Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni1400
csendes tag
Szépjónapot Mindenkinek !
Extensa 5635G-m lett 1Xcsak...
T6600 cpu, cantiga PM45 chip,GeForceG105M, stb...(4GB,800MHz ramot tettem bele)
Win7(86), Vista(64) "alatt", sztem jól drájverelve, frissítve, és nem tud csak 1,2GHz-t ????
Everest, cpuz amivel mértem, Everest 11X109MHz-t, a cpuz 6X200MHz-t írt!!!Most mit tegyek?
Kérem szíves segítségetek!Köszi!
Lightroom, PS , HD , stb, ja! és pöti játék
-
simos
tag
Sziasztok
Vásároltam egy Emachines E725-öt
a problémám az, hogy nem tudom a Wifit telepíteni.....
tudna valaki segíteni, hogy honnan szerezhetnék Xp drivert hozzá???
Egy helyről már próbáltam, de nem sikerült!!!!
Azt sem tudom, hogy Atheros, vagy Broadcom van benne........Előre is Köszönöm !!!!!!
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Az Aspire 7720G-mre rátettem egy USB-s Wirelesses egér+bill. párost. A gond az lenne, hogy az "í" betűt, tehát a hosszú í-t nem veszi be, nem engedi gépelni. Mi lehet a baj?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
dllz
csendes tag
hi!
valaki találkozott már olyan problémával, hogy Alvó állapotba teszi a gépét és mikor kapcsolná vissza kékhalál....
ez a problémám egy acer aspire 5735z -vel és nem tudok rájönni miért csinálja.
OP rendszer vista 32 bit sp1.esetleg valakinek van valami 5lete?
thx
üdvmfg
-
LOTR
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék,
megkértek, hogy próbáljak egy blutooth drivert telepíteni egy acer 5536-is notebookra, én letöltöttem innen http://gd.panam.acer.com/home/ és elindítom a telepítőt, erre kiírja, hogy nem található blutooth hardver... valami ilyesmit.
Valakinek lenne ötlete?
Blutooth gomb megnyomására meg csak a blutooth jel piros x-szel áthúzva jelenik meg folyton.
Köszi!One Ring to rule them all
-
cellpeti
nagyúr
Remélem jól fogja bírni!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Csabee.
nagyúr
-
-
ChrYsler
aktív tag
-
ChrYsler
aktív tag
válasz cellpeti #14767 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy a Cerkádnál kevesebbet fog fogyasztani a Core 2 Duo!
Core 2 Duo T5450
vs.
Celeron M 560Tényleg ilyen 3-4 W-okról beszélünk max...
ChrYsler
-
szipy
csendes tag
Üdv Néktek!
2 éves az Aspire 3100-as notim, és a múlt hét óta nem jutok vele dűlőre.
Először ott jelentkeztek a problémák ha rádugtam egy usb eszközt, egyből lefagyott a xp.
Elvittem szervízbe azt mondták hardveres gond nem tudnak vele mit csinálni. Ajánlottak bele egy PCMCIA kártyát, azon keresztül működött az usb, örültem. 2 napja meg meghalt a billentyűzet, egy gombra se reagál!
Kipróbáltam azt, hogy rádugok egy billentyűzetet a PCMCIA -ra, de az csak akkor működik ha betöltött a xp, és én szeretném újratelepíteni a rendszert.Segítségeteket köszönöm!
-
cellpeti
nagyúr
válasz ChrYsler #14766 üzenetére
Annyiba függ a procitól,hogy a C2D procik már kímélik az akksit,kevesebbet esznek.
Úgy töltöttem az elején,ahogy mondták. 3x kisütöttem!
Akkor a proci belemegy,ez a lényeg! A proci miatt akartam BIOS-t frissíteni,de ha belemegy anélkül,akkor nem nyúlok hozzá egyenlőre.Tigris, tigris, csóvafény...
-
ChrYsler
aktív tag
válasz cellpeti #14765 üzenetére
Az elég gáz!
Nem a proci befolyásolja az akksit, ez hülyeség! Attól nem megy jobban tönkre, hogy más proci van benne. A használat (töltés/kisütés) módjától függ, hogy mennyire használódik el. Illetve lehet hibás akksit fogtál ki, bár most már nincs rá gari, ez gáz. Régebben még 1 év gari volt az akkukra...Mégis mennyit használod akksiról?
Lefrissítheted nyugodtan, de erre a problémára nem valószínű hogy hatással lesz.
ChrYsler
-
cellpeti
nagyúr
válasz ChrYsler #14764 üzenetére
1.44,csak azért kérdem meg ,mert az akksija nem bír egy órát se,azt még nincs egy éves a gép. Abban bíznék,hogy a C2D megfogja az energiafogyasztását! Akkor szted meg megmerjem bele venni az a procit?
Az akksira csak fél év gari volt...22% az elhasználódottsága!
[ Szerkesztve ]
-
mykos
aktív tag
8935G--Kicsit későn, de..
Alapból 1 vinyó van benne, raidet vagy hasonló huncutságokat nem igen tud.
Viszont ide kapcsolódik, hogy megoldódott a videokártya gond, 2 videokártya, de csak vista alatt megy az ATi(Azt meg élő ember nem használ), amúgy intel. Amíg nincs Win7-re Powersmart manager addig a gépet a multimédiás Hold gomb melletti touch gombbal kell indítani, akkor kitiltja az Intelt(amúgy is ki lehet, csak akkor nem adja át a képernyőt az ATinak)...persze ezt sehol se hangoztatják.
Szerviz bővítést lehet venni. 1v.2 év. amúgy a gép jól teker, a kijelző mindent visz, a dolby prologic meg vicces..
u.i: lehet első indításkor a power smart gombot nyomva kell tartani és úgy soft on..utána elég a soft on. -
csl1982
tag
Sziasztok!
Próbálkozott valaki notebookon az NFS shifttel?
5630G-m van, T5800as proci, ati HD3650, 2GB ram, és nagyon gyatrán néz ki. Ha valaki próbálkozott, leírhatná hogy kell beállítani a grafikát - csak nagyon kis felbontáson és detail-en megy jól, pedig írták egy fórumon, hogy asztali HD3650-nel jól megy, tudom, az asztali, de mégis...OS: XP SP3, moddolt ATi driver, ha ez számít...
Köszi,
CsL -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Elméletileg belemegy az Acer eMachines E510-be egy BIOS update után egy C2D T5450 proci. Haver mondta,hogy olvasta valahol. Ennek hol tudnék utánna olvasni esetleg?
-
realpopek
tag
Közben megoldottam a problémát,hiányzott egy driver,az EME.
,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
realpopek
tag
Sziasztok.Aspire 3690 -es notim van,új windovst kapott,beledugtam egy sd kártyát és nem csinál semmit.Mondjuk mielőtt új rendszert raktam volna fel rá akkor sem csinált semmit...
A másik.netezés közben 34 fok a proci és néha megy a venti vagis két percenként bekapcsol,ez normális?
Köszi előre is.,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
Atos23
senior tag
válasz TigerCat #14732 üzenetére
Hát én sem tettem volna fel a helyükben csak úgy baráti szívességből. Végülis új alkatrészt vásároltál a gépedbe, amely nem tartozik sem az ő garanciájuk, sem a terméktámogatásuk alá.
Nekem is hasonló Acerem van, soha nem használok recovery CD-t, külön rakok fel tiszta, gyári utilsoktól mentes windowst az eredeti matricával.
-
ChrYsler
aktív tag
Na most találtam ezt az oldalt:
[link]
Az 1.45-ben VAN DOS-os frissítő is!ChrYsler
-
Csabee.
nagyúr
válasz cellpeti #14735 üzenetére
Windows xp alatt próbáltad? Win7 alatt elképzelhető hogy nem fog még menni! De a gyártó honlapján le van írva hogy mit hogy kell nem?! Milyen típusú a notid?
Puttoka: Acernek jobb a billentyűzete! Asusnak kifehéredik ha nem megfelelő módon tisztítod (nem vágom mér, de tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Puttoka
csendes tag
Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni, hogy adott 2 teljesen egyforma tulajdonságú laptop az egyik asus a másik acer. Melyiket ajánlanátok jobban, vagy úgy általánosságban is, melyik a jobb?
GrandePutto
-
plaszy
őstag
Hali!
Acer Aspire 7720G:
Ahogy játszani akarok aksiról (teljesen feltöltött állapotban) a pálya betöltésekor kikapcsol a gép. Bekapcsoltam újra, megint elindítom, megint kikapcsol...ez miért lehet?
Semmilyen energiatakarékossági funkció nem megy, sem Acer plusz driver sincs fent.
OP. rendszer: WIN 7Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
TigerCat
nagyúr
Nemrég rendeltem egy OCZ Vertex Turbo 120GB SSD vincsesztert.
Mielőtt megrendeltem, felhívtam az Acert, hogy át tudom-e tenni a jelenlegi rendszert egy recovery DVD-vel. Az mondták, hogy igen, nem probléma. Szerintem is, hiszen különben minek a rendszer mentése...Megjött a vinyó, örömmel beszereltem, majd elindítottam a recovery visszaállítást DVD-ről.
Hibaüzenettel kezdte és nem települt.Felhívtam az Acert, akik közölték, hogy ez a típusú vinyó nem kompatibilis (?!) és ne is próbálkozzak.
Jó. Feltettem egy Win 7-et, mert dolgoznom kellett, majd másnap újra felhívtam őket, hogy ha elküldöm nekik a gépet, visszaállítják-e a rendszert az új SSD vinyóra. Erre közölte velem a "kedves" hölgy, hogy "- Nem. Egyébként meg nem én hívtam tegnap is? Mert ha igen, akkor ha nincs más kérdésem, viszont hallásra." És vége is lett a hívásnak.
Kiakadtam mint a sezlonyrugó! Több mint 100 ezer forintomba került és most nem tudom használni?!
Na mindegy, gondoltam megnézem hogyan zajlik egy rendszer visszaállítás lemezről.Régi vinyó be és hajrá!
A visszaállításkor a recovery használja mindkét rejtett partíciót és léteznie kell egy aktív C és D partíciónak is. A C-re teszi a rendszert, a D-re pedig a jövőbeni recovery file-t.Na ha csak ennyi, no problem...
Felhívtam egy barátomat, hogy segítsen. Persze szívesen megtette.
Visszaraktuk a szélső rejtett partíciókat az új SSD vinyóra és belemásoltuk a fájlokat. Létrehoztunk két köztes partíciót is, hogy telepíteni tudjam a DVD-ről a rendszert.Ezután csak be kellett tennem a telepítőt és 1 órán belül pontosan olyan volt a gépem, mint előtte, csak éppen a gyári vinyónál lényegesen gyorsabb az SSD-nek köszönhetően.
Egy szónak is száz a vége, kissé csalódtam az ügyfélszolgálatos hölgyben. Biztos megjött neki, vagy mi.
De azt még mindig nem értem, hogy miért nem lehet simán a gyári állapotú recovery DVD-vel újratenni a rendszert, ha pl. behal a vinyóm?
Valakinek vinyócserés tapasztalat?
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
cellpeti
nagyúr
BIOS frissítésbe segítsen már valaki!!!
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
A következő dologban kérném a segítségeteket.
Egyik ismerősöm most vett egy Acer notit, és szeretne hozzá garanciát vásárolni. Néhány dolognak már utánajártam, de vannak azért fehér foltok.
Az már tiszta, hogy +2 évet akar, véletlen sérüléssel kombinálva, ami ha jól tudom, a "Platinum" elnevezés alatt vásárolható meg.
Esetleg tudtok valami jó helyet, ahol érdemes venni? 1-2 helyen láttam neten olyan 24k-30k-ig (remélhetőleg nem néztem el...).
Aztán ha ezt sikerült megvenni, utána mi a procedúra. Igazából ez érdekelne. Mit, hol, és hogyan kell regisztrálni, mikkel kell bizonyítani a vásárlást (gondolok itt szériaszámra, számlára, vagy egyéb dolgokra).
És természetesen ha mindent megcsináltam, mennyi idő múlva tudom ellenőrizni, hogy sikerült-e a procedúra.
Remélem van a fórumozók között olyan, aki már csinált ilyet, és tud tippet, válaszokat adni. Én Lenovo-éknál már csináltam, de ez nem feltételnül jelenti azt, hogy Acer-éknél is hasonlóan működik
Előre is köszönök minden segítséget, tippet, választ.Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz realpopek #14725 üzenetére
Nézd meg hogy milyen Xp-hez van az a licence! Ha oda van írva hogy Sp2 vagy Sp3 akkor annak megfelelő xp telepítővel kell telepítened, ha nincs odaírva sp, akkor egy sima xp telepítő lemezzel kell elvégezned a telepítést, és akkor elfogja fogadni a licencet ami a notid alján van.
Használati útmutatót ezt találtam!
[ Szerkesztve ]
-
-
cellpeti
nagyúr
Senkise frissített még BIOS-t Acer gépen? Jó lenne,ha valaki tudna segíteni. Előre is köszönöm.
-
realpopek
tag
Sziasztok.
A hétvégén vettem egy Aspire 3690-et.Sajna azt írja minden bekapcsoláskor hogy valószinüleg softvare hamisítás álldozata vagyok.nehezebb erre új xp-t tenni mint egy asztali gépre?És lehet valahonnét letölteni vagy szerezni magyar nyelvű használati útmutatót?
Köszi előre is.
Szép napot!,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
TigerCat
nagyúr
válasz KaiotEch #14706 üzenetére
Valszeg nem jó drivert adsz be neki. Nálam is volt ez. Először mentsd ki egy USB kulcsra vagy CD-re a "C"-n levő DRV mappából a SATA mappát. A driver betöltéséhez vedd ki a pipát a kompatibilitás ellenőrzése elől, ezután tallózd ki és felülről a másodikat válaszd. Akkor jó lesz szerintem.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
ktommy91
addikt
válasz zsoltika72 #14719 üzenetére
orthos Ez tuti felhúzza 100%-ra a proci használatot.
Nincs kerítés.
-
zsoltika72
csendes tag
Köszi, de először én is arra gondoltam, hogy majd, ha azt érzékeli, hogy kell dolgoznia belehúz. A need for speed carbon és a supr pi 32M-s tesztje együttes erővel felnyomták a kihasználtságot 100%-ra mindkét magnál, de a cpu-z és a lavalys is 0,9 volt feszt és 1200MHz-t írtak. Zs.
-
cse978
csendes tag
sziasztok,
szeretnék hőmérsékletet mérni, tudtok vmi használható programot ?
köszi
:)
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Kerótekerő #14701 üzenetére
Nem tudom megoldódott-e a gondod. Amire én gyanakszom, az a windows UAA [link] Úgy tudom, az SP3-nál már nem kell. Tehát vagy tedd föl ezt a "javítást", vagy az SP3-at.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Đaveed #14712 üzenetére
Katt a linkre: [link] itt ha kitallózod a notidat megtalálsz mindent, driver,meg programokat is!
A driverek fülről tegyél fel mindent, Illetve az Applications fülön a LaunchManager Dritek-et tedd fel
De direktbe belinkelem neked LaunchManager Epower
[ Szerkesztve ]
-
Đaveed
csendes tag
Hy!
Hülye kérdésem van, de megpróbálom elmagyarázni. Van egy ACER ASPIRE 7735Z Notebook-om Vista Home volt rajta, de nem volt particionálva. Most Vista Ultimate van rajta, az újraparticionálás végett volt egy "reinstall" és most szedem/szedném hozzá a drivereket. Vannak hiányosságok pl. amikor fn+le nyíllal venném lentebb a hangerőt akkor a kijelzőn nem jelzi hogy épp hány százalékon van a volume, reinstall előtt ez volt.
Vagy, ha megnyomom a Wifi gombját tökmindegy hogy ki vagy be kapcsolja nem jelzi ki ezt se a monitoron amit szintén megcsinált Reinstall előtt.
Másik: Vista feláll megnyitok egy két ablakot és az ablakok közötti váltás gomb megnyomásakor háttérbe teszi az összes ablakot azzal a fasza kis "animációval" aztán eltelik egy két perc és ha megnyomom újra ezta gombot, már nincs ez, csak az a bumfurdi ablak mint a ALT+TAB-nál. Kurva idegesítő.
Ha valaki tud valami megoldást, esetleg driver hibája az egész vagy valami, megköszönném ha tolna egy linket. -
plaszy
őstag
válasz zsoltika72 #14709 üzenetére
Egy tesztprogival próbáltad már? Prime95 vagy hasonló? Ami kimaxolja a procit?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
zuchy
őstag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy az Acer-nek csak egy márkaszerivze van Pesten?
Mert olyan gond van az Acer Aspire 5536G-mel, hogy a jobb alsó sarokban lötyög a képernyő, egy csavar elengedte, lehet is hallani, hogy zörög benne.
Most csak ezért vigyem fel pestre? Nem túl bonyolult dolog lenne, itthon is meg tudnám csinálni, csak félek, hogy elvész a gari. (1 hónapos a gép.)PC-STYLE.hu
-
zsoltika72
csendes tag
Halihó!
Ma szerencsés gazdája lettem egy Extensa 5635G (T6600, 4G/667) notinak. Nagyon tesztelni akartam, de az istennek sem akarja megváltoztatni a 6x szorzóját 11x-re. Se xp sp3 alatt, se Win 7 alatt. Pedig a win7-ben be is lehet állítani, hogy a proci 100%-on zúgjon. Nincs benne az akksi sem, hálózatról megy.
Tud valaki segíteni nekem?
Zs. -
Backrau
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben kb 3-4 hónapja vettem egy Acer Aspire 8730G notebookot. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve!!
A kérdésem a következő lenne:
Jelen pillanatban 2*2GB DRR2 667 MHZ-es Ramok vannak benne, ha jó tudom Samsung. Nos nem tudom mennyire megoldható, hogy hogy 2db 2GB 1066MHz DDR3 Notebook RAM Geil Ramot tennék a Samsungok helyére. Ebben a kérdésben tudtok segíteni?
Vagy ilyet nem lehet? Mert ha jól tudom, DDR2 meg a DDR3 ugyanolyan foglalatú. Szerinetek megoldható?
Köszönöm a válaszokat előre is! Üdv -
nagyúr
Hali. Van egy ismerősömnek egy Acer Aspire 5920G-s laptopja és Win7-et szeretnénk telepíteni rá. A telepítés végigmegy, addig ahol kéri a restartot. De újraindulás után nem folytatódik a telepítés, hanem kiírja, hogy Hiba történt és válasszak a listából: Csökkentett mód, Normál indítás... Csak XP-t veszi be. Mi lehet a rossz?
Köszi
-
cellpeti
nagyúr
ÜDv!
Még mindig a bios frissítéssel kapcsolatban írok,mert a gépemhez kellene,és nagyon érdekelne,hogy hogyan. Ha összejönne lehet sokkal jobb gép lenne,mint most. Ezért érdekel a dolog. Tudna valaki segíteni?
-
yodee_
őstag
hali!
adott nálam egy acer extansa 5630ez notebook. besz@rt rajta a vista, és nincs semmi recovery diskem. jelenleg már a hdd-n semmi partíció nincs. mihez kezdjek? egy sp0-ás vistát feltoltam de nem fogadta el a licenszet. ha van ötletetek kérlek tieteket írjatok.
köszönöm
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
cellpeti
nagyúr
Tudna valaki nekem BIOS frissítésben segíteni,fontos lenne,nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ASUS notebook topic
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Total Commander
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest