 üzenetére
- géped hátoldalán az egyik hivatalos matrica jelöli, hogy milyen tipusú wlan van beépítve.
Ennek a driverét tedd fel és jónak kellene lennie. Üdv.(XP-hez a driver ezek között van a három lehetőségből:
ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/extensa_5630/driver/)[ Szerkesztve ]
Lenovo... a "vas"
-
HZoli87
veterán
Sziaztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a masinával (elég jó ára van) ?
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Gari kiterjesztést, csak akkor tudok vásárolni
amikor megveszem ùjonan a gépet, vagy bármikor késöbb is?''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
ChrYsler
aktív tag
válasz tototos #15793 üzenetére
Akkor 100-adszor is leírom (nem pont Neked), hogy Everesttel nézd meg (Eszközök->Fizikai eszközök résznél) hogy pontosan milyen WiFi is van a gépben.
Aztán INNEN letöltöd a megfelelő drivert hozzá. Az op.rendszerre figyelj!
Egyelőre ennyi.ChrYsler
-
tototos
őstag
Sziasztok.
Unokatesómék vettek egy Acer Extensa 5630EZ típusú laptopot és megkértek hogy telepítsem fel. Felraktam rá az xp-t felmentem az acer honlapjára letölteni a drivekrekt és már akkor sokkolt hogy 7-8 wlan driver van fent és azokból találja ki az ember melyik kell a gépnek Próbálgattam a drivereket telepíteni, nagy nehezen sikerült életet lehelni a kártyába erre amikor ki akarom kapcsolni a windowst akkor kifagy. Megnéztem és amikor a gép kikapcsolja a wlan kártyát akkor fagy meg minden. Kitöröltem a drivert akkor szépen kikapcsol a gép. Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond?
-
gylovag
csendes tag
Ahoy!
A következő problémám adódott Acer 5630G-s laptoppal, amiben 512MB-os HD3650 van.
Néha bekapcsoláskor fehér képernyővel indul el a gép. Ami nem lenne zavaró, de van amikor úgy is marad boot után is.
Ami ennél is bosszantóbb, hogy rendszeresen kapok makacs fehér képernyőt olyan műveletek után is, mint egy kép/videó teljes képernyőre nagyítása, de van amikor minden előzmény nélkül ez történik.
Gyanítom valami szoftveres driver probléma lehet, mert az Acer honlapon található legújabb van fenn. Az azelőttivel meg néha újraindította a gépet.
Valakinek volt már ilyen baja? -
mozesgy
tag
válasz Sankavezér #15774 üzenetére
Szia.
Saját véleményemet tudom megosztani, mert most lesz 1 éves a gépem és teljesen hibátlanul ketyeg, remélem még sokáig így lesz.
A megvétel után 4 hónap múlva tudtam meg, hogy a garanciakiterjesztést +2 évre is meg lehetett volna vásárolni, de csak 3 hónapon belül, ezért lekéstem.
Ha megint ACER-t vennék, biztosan vennék +2 éves kiterjesztést, mert valóban lehet, hogy a garancia lejárat után azonnal lesz valami baja, de ez nem azért van, mert nem elég megbízható márka, hanem mert elektronikában ez minden márkánál előfordulhat.
Még régen asztali gépnél az új VGA-t azonnal csréltetnem kellett, ami akkoriban 70000Ft volt, és el sem indult a gépben. -
armithis
csendes tag
sziasztok egy kerdes:
Exstensa 5220
ki szeretnem kapcsolni, hogy magatol ne kapcsolodjon vezetek nelkuli netre. Nem tudom hol es mit kell kikapcsolni.
acer enet managementben volt valami azthiszem de attol meg vigan kereste/kapcsolodott az idegen interetekre.biztos egyszeru a dolog de nekem nem sikerul
koszi elore is
udv -
Málna05
csendes tag
Köszönöm a választ!
-
cse978
csendes tag
Na kérem, 1 hónap várakozás után eljutottam oda, hogy a Win7 "ingyenes" upgrade rendelésem: Ready to Ship státuszban van
Szánalmas és örömteli egyben.
[ Szerkesztve ]
:)
-
ChrYsler
aktív tag
válasz Sankavezér #15774 üzenetére
Az, hogy mennyire megbízhatóak, az egy jó kérdés. Minden legyártott termékben (nem csak laptopban) létezik hibás darab. Lehet, hogy épp kifogsz egyet, lehet hogy nem. Az is előfordulhat, hogy az 1 év gari után 2 héttel megy tönkre benne egy alkatrész. Egy biztos: ha én most új Acer gépet vennék, akkor vennék hozzá gari-kiterjesztést is.
A játékok pedig nagy valószínűséggel simán futnak majd Win7 alatt.
ChrYsler
[ Szerkesztve ]
-
Sankavezér
csendes tag
sp helyett xp akartam írni!
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
Seretnék venni egy Acer aspire 5536g-643gmn gépet!Mennyire megbízhatóak az Acer gépek mert az egy év gari miatt félek!Sok a baj velük?Én nem értek hozzá ajándékba lenne!sp lehet rá tenni vagy 4-5 éves játékok futnak a windows7 alatt!Kérem segitsetek!köszi ui:sose volt meg laptopom ezért kérdesztem ennyit!
Sanyi
-
plaszy
őstag
válasz Málna05 #15771 üzenetére
Szia!
Ez szerintem korrekt gép. Viszont, ha már lehetne, akkor 4GB-os változatot keressél. Az mégis jobb 64bites OP. rendszerrel, mint a 3GB. Ezzel már játszani is lehet, mert viszonylag erős az ATI kártya benne.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
lantika
tag
sziasztok. van nekem 1 acer aspire 5715z-m.
az lenne a gondom,hogy a hd sentinel több mint 50 szektorhibát lát,és a vinyóm szerinte 26%-os. szerintetek a garit már most vegyem igénybe,vagy várjak amíg megdöglik a vinyó? el fogadják a garis reklamációnál egyáltalán,hogy egy progi szerint rossz a vinyó? ja és ha win7 rc van rajta az gáz,vagy rendes op-rendszert kéne rátenni a garis reklamáció előtt?[lantika]
-
Málna05
csendes tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?http://www.ipon.hu/webshop/product/acer_aspire_5536g_643g32mn_lx.paz0c.007/116667
-
Free_Frag
csendes tag
válasz zolko1990 #15768 üzenetére
Szia!
Esetleg nézd meg a Vezérlőpult-> Rendszer-> Hardver-> Eszközkezelő-ben
a Wlan-t, ott jobb klikk, tulajdonságok.
Majd válaszd az energiagazdálkodást és vedd ki a pipát a"A számítógép kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg."
elől.
Nekem más ötletem nincs, bocsi, ha nem válik be.
Üdv:
Free_Frag[ Szerkesztve ]
Inkább legyen egy perc tiszta, feltétlen érzelem; mint akár egy életnyi máz!
-
zolko1990
csendes tag
Hali!!!
Nem sikerül még mindig beállítanom a wifit! Ugyan azt csinálja!!!
Áram alatt jóó anélkül meg iszonyat lassú!!
Örülnék mindenféle segíítségnek!!
Üdv:Zolkooo -
gabyyy
csendes tag
Hello!
Acer 5536os gépem van. bármilyen hangot játszok le rajta nagyon recseg...mi lehet a probléma? -
zolko1990
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem van egy ACER ASPIRE 5735Z típusú gépem és ha XP-t tellepítek rá akkor a wlan teljes mértékben lelassul ha nincs áramra kötve a laptop, viszont ha áramra rakom akkor semmi gond nincs a wifivel!! vista és win7 esetében nincs ilyen probléma viszont nekem az XP op rendszer kéne mindenképpen!!!
Előre is köszönöm!!!!
Zolkoo -
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Lenne egy apro amde bosszanto hibam! Van egy 5720g-s lapim amiben gondolta magat es a "D" betu "elromlott"... mukodik amugy, de felig kilog, "klattyog" ... ha tokeletesen kozepen megnyomom akkor a "helyen" marad... de ha veletlen a bal szelere nyomok akkor meg ilyen felig kilog allapotban van amit ha lenyomom akkor "visszakattan"... ja es amugy ki tudom szedni a fekete aktiv lenyomhato kis kockat... majd vissza tudom siman pattintani... de ez baromi idegesito, mert level irasakor, vagy intenziv DOTA/starcraft meccsnel baromi zavaro... felhivtam egy acer markaszervizt es ott kozoltek, hogy egy darabocskat nem cserelnek(nana' ugy nem tudnanak lehuzosan mukodni)... hanem csak a komplett billentyu mechanikat tudnam kicsereltetni ami anyagarban 12Ktol indulna! mondom magamban anyad jolvan? (
erre definietly nincs penzem... van valami tippetek esetleg? vagy szaki akinek van folosben rossz lapirol megmaradt alkatresze???
ps: garija mar lejart... azert irnek ide...
nagyon szepen koszonom!
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
pupuska88
csendes tag
Sziasztok!
Remélem vki tud segíteni! Nem sokat fórumozok, remélem viszonylag jó helyre írom ezt a problémát. Van egy Acer Aspire 5920G laptopom, pár hete vmilyen okból kifolyólag tönkrement, talán a vinyója, nem tudom, nem értek hozzá, de minden adat elveszett, a gyári vista pedig többé nem indult el. Azóta lett telepítve rá egy Win7,de ez nem az igazi,sok dolog nem úgy működik ahogy kéne. Úgy tudom, ezeken a gépeken van egy rejtett partíció, ahol a gép tárolja a gyári oprendszert, meg minden illesztőprogramot (ha jól tom a nevét,javítsatok ki,ha tévednék.) Sajnos ezt vhogy nem sikerült "megtalálni", és az újratelepítés se ment innen. Az lehetséges, hogy a "sérülés" következtében az a partíció is "megsemmisült"? A gépre már nincs gari, és nem szeretném szervizeltetni, de lehet h arra lesz szükség? Légyszi,aki tud erre vmi megoldást, jelezze, mert ez a gép így nagyon nem oké.
Köszönöm! -
mozesgy
tag
válasz k_laci #15747 üzenetére
Szia.
Bratyóm gépén semmi nem látja a kártyát, amíg nem dugom rá a kamerát, ami felettéb érdekes, de működik, ezért nem is foglalkoztam a dologgal.
Akkor már csak a kábelra tudok gondolni, vagy a kamerán a csati kontakt hibás.
A sony kamerát nekem is játszva kell bedugnom, mert néha nem érzékeli elsőre, de egy kis mozdulattal már felismeri, és onnantól tökéletes.
A 700Ft-os kábel (6 éve) az 2 évet bírt, a következő ugyan olyan minőségű még annyit sem, aztán vettem egy 2000Ft-os gyári sony kábelt végül, és remélem ez már nem lesz gázos ilyen rövid idő alatt.
Igaz 600-700 órányi anyagot dolgoztam vele fel eddig.[ Szerkesztve ]
-
k_laci
tag
kybic : a chipset driver fentvan, a biost majd megnézem, de az eManager az látja a kártyát
ChrYsler : igen, SP3-as az XP
mozesgy : az én kártyám annyira márkátlan, hogy a dobozán sincsen semmi márkajelzés.."Best Connentivity" 3 portos IEEE 1394A FireWire Carbus Card - ennyi van rajta..
A vicc az, hogy eddig is XP_SP3 volt rajta és hibátlanul felismerte magától a kártyát is, meg a kamerát is..
-
mozesgy
tag
válasz k_laci #15740 üzenetére
Szia.
Én is ezzel szembesültem Vista alatt egy Gembird nevű kártyával.
Bratyóm gépe (FS) XP_SP3-al van, és az hibátlanul tudja kezelni.
Én vettem egy teljesen márkátlan karit (asszem 5K körül), aminek a dobozán rajta van egy kis Vista címke is, és tökéletesen is működik.[ Szerkesztve ]
-
k_laci
tag
sziasztok,megint én vagyok a helyzet az, hogy hangom perfect, launchmanager megy, eManager megy, ePower manager megy, most éppen videot akartam vele digitaláizálni egy PCMCIA-s kártyával. Bedug, új hardver, keresés.. és ez jött ki : [link] akárhányszor próbáltam megcsinálni.. CD-t nem adtak hozzá, neten nem találok hozzá drivert.. Régebben az XP alapból felismerte ( az eManager most is látja, az eszközkezelő is, csak az a hibaüzenet, hogy nincs telepítve illesztőprogram ), csak épp használni nem lehet, pedig ez lenne a laptop egyik fő célja.. köszi a választ előre is
[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
válasz Kicilány #15716 üzenetére
"elállás joga megvan..."
Na ez az igazi kereskedők zsebében bicskanyitogató hozzáállás.
Nem tájékozódtál megfelelően a készülék paramétereiről a vásárlás előtt.
Ezért nem az eladó a felelős.
Én pl. nem venném vissza tőled egyáltalán.Ott a 3 mm jack MIC csatlakozó.
Veszel egy párszáz forintos mikrofont, felcsipteted a gépre és kész is.Egyébként meg ez a típus totálisan belépő szintű kategória, a legkisebb felszereltségű notebook konfiguráció, csodát nem kell tőle várni.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Wlac
Ármester
-
plaszy
őstag
válasz csabinka #15733 üzenetére
Igazán nincs mit.
Én meg még - hogy őszinte legyek - nem is néztem, hogy megy-e az én Webcamerám. Úgysem volt alapfeltétele a vásárlásomnak. És hát csak úgy van. De nekem nincsen ! jel sehol. Gondolom, hogy akkor feltette a drivert és működne.
-
plaszy
őstag
válasz csabinka #15729 üzenetére
Szia!
Eszközkezelőben nincsen ! jel előtte?
Mert ha nincs, akkor is érdemes felfrissíteni a legújabbra. Ha több is van a weblapon akkor szedd le mindet és illesztőprogram frissítése -> megadod neki a letöltött helyet. Ha talál valami újabbat akkor felrakja, ha meg nem, akkor tedd ezt a következővel addig, amíg valamelyikkel jó nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
csabinka
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5720g-s laptopom és nem tudom életre bírni a webcamerát benne akármilyen drivert tettem fel(Bison,Chicony,Susyn) nem működik!Win 7 x64 Ultimate rendszert használok!Legyen szíves aki tud segítsen már nekem!Előre is köszönöm!
-
cse978
csendes tag
Ha vki nem ismerné, egy eléggé hasznos fórum:
[link]:)
-
mulika2
csendes tag
Üdv!
Valaki mondjon nekem egy "jómunkásembert" aki megtudna csinálni nekem egy Acer Travelmate 522TX tápcsatlakozócserét!? Laptopszervíz nem játszik, mivel öreg noti és annyit kérnek mint amennyit ér a laptop. THX előre is!
-
mozesgy
tag
Szia.
Elnézésedet kérem, de azt nem írtad, hogy már volt notid, és ez attól is lassúbb.
Bratyóm gépe is így kezdte, és 2 hét után már nem is olvasott be néhány lemezt, igaz FS volt. Bevittem a szervizbe, és 3 nap múlva készen volt, és Sony meghajtót kapott, és azóta is tökéletesen dolgozik. -
mozesgy
tag
Szia.
A notebook meghajtók soha nem is volta olyan gyorsak, mint az asztalik sajnos.
Ha van a közelben asztali gép, akkor egyszerre kezd el ugyan azt kiírni mind a két géppel, és megfigyelheted, hogy a 8x az a notebook-al sokkal lassabb lesz.
Ami elméleti 8x, az a hordozható gépeknél inkább csak valós 5x-6x írás.
Olcsón lehet venni külső írókat, amik korrekt sebességen dolgoznak.
Külső meghajtók -
Kicilány
csendes tag
bocsi, nem nagyon néztük a könyvet :-) azért köszi. Hát elég gáz, hogy nincs benne mikrof. És a hangzással mi a helyzet? Leírás szerint csúcs szuper dolby így meg úgy, de egy sokol is jobban szól
Na mindegy, holnap megy vissza a boltba, elállás joga megvan....MSI Vr630x-042hu
-
Kicilány
csendes tag
Sziasztok! Segítségetek kérném. Anyu vett tegnap Aspire 5732z-432g16mn notit, és nem találjuk a mikrofont... Beállításoknál (hangfelvétel, rögzítő) nincs is microphone lehetőség csak input. Hogy létezik,hogy olyan gépet gyártanak, amibe camera van, de mikrof nem? Pedig ahol vette, ott a srác mondta,h van benne. Lik sincs a mikrofonnak... A másik, hogy a hang az brutális... mintha egy gagyi laptop lenne, hiába van beállitva, nem tiszta a hangja. Köszi a válaszokat előre.
MSI Vr630x-042hu
-
cellpeti
nagyúr
Nem emlékeztek,annak idején írtam,hogy itt a PH-n van egy ember,aki olcsóbban ad utángyártott akksikat. Nem emlékeztek ki volt ez az ember?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
capo_sfu
csendes tag
Hali!
Feltettem win7-t, azzal se megy. Ugyan az a képlet, hálózatokat megtalálja, de nem csatlakozik az enyémre. (A többi a házban jelszavazva van, tehát még leellenőriozni se tudom, hogy esetleg jó -e)
-
plaszy
őstag
Üdv. itt!
Jó látni, hogy új taggal bővül a topik...
Igen, az USB-k közelsége nálam is zavaró, mert az egymás mellett 2 pendrive dolog nem jön össze. Viszont amiket egymás alá tett a gyártó és a gépem bal oldalán vannak, azok rendben vannak úgy.
A BIOS frissítéshez meg GRAT!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest